Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 2 z 4 PrvníPrvní 1234 PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 16 až 30 z 48

Téma: SPB Backup

  1. #16
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Dec 2004
    Příspěvků
    1,250

    zatim jen zalohuji, diky stabilnim WM2003SE jsem nemohl vyzkouset obnovu,
    jinak mam nastavenou zalohu na kazdy den v pet rano, diky PZP, ktery ve 23:55 vypne vysilaci cast a v 6:30 ji opet zapne nemusim ani zadavat pin, kvuli potrebnemu resetu po dokonceni zalohy. Diky resetu mam pocit ze mi chdi i korektne budik:yes:
    Mam vzdy zalohy za posledni 7 dni na SDkarte
    samozrejme je moznost zvolit co chcete zalohovat a i co pak chcete obnovit:yes:
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #17
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Feb 2004
    Příspěvků
    1,503

    Zkusil jsem trial verzi a po zazálohování mi zmizely 2 poštovní účty.
    Zkoušel jste někdo zálohu a máte více než 2 účty pošty?
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #18
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Oct 2005
    Příspěvků
    217

    Postovni ucty mi zazalohoval i obnovil bezchybne, ale nenechavejte si pri zaloze nastaveny budik, po obnoveni je ten budik stale nastaveny nekde na pozadi a nejde vypnout ani prenastavit
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #19
    Občasný diskutér
    Registrace
    Mar 2006
    Příspěvků
    78

    Citace Původně odesláno od Duddits
    nenechavejte si pri zaloze nastaveny budik, po obnoveni je ten budik stale nastaveny nekde na pozadi a nejde vypnout ani prenastavit
    To je dosť veľká chyba, nie? Dva budíky mám nastavené permanentne na 2 časy na každý deň, ale nie som si istý, či ich chcem mať dosmrti takto. Môže ešte niekto iný potvrdiť tento problém napríklad na WM5?
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #20
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Mar 2005
    Příspěvků
    1,334

    Citace Původně odesláno od Duddits
    ... a nejde vypnout ani prenastavit.
    Ale jde. Lze to nalézt v registrech.

    EDIT: je to v HKLM\Software\Microsoft\Clock\... Místo těch teček je tam číslo 0 - 2. Každé pro jeden z budíků. Na tomto místě lze nastavit nejen název budíku, zvuk, čas, ale i třeba způsob buzení.
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #21
    Guest

    Spb backup je velice dobrej slouzi mi dobre i email ucty me obnovil vsechny
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #22
    Starousedlík SMob
    Registrace
    May 2005
    Příspěvků
    662

    Tak jsem ho vyzkoušel a po několika dnech koupil. Je to jedinnej program, kterej mi nedělá žádný problémy při zálohování. Vše proběhne jak má, včetně plánovaného zálohování, což třeba u Backup manageru byl problém (2 x mi při záloze totálně rozhodil databáze). Můžu jenm doporučit.
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #23
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Feb 2006
    Příspěvků
    1,369

    dá se záloha vyvolat bez karty?
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #24
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Apr 2005
    Příspěvků
    262

    da, akorat se ti musi vejit do pristroje..vetsinou staci tak 15mb volneho mista - do pristroje zazalohujes, z pristroje obnovujes. aspon tak to delam ja
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #25
    Občasný diskutér
    Registrace
    Dec 2005
    Příspěvků
    136

    Zaloha i obnova z karty ok (u me cca 9MB) :yes:
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #26
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Feb 2006
    Příspěvků
    1,369

    no mě se vejde do přístroje, ale když dám full backup tak to spadne..
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #27
    Starousedlík SMob
    Registrace
    May 2005
    Příspěvků
    662

    U mě na Aceru i na Looxu bez problémů.
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #28
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Dec 2004
    Příspěvků
    1,250

    Citace Původně odesláno od Johnnnnnnnnnny
    no mě se vejde do přístroje, ale když dám full backup tak to spadne..
    A nedáváš to do složky kterou zálohujež? Ono by to asi nedělalo dobrotu
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #29
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Feb 2006
    Příspěvků
    1,369

    když dám full backup, tak je snad jedno, kde to je ne?
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #30
    Moderátor Avatar uživatele Zdenek Malinsky
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    9,888

    Nějak nechápu kam zálohují někteří uživatelé. Rozdělil bych to na 2 skupiny: PDA s OS WM 5.0 a PDA se staršími OS.
    1. Na WM 5.0 můžete zálohovat pouze ROM. Pokud zálohujete pro případ HR nebo jiných problémů do ROM, tak o ni automaticky při HR nebo poruše přijdete.
    2. U starších OS se dá záloha ukládat do ROM i na kartu, protože tam se zálohuje obsah RAM o který, v případě vybití baterie nebo problému při HR, přijdete.
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 2 z 4 PrvníPrvní 1234 PosledníPoslední

Podobná témata

  1. PIM Backup
    Od Vita_Megane v sekci Programy pro Pocket PC
    Reakcí: 5
    Poslední příspěvek: 15-11-2009, 13:47
  2. SPB Backup
    Od Thomson_ce4you v sekci Touch HD
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 21-10-2009, 08:36
  3. Backup
    Od cinko v sekci Programy pro Pocket PC
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 18-06-2006, 22:19
  4. FSC Backup
    Od adamekma v sekci Fujitsu Siemens Computers
    Reakcí: 8
    Poslední příspěvek: 05-09-2004, 14:29