Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 2 z 3 PrvníPrvní 123 PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 16 až 30 z 35

Téma: ActiveSync v češtině - je o něj zájem?

  1. #16
    Nováček
    Registrace
    Jul 2003
    Příspěvků
    17

    Ale trvám na tom, (a sám jsteto i napsal že už na ni děláte 4měsíce) nebýt této diskuse tak by v tom šuplíku ležela do dnes a asi ještě dlouho.Ten program jako takový už koluje více než 5 let v různých verzích. Ale vzhledem k tomu že je to slovo Vaše proti mému tak končím.
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #17
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Feb 2003
    Příspěvků
    193

    Nevim sice jak je to s licencnima podminkama, ale pro ostatni uzivatele by jiste bylo prinosem dat lokalizaci zdarma i samostatne (super reklama za malo penez). Me osobne by bylo jedno od koho bude, pokud bude provedena dobre.
    S lokalizaci dodanou s MDA jsem spokojenej a kvuli AS nebudu jinou cestinu kupovat, i kdyz s firmu Sunnysoft jsem opravdu spokojenej a predvsim se vstricnosti a odbornosti pana Adamce.

    Mira
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #18
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Dec 2001
    Příspěvků
    3,121

    Citace Původně odesláno od p.semenak
    Ale trvám na tom, (a sám jsteto i napsal že už na ni děláte 4měsíce) nebýt této diskuse tak by v tom šuplíku ležela do dnes a asi ještě dlouho.Ten program jako takový už koluje více než 5 let v různých verzích. Ale vzhledem k tomu že je to slovo Vaše proti mému tak končím.
    Nevim, co Vam na tenhle prispevek mam napsat. Snad, ze si asi prikladate vic zasluh, nez je zdravo. On nelezi v supliku (ale na disku:-) a Vase snaha se ceni stejne, jak pred, tak po informaci, ze to mame. Nic Vam nebrani v tom dodelat si svoji verzi, nebo ano ? Stejne tak pocitam, ze nebudeme jedini, co to udelaji. Drzim Vam palce, neni mnoho nadsencu, jako Vy.
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #19
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Dec 2001
    Příspěvků
    3,121

    No a co se tyce toho prechodu na nasi lokalizaci jen kvuli AS, tak snad reknu jen to, ze mame toho vic, nez jen AS, treba velikost zabrane pameti a dalsi moznosti, jako jednoducha podpora HW klavesnic, nastavovani citlivosti a podobne. A nebojte, nebudu po vas chtit cenu za plnou lokalizaci. Rika se tomu cross upgrade :-)
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #20
    Občasný diskutér
    Registrace
    Apr 2003
    Příspěvků
    128

    Citace Původně odesláno od hybo
    Odbyl ? Tomu dost nerozumim. Gratis bude v updatu cestiny, kazdy kdo ma CZ vetsi jak 7 zdarma, kdo ne, tak za poplatek myslim 200KC muze starou cestinu updatnut na posledni 7.x. To je myslim fer. Lokalizace AS skratka nezvysuje cenu, jen uzitnost lokalizace.
    To beru. Mam 7.x. Už jsem myslel, že zapomínáte na zákazníky, kteří mají starší verzi a budete to dávat jen těm kdo budou mít verzi novou (od vydání CZ překladu). Bude stahnutelná na vašich stránkách??

    Carlos
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #21
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Dec 2001
    Příspěvků
    3,121

    Nevim, jakou verzi 7.x mate, ale momentalne je k dispozici pro nova zarizeni HP, Dell a Acer verze 7.6, ktera je k stahnuti. Samozrejme, pokud bude nova verze, bude zase uvedene, ohlasena a k stahnuti a reg. cisla budou funkcni. Takze si jen budete stahovat dema z WWW a akativovat tim, co jiz mate.
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #22
    Čestný člen Avatar uživatele Pavel Koza
    Registrace
    Aug 2000
    Příspěvků
    4,831

    No, konečně jsem dosatl odpověď z Microsoftu ohledně oficiální lokalizace. Po úvodním emailu plném vřelých slov se jedná o velice strohou informaci, takže subjektivně si myslím, že čeština je u lokalizačního týmu jako úkol číslo 159, takže NĚKDY se oficiální verze určitě dočkáme, ale kdy... Tady je originál odpovědi na email, ve kterém nabízím pomoc:

