Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 1 z 2 12 PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 1 až 15 z 17

Téma: HP iPAQ hw6500 Mobile Messenger Series ROM Update ver. 1.12

  1. #1
    Moderátor Avatar uživatele Zdenek Malinsky
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    9,888

    http://h18007.www1.hp.com/support/fi...oad/23223.html

    Soubor se jmenuje SP 31927.exe a má 31,1 MB.

    Update je určený pro modely řady hw6500, tedy např hw6515 a hw6510.

    Nezapomeňte zazálohovat data a také pozorně čtěte pokyny výrobce.
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Nováček
    Registrace
    Jul 2005
    Příspěvků
    12

    Mám malý problém, keď dám download stále mi to píše, že stránku nemožno zobraziť.
    Podarilo sa to niekomu stiahnuť?
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    9,300

    Uz to jde stahnout. Ted jsem to zkousel.
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4

    OK OK je offline
    Nováček
    Registrace
    Sep 2007
    Příspěvků
    0

    Pořád to nejde. Soubor nenalezen.
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    9,300

    Tak mne se to nejakym zahadnym zpusobem podarilo stahnout... Nu coz...

    http://rapidshare.de/files/11879787/SP31927.exe.html
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Nováček
    Registrace
    Jul 2005
    Příspěvků
    12

    Buď Ti sláva!
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Moderátor Avatar uživatele Zdenek Malinsky
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    9,888

    Jsem to včera zkoušel a zkoušel jsem to teď a stahnout se mi to povedlo přímo ze stránek HP.
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Nováček
    Registrace
    Mar 2002
    Příspěvků
    42

    Jde vam to flashnout? Me to pise: incorrect device SKU

    :

    Mam 6515c
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Nováček
    Registrace
    Jul 2005
    Příspěvků
    12

    Incorrect device...,
    je to určené iba pre 651(0,5)e.

    takže moje 6515d zostane bez flashu.
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Nováček
    Registrace
    Mar 2002
    Příspěvků
    42

    Vsichni, kdo dostali hlasku o incorrect SKU nezoufejte :!:
    zde je reseni
    Moje hw6515 uz je 1.12 :yes:

    POZOR! Tato modifikace nahraje do zarizeni UPLNE PRAZDOU Extended ROM - to znamena ze mate iPaq filestore 24 MB, ale nejsou tam zadne aplikace typu TomTom atd!
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Apr 2002
    Příspěvků
    174

    Nechci vam do toho moc kecat, ale nemate pocit ze kdyz je u FW napsano, ze je urceny pro model hw6515e, tak to ma nejaky duvod?
    Napriklad ten uplne nepodstatny fakt, ze se krome OS flashuji veci ktere souvisi s radiovou casti a protoze verze e je Asia English version, tak to je rozhodne zcela optimalizovane pro Ceskou republiku.

    Jsem presvedceny ze az vyjde nov FW pro Euro English(model d), ktera se prodava u nas (a ten FW bude mimochodem minimalne oznaceny jako verze 1.21), tak budete zase hledat zpusob,jak to dostat zpatky, protoze vam to opet bude hlasint incorrect SKU.

    Co si takhle obcas precist pruvodni dokumentaci a drzet se ji?

    MaPo
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Nováček
    Registrace
    Mar 2002
    Příspěvků
    42

    Ahoj,

    protoze jsem dostal nekolik dotazu, jak flashnout hw6515 posilam strucny navo:

    1) Vsechno co udelas je na tve triko, pokud neco zmrvis a iPaq ti odejde, neni to ma zodpovednost. Navod nevystihuje vsechny detailni kroky - je to jen voditko.

    Tak ale ted dost varovani a hrr na navod:

    a) stahnout si soubor hw6515_BigRom112.zip
    b) strcit do ctecky karet prazdnou SD kartu minimalne 128 MB (pozor vse co je na ni bude smazano)
    c) rozbalit soubor a spustit s zprikazove radku big112.bat x: kde x: je pismeno tve ctecky karet
    d) pockas az se nahraje nova ROM na kartu
    e) pokud mas jeste jinou SD Kartu - zazalohuj si svou aktualni ROM (doporucuju) - navod najdes na internetu. Zaroven si STOPROCENTNE proved UPLNY BACKUP VSECH SVYCH DAT v IPAQ - vsechny se totiz behem procesu smazou.
    f) uvedes ipaq do boot loader mode soucasnym stiskem power + joystick + reset. Protoze se mi nekolikrat stalo, ze kdyz jsem strcil do zapnuteho ipaqu kartu s boot imagem, tak byla smazana, doporucuji zasunout az pote co bude ipaq v boot loader mode. Pokud se sama automaticky nenacte, opakuj proceduru s power + joystick + reset
    f) napise se ti hlaska ze pro zacatek flashnuti mas stisknout power. Pokud ne, neco je spatne a nema cenu pokracovat
    g) Posledni moznost si to vsechno rozmyslet
    h) Dobre - jdeme na to. Ujisti se, ze mas pripojeny ipaq na nabijecce, flash trva celkem dlouho a pokud ti chcipne baterka, stane se z tveho milacka bezceny srot.
    i) Az dobehne procedura do konce - tj. objevi se hlaska ze je update ze 100 procent complete, stiskni reset
    j) ipaq nabehne a POZOR je uplne cisty - nejsou na nem zadne predinstalovane aplikace v extended ROM. Na druhou stranu je iPaq Filestore 24 MB. :yes:

    Pokus se neco nepovede - vas problem, me to fungovalo
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #13
    Nováček
    Registrace
    Mar 2002
    Příspěvků
    42

    TO Mapo: Ano to je docela dobre mozne, nicmene zatim nezaznamenavam zadne negativni signaly na funkcnost zarizeni...
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #14
    Nováček
    Registrace
    Mar 2002
    Příspěvků
    42

    Neoficialni update i pro 6510d / 6515d

    http://www.filefarmer.com/2/dmc8742/6515update112all.rar

    az ho vyzkousim, dam vedet

    Update: Uz jsem jej testnul a jedu bez problemu... :yes:
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #15
    Nováček
    Registrace
    Jan 2006
    Příspěvků
    3

    Citace Původně odesláno od pylorus
    Neoficialni update 6515d

    http://rapidshare.de/files/12596198/6515d112update.zip.html

    az ho vyzkousim, dam vedet
    daj vedet ked to teda vyskusas, ci to nerobi nejake haluze
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 1 z 2 12 PosledníPoslední

Podobná témata

  1. Loox n5x0 series - ROM update na Windows Mobile 6.x (WM6.x)
    Od spigot_ce4you v sekci Fujitsu Siemens Computers
    Reakcí: 796
    Poslední příspěvek: 15-09-2010, 06:08
  2. HP iPAQ rx1950 Pocket PC Series ROM Update ver.1.01
    Od Zdenek Malinsky v sekci Zbývající zařízení HP a Compaq
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 23-01-2006, 23:00
  3. HP iPAQ h6300 Pocket PC Series ROM Update 1.11
    Od IT-man v sekci Zbývající zařízení HP a Compaq
    Reakcí: 10
    Poslední příspěvek: 11-12-2005, 11:15
  4. Seznamte se s HP iPAQ hw6500 Mobile Messenger
    Od Pavel Koza v sekci Zbývající zařízení HP a Compaq
    Reakcí: 11
    Poslední příspěvek: 07-07-2005, 20:53
  5. HP iPAQ Pocket PC h4100 Series ROM Update
    Od -jon2- v sekci Zbývající zařízení HP a Compaq
    Reakcí: 12
    Poslední příspěvek: 12-07-2004, 01:38