Moze PDA ovladat TV, DVD atd...
Moze PDA ovladat TV, DVD atd...
Pokud ma infra port a jako že dnes ho už většina PDA má, muže úplně bez problémů.
Stačí mít ten správný program, třeba NoviiRemote Deluxe či VitoRemote.
Já používám to první a jsem s ním spokojen
A na aku vzdialenost ti to chodi ?Původně odesláno od mareka
------------------Původně odesláno od miroslav
Mysim, ze to zavisi od specifikacie implementovaneho IR rozhrania.
Moj iPAQ rx3715 sa beznemu dialkovemu ovladaniu uplne vyrovna, ale vsetky IR zariadenia mali fungovat tak min. do 2m, myslim.
@maro.sk
ak do 2 m to sa pri svojej vyske radsej nahnem a prepnem rucne
![]()
Ten dosah je ruzny dle typu pouziteho IR vysilace. Hodne PDA ma tzv. Consumer IR, cili IR s prodlouzenym dosahem. Dosah pak dosahuje kolem 5-7m, ale je to u kazdeho PDA jine. Muj Loox 720 dosahne na 7m.Původně odesláno od miroslav
Na netu jsem videl tabulku, kde byly vypsany ruzne modely PDA a dosah jaky maji, ale nejak si nemuzu vzpomenout kde to bylo, vim jen ze to bylo na strance nejakeho programu pro ovladani spotrebicu![]()
Spis zavisi na software,co pouzivas..napr. moje n30ka rozhodne nema IR se zvysenym dosahem, presto s Novii Remote zvladne ovladat tv na minimalne 5 metru..ale s jinym SW, ktery sem zkousel (uz si nepamatuju, ktery,ale taky to bylo na ovladani tv, audia a jinych podobnych zarizeni..) mi to bud slo sotva na dva metry, nebo taky tak z 10 cm..takze spis to chce vyzkouset vic produktu, ale s nejvetsi pravdepodobnosti bys s ovladanim pres pda nemel mit ve finale problem![]()
Tlacitko hledat, hledat, hledat, HLEDAT:!: :!: :!: :?
Tak jsem si schvalen stahl ten NOVIIREMOTE, trial, nainstaloval na SD kartu, trikrat spustil a trikrat mi po stisku cehokoliv totalne zatuhl, nesel ani SR (az za chvili (notnou) se konecne podaril. Takze mam asi smulu a nevyzkousim ho. Jako "pratelsky" mne osobne tedy nepripada, kdyz mne pomalu dohnal az k HR
Taky mi na n30ce delal problemy, ale verze Novii Remote Deluxe mi jede zcela bezpecne a stabilne, takze hledejPůvodně odesláno od MilanSu
![]()
mam vario a novii ani ten druhy mi vubec nejede s tim integrovanym IR ... nema to co docineni s WM5 :?