Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 9 z 9

Téma: Qtek 9100 s simtoolkit

  1. #1
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Dec 2005
    Příspěvků
    464

    Zjistil jsem nasledujici vec: pouziji-li alespon jednou nejakou funkci ze simtoolkitu (nejtypicteji gsm banking, autentisacni kod ebanky, ale to nejspise nehraje roli, protoze se to chova stejne, i kdyz otevru jakoby aplikaci eurotel, pro pristup k aplikacim na simkarte), tato nejde ukoncit, prestoze u kontextove klavesy je napsano exit, jeji stisknuti nema na nic vliv a aplikace stale zustava bezici (zajimave take je, ze kdyz obdrzim bankovni zpravu, je tato indikovana oknem bez jakehokoli textu s jedinou volbou ok, jejiz stisk spusti prave pozadovanou aplikaci gsmbankingu), ale ne jako aplikace viditelna mezi aplikacemi v settings/memory, ale je videt v GSPMagic jako STKservice.
    Jenom pro uplnost uvadim, ze mam operatora eurotel a gsm banking eBanky a jednu s poslednich edici smartsimek (jaro lonskeho roku).
    Chova se vam to nekomu podobne, pripadne nemate napad, jak aplikaci nejak korektne ukoncovat?
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    1,452

    To je normalni chovani, me to dela stejne. Je to stejny jako telefon, proste po prvnim spusteni tam zustane.. Normalne bys to nemel videt, to jen taskmanagery to zobrazujou..
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Dec 2005
    Příspěvků
    464

    ale ta aplikace by se prece po stisku exit mela aspon switchnout do pozadi, coz se mi nedeje, a to mi vadi, par kilo pameti vzal cert
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    1,452

    Aha, to me se po stisku Exit minimalizuje..
    Ale to ze se ji nejde zbavit mi, mam takovej dojem, delala ta verze z T-Mobile Extended ROM (je tam cab s nejakym updatem)
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Dec 2005
    Příspěvků
    464

    ja nemam t-mobili romku, kupoval jsem "normalniho" qtek 9100, no nic budu trochu badat.
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Občasný diskutér
    Registrace
    Dec 2004
    Příspěvků
    76

    pokud vypnes STK tak ti nebude fungovat simtoolkit .
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Dec 2005
    Příspěvků
    464

    ale jiste ze bude, ten servis se spusti s prvni zpravou do simtoolkitu a pak uz zustane bezes, po SR nebezi a spusti se.
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    1,452

    STK je sluzba (windows CE service - STK_Service.dll), bezi na pozadi, a ta pak spusti UI STK.exe. Takze zabitim STK.exe se nic nedeje..
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Dec 2005
    Příspěvků
    464

    a jde stk.exe zabit? Jestli jo tak cim, mi se to v zadnem task manageru nepodarilo.
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. Qtek 9100 a TT6
    Od sibr_oldd v sekci TomTom
    Reakcí: 5
    Poslední příspěvek: 11-01-2007, 18:58
  2. Qtek 9100
    Od petr182 v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 22
    Poslední příspěvek: 09-09-2006, 20:41
  3. Tak Qtek 9100 nebo Qtek 9000? Rozmyslete si to..
    Od Miloš Strouhal v sekci Off topic diskuze
    Reakcí: 8
    Poslední příspěvek: 09-08-2006, 16:54
  4. Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 14-04-2006, 00:02