Problém s Microsoft ActiveSync
Ahoj, mám problém se synchronizací Yakumo delta x+PC.Vždy se yakumo spojí s PC, ale při kopírování souborů se vždycky náhodně odpojí.Může mi někdo pomoci?
Díky moc. Michal
Díky moc. Michal
Jak sou ty sobory velky? Pokud dotst, tak je to vlastnost AS a zvolil bych nejakou alternativni cestu k prenosu souboru, ctecka, nebo Softick Card Export II
Při souborech v řádu desítek MB (nebo bylo-li více několikamegabytových) mě to dělalo taky, a nejen s PDA přes hotsync, stejně se mi choval mp3 přehrávač. Pomohlo vytažení tiskárny z USB portu, pak už se žádné problémy nevyskytly. Stejným způsobem jsem "spravil kopírování" dalšímu člověku.
Tak jsem vyzkoušel vyndat kabel z tiskárny a vše je ok.Ve snu by mě nenapadlo, že to může být tím usb od tiskárny.Díky za pomoc
Můj bývalý mp3 přehrávač se choval jako mass storage. Nechtělo se mi věřit, že by taková prkotina jako je kopírování souborů měla haprovat. První, co mě napadlo, že problém bude nejspíš někde kolem USB (přejaté zkušenosti ohledně poloprofi USB zvukovek) a protože nejjednodušší, co jsem mohl udělat, bylo odpojit jediné další aktivní USB zařízení, totiž tiskárnu, udělal jsem to a hle - řešení bylo na světě. :)
Bohužel, musím konstatovat že i po vypojení tiskárny se to pořád opakuje zhruba po 2 minutách.. :( zkusím ještě vytáhnout všechny USB zařízetí.. (jen myš nechám) a uvidíme..
Měl jsem vytáhlé všechny věci USB dokonce i myš a nic.. pořád se ztrácí.. asi nezbyde nic jiného než koupit tu čtečku..
Tak to jsi první, o kom vím, že mu to nefunguje. Díky za info. Ale stejně bych se přikláněl k názoru, že je na vině nějaký problém s USB (zvukoví "inženýři" o tom už popsali tuny papíru) a nikoliv ActiveSync. Cihlařům v mém dosahu nedělá problém přes ActiveSync (různé verze, různá pda) naplnit celou 4GB kartu soubory o velikosti stovek megabytů.