Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 1 z 2 12 PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 1 až 15 z 29

Téma: ActiveSync - Synchronizace

  1. #1
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jan 2006
    Příspěvků
    117

    Mám menší dotaz, prohledal jsem fórum odpověď ale nenalezl. ActiveSync mi provádí synchronizaci každých 5 minut a to rozhodně nechci. Rád bych jí občas vypnul ale aby mi zůstalo spojení s PC a programy jako Pocket Controller apod.
    Příklad:
    Přídu domů, napůl vybitej Qtek připojím k PC, provede se synchronizace, spustím Pocket Controller a na obrazovce PC si čtu s jeho pomocí knížku, po pěti minutách ale proběhne samovolně synchronizace a Qtek skočí na Home Screen. Tedy knížku si číst nemohu páč každých pět minut mi to mobipocket Readera shodí. Poradíte?
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Občasný diskutér
    Registrace
    Dec 2004
    Příspěvků
    74

    V ActiveSync na PC:
    Nastroje -> Moznosti -> Plan -> Plan pro pocitac
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jan 2006
    Příspěvků
    117

    Toto tam v nabýdce nemám, a pokud je plán pro počítač "Schedule" pak není aktivní.
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Moderátor Avatar uživatele Zdenek Malinsky
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    9,888

    1. Zařízení musí být připojeno ke kabelu nebo zasunuté v kolébce.
    2. Obávám se, že u AS 4 nic takového není.
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Občasný diskutér
    Registrace
    Dec 2004
    Příspěvků
    74

    Citace Původně odesláno od crapper
    Toto tam v nabýdce nemám, a pokud je plán pro počítač "Schedule" pak není aktivní.
    Používám AS v3.7.1 CZ, v ENG verzi popř. AS v4.x může být tato funkce jinde.
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Jun 2005
    Příspěvků
    163

    Radím stáhnout si verzi AS 4.01.Ta je lepší a je v češtině.
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Moderátor Avatar uživatele Zdenek Malinsky
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    9,888

    Nemyslím si. Pokud AS 3.7.1 funguje bez problémů neměnil bych za AS 4, protože tato verze je určená pro zařízení s WM 5 a některé funkce AS 3.7 a 3.8 nemá (např. backup).

    Crapper, protože má Qtek 8310 s WM 5, tak bude mít v PC AS 4.
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jan 2006
    Příspěvků
    117

    Je možné to tedy nějak udělat? AS mám skutečně 4, tedy ten co byl u phouna na CD (Qtek 8310). Moc voleb tam v nastavení AS není a nic co by deaktivovalo pravidelnou synchronizaci jsem nenalezl.
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Jun 2005
    Příspěvků
    163

    Já mám AS 4.1,sestavení 4841.Jaké sestavení máš ty?Mě totiž vše normálně funguje.
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jan 2006
    Příspěvků
    117

    Ahoj, já mám ActiveSync 4.0.0 sestavení 4358 (to jsem dostal k telefonu na CD a musel zadat serial number co byl u toho CD). Jde ale o to že mi vše také funguje normálně, pouze se mi provádí synchronizace s PC (pokud jsou propojeny USB :-) kařdých 5 minut. Pohledám tedy tu novější verzi 4.1 a otestuju jí.
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jan 2006
    Příspěvků
    117

    No tak jsem nainstaloval tu novou počeštěnou AC 4.1.0 (4841) a dělá to porád. Připojím Qtek k PC, AC provede synchronizaci a pak jí provádí každých 5 minut. Nevím co s tím ale štve mě to, páč si nemůžu číst. No nic, pokud vás něco napadne dejte vědět.
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Jun 2005
    Příspěvků
    163

    Tu původní verzi jste odinstaloval a nainstaloval novou a potom vytvořil znovu spojení s Qtekem?
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #13
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jan 2006
    Příspěvků
    117

    Přesně tak. Není ještě možné že je to nějak nastaveno v Qteku? Jko že si tu synchronizaci vynutí každých pět minut sám?
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #14
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Jun 2005
    Příspěvků
    163

    Do Qteku mrkni na nastavení.V PC je ikona Plán se symbolem hodin v masce AS mezi Zeleným kolečkem "synchronizovat" a žlutou iknou "prozkoumat".Tam by to mělo jít nastavit.
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #15
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jan 2006
    Příspěvků
    117

    Tu ikonku Plán mám ale stále neaktivní tedy šedou, nemůžu s ní nic dělat. V Qteku v nastavení jsem hledam, ovšem marně.
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 1 z 2 12 PosledníPoslední

Podobná témata

  1. Synchronizace s PC, ActiveSync
    Od Youzza v sekci Touch Pro2
    Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 09-11-2009, 12:55
  2. ActiveSync a synchronizace casu
    Od st.tom_ce4you v sekci + Komunikace & Synchronizace
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 29-04-2008, 13:49
  3. ActiveSync synchronizace
    Od Snehulak_ce4you v sekci + Komunikace & Synchronizace
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 14-05-2006, 01:19
  4. MDA Vario a synchronizace WM5 s ActiveSync 4.1
    Od Jirass_ce4you v sekci + Komunikace & Synchronizace
    Reakcí: 19
    Poslední příspěvek: 20-01-2006, 10:04
  5. Synchronizace, ActiveSync,
    Od Ascalabrus v sekci + Komunikace & Synchronizace
    Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 06-04-2004, 08:50