    I have spoken with our development team and can tell you that we are working on it and already have the localization support we need to Czech.
    Hmmmm... No, nechám se překvapit...:sarcastic:
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #23
    Nováček
    Registrace
    Oct 2003
    Příspěvků
    2

    mam AS v cestine, ale mam to jako binarku
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #24
    Nováček
    Registrace
    Aug 2002
    Příspěvků
    1

    Zcela jistě v čestině. Dobrý by taky bylo kdyby to ale také korektně převádělo dokumenty. Nepřipusťe polovičatou lokalizaci.
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #25
    Nováček
    Registrace
    Jul 2003
    Příspěvků
    17

    Citace Původně odesláno od informatik
    Zcela jistě v čestině. Dobrý by taky bylo kdyby to ale také korektně převádělo dokumenty. Nepřipusťe polovičatou lokalizaci.
    Nic ve zlém ale překlad programu (AS) je něco jiného než zásah do konverzních filtrů přes které se české dokumenty dostávají tam a zpět.Opravte mne prosím.
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #26
    Nováček
    Registrace
    Oct 2003
    Příspěvků
    2

    prelozit AS do cestiny je vec "resource"
    konverzace typu souboru (tudiz i cestiny v nich) je vec algoritmu .
    Takze to je uplne neco jineho.
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #27
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jan 2004
    Příspěvků
    77

    Myslím,že čeština je pro většinu z nás jednodušší ,zejména v případě změn v nastavení a jak píší kolegové, při chybových hláškách, ap.

    yaris
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #28
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jan 2004
    Příspěvků
    931

    Citace Původně odesláno od hybo
    Tak to Vas asi potesim, ze AS jiz mame temer pocesteny :-)
    Tak jak to po pul roce s tím pocestenim AS vypada ?? Urcite by se par zajemcu naslo.
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #29
    Nováček
    Registrace
    Jul 2003
    Příspěvků
    17

    Kód:
    Vazeny pane, lokalizaci AS mam na stole pres 4 mesice, jeste od verze 3.6, jelikoz to ale nebylo casove mozne, neni dokoncena, protoze jsme delali na jinych projektech. Vzhledem k datumu prispevku od admina pochybuju, ze bych Vas, nebo nekoho okradl o napad, ktery, mimochodem, byl muj a prosadil jsem si to ve firme. Chapu, ze Vas asi mrzi, ze jste neco delal, kdyz to ted udela i nekdo jiny, a nemusel jste se trapit, ale vazte slova prosim.    a dále : Jo a premie nemam, za napady me totiz neplati :-(  a dále : Odbyl ? Tomu dost nerozumim. Gratis bude v updatu cestiny, kazdy kdo ma CZ vetsi jak 7 zdarma, kdo ne, tak za poplatek myslim 200KC muze starou cestinu updatnut na posledni 7.x. To je myslim fer. Lokalizace AS skratka nezvysuje cenu, jen uzitnost lokalizace.
    No je mi to v celku líto ale čas ukázal kdo má pravdu. Vypadá to že česká verze ActiveSync leží dále na dně šuplíku u pána ze SunnySoftu. Nebo že by nebyl čas ? Já jsem si pořídil SE P800 a tím to pro mě zvadlo.
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #30
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Nov 2003
    Příspěvků
    391

    Bohužel to tak asi bude.:no:
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 2 z 3 PrvníPrvní 123 PosledníPoslední

Podobná témata

  1. HTC Artemis WM6 B&B4 CZE - byl by zajem?
    Od boer v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 12
    Poslední příspěvek: 29-08-2007, 06:43
  2. Měl bych zájem o Asuse A620.
    Od hlp v sekci Zbývající zařízení Asus
    Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 05-01-2005, 16:53
  3. Ctenarske recenze - mate zajem?
    Od Pavel Koza v sekci Provoz FÓRA
    Reakcí: 19
    Poslední příspěvek: 22-09-2004, 22:27
  4. ActiveSync v češtině! Konečně...
    Od Pavel Koza v sekci + Komunikace & Synchronizace
    Reakcí: 22
    Poslední příspěvek: 01-08-2004, 20:26
  5. Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 18-04-2003, 10:08