Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 12 z 12

Téma: Moze PDA ovladat TV, DVD atd...

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Jan 2006
    Příspěvků
    2

    Moze PDA ovladat TV, DVD atd...
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Nov 2004
    Příspěvků
    150

    Pokud ma infra port a jako že dnes ho už většina PDA má, muže úplně bez problémů.
    Stačí mít ten správný program, třeba NoviiRemote Deluxe či VitoRemote.
    Já používám to první a jsem s ním spokojen
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Nov 2004
    Příspěvků
    150


    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Dec 2004
    Příspěvků
    222

    Citace Původně odesláno od mareka
    Pokud ma infra port a jako že dnes ho už většina PDA má, muže úplně bez problémů.
    Stačí mít ten správný program, třeba NoviiRemote Deluxe či VitoRemote.
    Já používám to první a jsem s ním spokojen
    A na aku vzdialenost ti to chodi ?
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Nováček
    Registrace
    Aug 2007
    Příspěvků
    0

    Citace Původně odesláno od miroslav
    A na aku vzdialenost ti to chodi ?
    ------------------

    Mysim, ze to zavisi od specifikacie implementovaneho IR rozhrania .
    Moj iPAQ rx3715 sa beznemu dialkovemu ovladaniu uplne vyrovna, ale vsetky IR zariadenia mali fungovat tak min. do 2m, myslim.
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Dec 2004
    Příspěvků
    222

    @maro.sk
    ak do 2 m to sa pri svojej vyske radsej nahnem a prepnem rucne
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Nováček
    Registrace
    Dec 2007
    Příspěvků
    0

    Citace Původně odesláno od miroslav
    @maro.sk
    ak do 2 m to sa pri svojej vyske radsej nahnem a prepnem rucne
    Ten dosah je ruzny dle typu pouziteho IR vysilace. Hodne PDA ma tzv. Consumer IR, cili IR s prodlouzenym dosahem. Dosah pak dosahuje kolem 5-7m, ale je to u kazdeho PDA jine. Muj Loox 720 dosahne na 7m.
    Na netu jsem videl tabulku, kde byly vypsany ruzne modely PDA a dosah jaky maji, ale nejak si nemuzu vzpomenout kde to bylo, vim jen ze to bylo na strance nejakeho programu pro ovladani spotrebicu
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Apr 2005
    Příspěvků
    568

    Spis zavisi na software,co pouzivas..napr. moje n30ka rozhodne nema IR se zvysenym dosahem, presto s Novii Remote zvladne ovladat tv na minimalne 5 metru..ale s jinym SW, ktery sem zkousel (uz si nepamatuju, ktery,ale taky to bylo na ovladani tv, audia a jinych podobnych zarizeni..) mi to bud slo sotva na dva metry, nebo taky tak z 10 cm..takze spis to chce vyzkouset vic produktu, ale s nejvetsi pravdepodobnosti bys s ovladanim pres pda nemel mit ve finale problem
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jan 2004
    Příspěvků
    970

    Tlacitko hledat, hledat, hledat, HLEDAT:!: :!: :!: :?
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jan 2005
    Příspěvků
    824

    Tak jsem si schvalen stahl ten NOVIIREMOTE, trial, nainstaloval na SD kartu, trikrat spustil a trikrat mi po stisku cehokoliv totalne zatuhl, nesel ani SR (az za chvili (notnou) se konecne podaril. Takze mam asi smulu a nevyzkousim ho. Jako "pratelsky" mne osobne tedy nepripada, kdyz mne pomalu dohnal az k HR
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Apr 2005
    Příspěvků
    568

    Citace Původně odesláno od MilanSu
    Tak jsem si schvalen stahl ten NOVIIREMOTE, trial, nainstaloval na SD kartu, trikrat spustil a trikrat mi po stisku cehokoliv totalne zatuhl, nesel ani SR (az za chvili (notnou) se konecne podaril. Takze mam asi smulu a nevyzkousim ho. Jako "pratelsky" mne osobne tedy nepripada, kdyz mne pomalu dohnal az k HR
    Taky mi na n30ce delal problemy, ale verze Novii Remote Deluxe mi jede zcela bezpecne a stabilne, takze hledej
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    0

    mam vario a novii ani ten druhy mi vubec nejede s tim integrovanym IR ... nema to co docineni s WM5 :?
    Odpovídat lze po přihlášení



Podobná témata

  1. Aku moze mat hodnotu 3 mesiace stara A501?
    Od Jeremi_ce4you v sekci Mio
    Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 29-09-2007, 08:06
  2. Jak ovládat QTEK 8310 počítačem?
    Od sil_na_san v sekci Zbývající SMP
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 27-05-2007, 16:34
  3. Jak dálkově ovládat motorolu mpx200?
    Od X_ce4you v sekci Motorola
    Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 10-07-2006, 19:59
  4. Moze sa pouzivat na HP rx3715 vacsia SD karta ako 1GB?
    Od LX v sekci Zbývající zařízení HP a Compaq
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 06-05-2005, 21:01
  5. Lze iPaq1915 ovladat myslenkami?
    Od LCC6 v sekci Zbývající zařízení HP a Compaq
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 29-03-2005, 22:44