zmena souboru sym.txt
Prosim poradte jakym zpusobem zmenit tento soubor.
Tento soubor je ulozen v ROM a proto ho nemohu pozmeneny ulozit.
Nekde jsem cetl radu ulozit ho jinam a pak ho tam prekopirovat ale to opet nejde.
Predem dekuji vsem za pomoc.
Tento soubor je ulozen v ROM a proto ho nemohu pozmeneny ulozit.
Nekde jsem cetl radu ulozit ho jinam a pak ho tam prekopirovat ale to opet nejde.
Predem dekuji vsem za pomoc.
Jakej pouzivas file commander? Zkus total commander ce, tim to do \windows jen nakopirujes. "Prebije" ten v ROM tim v RAM :D
Díky za radu TC to opravdu zvládl.
Ted mě nastal další problém:
myslel jsem, že když upravím tento soubor, tak podle toho se budou přepínat znaky s diakritikou. Ale po jakékoli malé úpravě sym.txt přestalo přepínáni znaku na klávesnici fungovat.
Podařilo se někomu rozchodit upravený tento soubor?
Ted mě nastal další problém:
myslel jsem, že když upravím tento soubor, tak podle toho se budou přepínat znaky s diakritikou. Ale po jakékoli malé úpravě sym.txt přestalo přepínáni znaku na klávesnici fungovat.
Podařilo se někomu rozchodit upravený tento soubor?
Ja sice mam Universala, ale uplne normalne jsem si sym.txt upravil, aby psal české znaky rovnou a nemam s tim jedinej problem a funguje naprosto sqvjele, ale po nahrani doporucuji restart.
Diky, nechapu proc to predtim neslo a to jsem provedl i SR.
Ten tvuj jsem nakopiroval a hned jel, bez SR.
Takze jeste jednou noc diky.
Ten tvuj jsem nakopiroval a hned jel, bez SR.
Takze jeste jednou noc diky.
Tak jsem si nahrál do Qteku 9100 novou romku 2.21.x.x a po nakopírování sym.txt do Windows mám rozhozené nějaké tlačítka při zadávání pomocí funkčního tlačítka. Třeba pod "C" kde má být "_" tak mám znak eura, pod "X" kde má být pomlčka mám "_". Nevíte kde by mohla být chyba? V předchozích romkách mi to fungovalo dobře.
Nevím, co jsem udělal špatně. Na novým Variu jsem upravil sym.txt podle požadavků a pak jsem to nějak uložil. Asi se mi podařilo smazat původní syst. soubor a uložit ho normálně do \WINDOWS. Přestalo mi fungovat přepínání českých znaků. Teď jde sym.txt normálně upravovat a to je asi chyba. Pak jsem si poučen stáhl Total Comandera CE a soubor tím přehrál v domění, že se uloží i do ROM. Pořád to nefunguje. Může mi někdo pomoct?
[QUOTE="Banano"]Ja sice mam Universala, ale uplne normalne jsem si sym.txt upravil, aby psal české znaky rovnou a nemam s tim jedinej problem a funguje naprosto sqvjele, ale po nahrani doporucuji restart.[/QUOTE]
Všechno jede až na č, ale Č se zobrazí správně. Pokud zmáčku "c" a pak SYM, nestane se nic. Netušíte, kde je zakopán pes? Ještě dodám, že žádnou lokalizaci nepoužívám.
Všechno jede až na č, ale Č se zobrazí správně. Pokud zmáčku "c" a pak SYM, nestane se nic. Netušíte, kde je zakopán pes? Ještě dodám, že žádnou lokalizaci nepoužívám.