Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 1 z 2 12 PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 1 až 15 z 25

Téma: sdílení souborů

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Jan 2006
    Příspěvků
    21

    Zdravím..vzhledem k tomu,že jsem začátečník a téma k mému problému jsem nenašel nikde na foru můj dotaz zní:

    Jak donutím přes wifi nasdílení souborů v PC a Variu tak aby se viděli a mohl bych je navzájem přesouvat?Pokud ve Variu zadám mapovat síť,tak se nic neděje.
    Při připojení přes USB kabel vše chodí jak má,dokonce se dostanu i na net.Přes wifinu nic.
    Jen dodám,že AP mám od Edimaxu a normálně se s ním Variem spojím.:sarcastic:
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Nováček
    Registrace
    Jan 2006
    Příspěvků
    21

    :?
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jan 2005
    Příspěvků
    101

    Taky jsem to hledal a našel alespoň toto téma http://www.ce4you.cz/forums/view_topic.asp?t=10355
    Už mi podle toho šlape activesync přes wifi, tak alespoň jedním směrem se dá klidně kopírovat.

    Jak z PDA na PC přes asi nejspíš nasdílené složky (nebo FTP) ještě nevím.

    Nemohl by někdo ze zasvěcených přidat návod pro oslíky?
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Dec 2003
    Příspěvků
    795

    No s wm2005 přesala jít synchroniyace přez wifi, takže to můžeš řešit opravdu asi přez to ftpéčko, ftp server můžeš mít jak na pc tak na pda, otázkou je nakolik je to efektivní řešení.
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jan 2005
    Příspěvků
    101

    No, to zrovna nové koště nějak hůř mete. Není to špatné moct activsyncovat přes wifi.

    Nicméně o tom ftp přístupu. Jsem v tomto ohledu laik, ještě jsem PDA s notesem takto nespojoval. Píše v tomto téma o ftp spojení prostřednictvím Total Commaderu a nasdílených složek v NTB. Jak se to ale krok po kroku používá. Co zadat v PDA a kde, co kde nastavit, a jak mít wifi připojení? (do práce, do internetu?) A la Philadelphia - vysvětlete mi to lehce jako malému dítěti. Díky.
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jun 2005
    Příspěvků
    141

    Total Commander umi jak FTP spojeni, tak pristup do mistni site. Nejprve bych doporucoval proverit tu druhou moznost, protoze FTP spojeni vyzaduje na PC bezici FTP server.
    Netusim, jak to beha na Variu, ale jinak v TC staci doklikat na LAN a pak zadat NovyServer, coz je jmeno nebo IP toho PC. Pak se zepta na prihlasovaci udaje a pak by mel ukazat sdilene slozky na PC.
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jan 2005
    Příspěvků
    101

    Jo jo, super! Díky - šlape to. Naklikal jsem LAN, dal jméno notesu a přihlásil se admin údaji a ukazaly se mi nasdílené složky. Paráda.
    Při přihlašování je tam ještě kolonka DOMÉNA - jak ta je využitelná. Já ji nevěděl, tak jsem ji nezadal a nevadilo to.
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    9,300

    Domena se zadava pri pristupu na prostredky ve siti, ktere jsou v Active Directory.
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jul 2004
    Příspěvků
    50

    Muzete mi prosim nekdo rici, co znamena "PROKLIKAT SE V TotalCommanderovi NA LAN???"
    koukam do toho uz asi hodinu a porad nevim co tim chcete rici...
    diky moc. Borek.

    EDIT: jo tydle vydle... ono je treba taky udelat neco s tim firewalem, kdyz se prida nova sitova karta... ach jo:-)
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    9,300

    Jinak taky v TC otevrit \\, LAN atd...
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Sep 2005
    Příspěvků
    158

    Potřeboval bych poradit, řešim vlastně stejnej problem jako autor této diskuze, snažim se sdílet soubory notebooku s pda, ale když se chci z pda pomocí total commanderu připojit, tak se objeví hláška "chyba 53 při spojení" a hláška "chyba 0 změna adresáře", nevíte někdo co s tim? dik
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Dec 2005
    Příspěvků
    441

    předpokládám, že wifi máš spuštěný?
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #13
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Sep 2005
    Příspěvků
    158

    jj jasně, noťas i pda se jeví spojený, ikdyž to nemam jak otestovat, problém bych tipoval někde v noťasu - nastavení sítě, protokolů atd. v tom se moc neorientuju...
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #14
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    9,300

    1. Jak zadavate cestu k tomu sdilenemu adresari?
    2. Mate na te WiFi karte v PC nastaveno u IP protokolu v Advanced na zalozce WINS zvoleno "Enable NetBIOS over TCP/IP"?
    3. Testovat pripojeni (pingy, traceroute atd.) muzete pomoci vxUtil (Personal Edition) od www.cam.com...
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #15
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Sep 2005
    Příspěvků
    158

    Tak sem zkusil vxUtil a ping mi nejede, tak už aspoň vim kde hledat chybu...
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 1 z 2 12 PosledníPoslední

Podobná témata

  1. Windows 7 - připojení,sdílení souborů
    Od Losos_ce4you v sekci Windows Mobile a Windows CE
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 27-11-2009, 21:31
  2. Kaiser a sdílení souborů s PC
    Od cdwwr v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 04-04-2008, 13:58
  3. Qtek8310 sdileni souboru
    Od baronm v sekci Zbývající SMP
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 10-06-2006, 21:12
  4. wifi a sdílení souborů
    Od -Ptr->HX4700 v sekci Zbývající zařízení HP a Compaq
    Reakcí: 5
    Poslední příspěvek: 23-08-2005, 14:49