Mohu to smazat? :-)
Nevim nekdo prosim, jestli mohu smazat tyto soubory ze sveho PDA FSC LOOX410, ktere se nachazeji v rootu?
SML_Bluetooth
SML_GeneralInfra
SML_GeneralSerial
Vsechny tyto soubory maji nulovou velikost.
SML_Bluetooth
SML_GeneralInfra
SML_GeneralSerial
Vsechny tyto soubory maji nulovou velikost.
[QUOTE="neooo"]Není nic jednoduššího než (je) zazálohovat a vyzkoušet :D [/QUOTE]
Tak to jsem provedl. Zalohoval, vymazal a .... spadlo to. Po smazani nesla synchronizace. Hlasil se jako novezarizeni. Takze prisla naradu obnova :-)
Tak to jsem provedl. Zalohoval, vymazal a .... spadlo to. Po smazani nesla synchronizace. Hlasil se jako novezarizeni. Takze prisla naradu obnova :-)
Inu, zvědavost se nevyplácí...
Staré dobré pravidlo:
Když nevím co je to za soubor, nemazat!!!
Nevím stejně co by ti to dalo kdyby jsi je vymazal, vždyť mají nulovou velikost!
Staré dobré pravidlo:
Nevím stejně co by ti to dalo kdyby jsi je vymazal, vždyť mají nulovou velikost!
[QUOTE="Trainzak"]Inu, zvědavost se nevyplácí...
Staré dobré pravidlo:
Nevím stejně co by ti to dalo kdyby jsi je vymazal, vždyť mají nulovou velikost![/QUOTE]
..oops.. tak to jsem zvědav kdy mé PDA klekne.. :D Když mám nějakej soubor (teda ne ve složce Windows) co nevím co je a nějak se mi nezdá tak ho normálně smažu.. co se může maximálně stát??
Staré dobré pravidlo:
Nevím stejně co by ti to dalo kdyby jsi je vymazal, vždyť mají nulovou velikost![/QUOTE]
..oops.. tak to jsem zvědav kdy mé PDA klekne.. :D Když mám nějakej soubor (teda ne ve složce Windows) co nevím co je a nějak se mi nezdá tak ho normálně smažu.. co se může maximálně stát??