Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 1 z 12 12311 ... PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 1 až 15 z 167

Téma: mChat

  1. #1
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Jul 2005
    Příspěvků
    173

    Lze nějak u mChat nastavit aby se automaticky připojil na ICQ tak i Jabber..? Vim, na ICQ se připojí jednoduchým tapnitím na displej, ale k Jabberu se pak musim ještě připojovat přes "žárovku".. A ještě, kde se dají sehnat další pluginy do tohoto prográmečku..? Předem díky moc..
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Jul 2005
    Příspěvků
    173

    Tak si odpovim sám.. Jabber se mi už taky připojuje společně s ICQ po tapnutí na úvodní obrazovku.. Ale pořád nevim jak to udělat abych nemusel tapnout na displej a připojilo se to samo po spuštění programu.. Když sem si mChat překládal do češtiny, narazil sem tam na několik položek které nejsou v menu nastavení programu! A to hlavne tato položka v souboru /Program Files/mChat/mChat.config: settings_connectafterstart=False ..no a když jsem jí nastavil na True, tak se nic nezměnilo U ostatních změn (i těch neuvedených v nastavení) v tomto souboru se to projevilo v nastavení programu.. Nevíte co s tim? DÍKES MOC PŘEDEM!!!
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Jul 2005
    Příspěvků
    173

    Nikde sem tu nenašel diskuzi věnovanou jen mChat.. To s timhle prográmkem nemá nikdo problémy?:O Když sem tu dal vyhledat mChat tak jsem viděl jen samou chválu Ale mně přece jen trošku vadí, že se nepřipojuje automaticky po spuštení jako třeba Agile (toho sem mohl mít v zástupcích Po spuštění a jakmile sem zapl Vario byl jsem hnedle online aniž bych na něco šáhl..). A ještě 1 výtka, kterou tu už taky někdo uváděl, že nefunguje ovládání pouze klávesnicí, ale to je určitě tim, že neni přímo pro WM5.. Mno asi toho chci po freewaru moc a budu(em) jen doufat, že se objeví nová verze pro WM5 co nevidět Ale přece jen nepřišel někdo na to, co znamená ta položka "connectafterstart" v souboru "mchat.config"? Díkes..
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Nováček
    Registrace
    Jun 2005
    Příspěvků
    21

    No, mChat pouzivam kratce, ale zatim k plne spokojenosti. To, ze musim tapnout pro prihlaseni me opravdu neva. Chci se zeptat, zdali se nechces podelit o ten tvuj preklad...
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jul 2004
    Příspěvků
    131

    Citace Původně odesláno od glogloman
    Tak si odpovim sám.. Jabber se mi už taky připojuje společně s ICQ po tapnutí na úvodní obrazovku.. Ale pořád nevim jak to udělat abych nemusel tapnout na displej a připojilo se to samo po spuštění programu.. Když sem si mChat překládal do češtiny, narazil sem tam na několik položek které nejsou v menu nastavení programu! A to hlavne tato položka v souboru /Program Files/mChat/mChat.config: settings_connectafterstart=False ..no a když jsem jí nastavil na True, tak se nic nezměnilo U ostatních změn (i těch neuvedených v nastavení) v tomto souboru se to projevilo v nastavení programu.. Nevíte co s tim? DÍKES MOC PŘEDEM!!!
    Aku pouzivas verziu mChatu? Ja skusal zmenit polozku settings_connectafterstart na verzii 2.0b11. Nic sa nezmenilo. Na strankach mGslab.com som nasiel verziu 2.0 b13, ktora mi pri spusteni hadzala chynovu hlasku. Mam WM 2003.
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Jul 2005
    Příspěvků
    173

    Citace Původně odesláno od hujahu
    No, mChat pouzivam kratce, ale zatim k plne spokojenosti. To, ze musim tapnout pro prihlaseni me opravdu neva. Chci se zeptat, zdali se nechces podelit o ten tvuj preklad...
    Češtinu jsem hodil sem
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Sep 2005
    Příspěvků
    622

    resim stejny problem .. je to sice jen kliknuti, ale kdyby se pripojoval sam bylo by to lehci

    a druhak .. nedari se me mazat prazdne slozky .. asi by to chtelo topic JEN pro mChat a ne to kouskovat podle problemu ktery zrovna ten ci onen uzivatel najde ... :/
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Feb 2004
    Příspěvků
    1,503

