Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 3 z 3 PrvníPrvní 123
Zobrazené výsledky: 31 až 45 z 45

Téma: MDA Compact II - novinka u T-Mobile

  1. #31
    Nováček
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    0

    Rychle? Nejvetsi optimista pise cosi o 80% rychlosti ve srovnani s 2003SE...pri maximalni optimalizaci a zdaleka ne bezchybnosti funkci.
    A btw. kdyz jsem presel z Compacta na MDA III., pozoroval jsem - zpomaleni.
    Ale zase diky vetsi RAM si toho necha vic libit.
    Rychlost je subjektivni, na ono zpomaleni uz jsem si davno zvykl a uz ho nevnimam....Ale na lenost MDAIII. na WM5 si vzpominam dodnes...
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #32
    Nováček
    Registrace
    Nov 2008
    Příspěvků
    0

    Upřímě docela pochybuju v procesor OMAP ale když jsem viděl ty videa k testu..změnil jsem názor.. =o)) Mám akorát malý dotaz: u T-Mobilu nebo kde jsem to četl píšou že MDAcII. má jen 64MB RAM.. tak kolik má 64 nebo 128?? :?: jinak mě hodně zaujal...
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #33
    Nováček
    Registrace
    Feb 2006
    Příspěvků
    44

    Chcem sa opytat,
    ma compact 2 skutocne EDGE? Na roznych serveroch sa pise ze nema...

    http://www.areamobile.de/datenblatt/...tII/678_3.html
    a
    http://www.inside-handy.de/handydate...att/883-5.html

    Vy tvrdite ze ma.
    Co je pravda?

    Dakujem za info
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #34
    Nováček
    Registrace
    Nov 2008
    Příspěvků
    0

    Citace Původně odesláno od zoky
    Chcem sa opytat,
    ma compact 2 skutocne EDGE? Na roznych serveroch sa pise ze nema...
    ..má EDGE třídy 10.. ale nemá bohužel WiFinu na tu asi u T-Mobilu zapomněli.. ten kdo to navrhnul že tam nedají WiFi by si zasloužil jít sedět!!!
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #35
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Mar 2005
    Příspěvků
    1,836

    Tak, tak, s tím bohužel nelze nesouhlasit, ta wifi je docela podstatná nedokonalost
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #36
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Feb 2004
    Příspěvků
    1,148

    No,neni nic jednodussiho nezli koupit zarizeni ktere wifi ma :-)
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #37
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Mar 2005
    Příspěvků
    1,836

    No jasně, není nad dobrou radu - jasně že je jednoduché koupit něco jiného, ale tohle je právě diskuze o MDAc II u kterého je to škoda, protože jinak by možná mělo i smysl upgradovat z MDAc.
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #38
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Feb 2004
    Příspěvků
    1,148

    A proc pokud nekdo kdo chce wifi se "snazi" upgradovat na MDAc II kdyz MDAc II ho nema a pritom existuje nemlich to same zarizeni jen s tim rozdilem ze ma jeste wifi ?? :-)) + nejeke drobnosti
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #39
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Mar 2005
    Příspěvků
    1,836

    Jj, to je pravda, WTZ, ale bohužel ho neprodává tuzemská společnost, tzn. že problémy s případnou reklamací budou možná trochu složitější, nebo mluvíme o něčem jiném?
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #40
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Feb 2004
    Příspěvků
    1,148

    To asi urcite , zabalit balik , dojit na postu ..... ale nedivil bych se kdyby to bylo rychleji nezli u "tuzemcu" :-)) U nas tech 30 dni je vetsinou opravdu vyuzitych takze by doba zarucniho servisu mohla vyjit na stejno :-D
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #41
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Jul 2005
    Příspěvků
    203

    Ahoj, prosím nemáte někdo s tímto zažízením praktické zkušenosti? Díky
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #42
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Jul 2005
    Příspěvků
    384

    Pokud se nebojíš angličtiny, tak bych se určitě kouknul na xda-dev, tam už je o něm pár příspěvků..
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #43
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Jul 2005
    Příspěvků
    203

    Ok, díky.
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #44
    Nováček
    Registrace
    Nov 2008
    Příspěvků
    0

    ..měl bych dotaz..nikde jsem to tu nenašel.. jaké má ten displej rozlišení?? RealVGA nebo QVGA?? Nevíte co má přijít do léta za MDAčka?? V létě budu kupovat nějaké MDA a zatím to vidím buď na Vario nebo na tohohle Compacta II.
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #45
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Jul 2005
    Příspěvků
    384

    QVGA
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 3 z 3 PrvníPrvní 123

Podobná témata

  1. Opera Mobile a T-Mobile Compact IV
    Od cednicek v sekci Touch Diamond
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 26-02-2009, 19:40
  2. Ještě jedna novinka od MWg - Xda Zinc 2
    Od Zdenek Malinsky v sekci Zbývající značky
    Reakcí: 6
    Poslední příspěvek: 04-01-2008, 17:36
  3. Zajímavá novinka od E-Tenu - X800
    Od fury_only_ce4you v sekci Zbývající zařízení E-TEN
    Reakcí: 27
    Poslední příspěvek: 10-09-2007, 20:27
  4. T-mobile MDA Compact III bez T-mobile :-) aneb jak na systray
    Od Stag_ce4you v sekci Obecné problémy
    Reakcí: 10
    Poslední příspěvek: 01-08-2007, 22:41