    MODERÁTOR: ... upraven název diskuse ...
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Jul 2005
    Příspěvků
    173

    Pavlucha: zrovna jsem Tě o to chtěl poprosit.. díkes..

    mashe: když za tak dlouhou dobu od založení tohodle topicu na to nikdo nepřišel, napíšu teda mejla tvůrci mChatu.. a uvidíme zda se objeví build 15 už s možností automat. připojení po startu programu.. a ještě nejlépe s plnou podporou WM5 (hlavně funkčních notifikací ve stand-by režimu)..
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Sep 2005
    Příspěvků
    622

    jeste me napadadlo .. nevite podle ceho se radi kontakty? by to chtelo podle abecedy pac to co tam tedka vladne je des .. ale v nastaveni jsem to nenasel .. poradi nekdo?
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Jul 2005
    Příspěvků
    173

    Řazení kontaktů dle abecedy:

    v souboru mChat.config změnit položku settings_enablecontactsorting=False na True (místo toho False).. provádět při nespuštěným mChatu na PC v textovým editoru..

    už to tu jednou bylo.. jináč v tom souboru je uložený veškerý nastavení programu.. i to který v menu programu neni..
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Sep 2005
    Příspěvků
    622

    to jsem udelal ale tedka me to hlasi "InvalitCastException" upravil jsem jen ten radek ...
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #13
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Jul 2005
    Příspěvků
    173

    hmno.. to mi dělalo pokud jsem ten soubor upravoval ve Variu Total Commanderem.. ale někdy i když to upravim na PC.. nepřišel jsem proč a co to dělá..:? bohužel asi ten soubor budeš muset vymazat a při dalším spuštění mChatu se automaticky vytvoří, ale budeš muset vše nastavovat znova..:sarcastic: musíš změnit jen to False (nejlépe tam nech i to původní "e" a napiš jen "Tru").. soráč, že jsem Tě na to nevaroval, ale poslední dobou co to upravuju na PC se mi to nestalo..
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #14
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Sep 2005
    Příspěvků
    622

    mno ja ten soubor vzal .. prejmenoval na TXT upravil, prejmenoval zpet a zavrel .. hodilo to chybu .. tak jsem jej opet prejmenoval na TXT upravil zpet na False, prejmenoval zpet a zavrel .. a mChat jel spokojene dal

    kontakty neradi ale jede vesele dal

    a v cem jsi to teda prepsal ze Ti to uz jede?
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #15
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Jul 2005
    Příspěvků
    173

    hmno.. editoval jsem ho taky v texťáku (Poznámkový blok), ale příponu jsem neměnil, ale to by na to nemělo mít vliv.. bude tam někde chyba ve formátu zápisu (nemyslim přklep, ale např ASCII aspol..) moc tomu taky nerozumim.. soráč..:?
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 1 z 12 12311 ... PosledníPoslední

Podobná témata

  1. mChat problém
    Od Chiquita_CZ v sekci Programy pro Pocket PC
    Reakcí: 6
    Poslední příspěvek: 30-11-2007, 11:47
  2. mChat - icq - dotaz
    Od LorD.FreD v sekci Programy pro Pocket PC
    Reakcí: 7
    Poslední příspěvek: 18-05-2007, 11:02
  3. mChat - čeština
    Od glogloman v sekci Aplikace v češtině
    Reakcí: 27
    Poslední příspěvek: 31-12-2006, 15:35
  4. mChat
    Od Rades_ce4you v sekci + Komunikace & Synchronizace
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 25-10-2006, 12:48
  5. Problem s mchat.
    Od skaj_ce4you v sekci Programy pro Pocket PC
    Reakcí: 6
    Poslední příspěvek: 12-07-2006, 19:10