GALERIE aneb maluvky vznikle z PDA
Protoze tenhle web uz bezi dlouho a zapomelo se na maluvky, zalozil jsem toto tema. Muzete zde prispivat obrazky, ktere se urodily ve Vasich hlavach na Vasich displayich :D
Tak hodne stesti digitalni umelci.. :yes:
Tak hodne stesti digitalni umelci.. :yes:
A to já zas jo, to já si něco nakreslím :D.
[odkaz, pro zobrazení se přihlaste] [odkaz, pro zobrazení se přihlaste] [odkaz, pro zobrazení se přihlaste]
[odkaz, pro zobrazení se přihlaste] [odkaz, pro zobrazení se přihlaste] [odkaz, pro zobrazení se přihlaste]
Všechno kresleno na starém dobrém Looxovi 410 v programu Nfpencil2. Občas se při kreslení objevily na displeji příčné čáry, nevím proč, jestli chyba Looxe nebo programu.
Všechno kresleno na starém dobrém Looxovi 410 v programu Nfpencil2. Občas se při kreslení objevily na displeji příčné čáry, nevím proč, jestli chyba Looxe nebo programu.
[QUOTE="Standa"]..na starém dobrém Looxovi 410 v programu Nfpencil2..[/QUOTE]
Nfpencil2 - vyborny softik, tak isto casto a rad pouzivam. Tie priecne ciary som ale nikdy nezaznamenal..
Nfpencil2 - vyborny softik, tak isto casto a rad pouzivam. Tie priecne ciary som ale nikdy nezaznamenal..
Nadávej žádný palec a raději se pochlub svými výtvory. Zaspamoval jsi půlku ce4you dotykovou vrstvou, tak ať to za to stojí ;) :D
Pocket artist rulez, v jakymsi predchudci nfpencilu jsem zkousel neco delat a moc mi to neslo.
To Zdenek: Jo, pekne s mu to nandal :D
To Zdenek: Jo, pekne s mu to nandal :D
[QUOTE="Zdenek Malinsky"]Nadávej žádný palec a raději se pochlub svými výtvory. Zaspamoval jsi půlku ce4you dotykovou vrstvou, tak ať to za to stojí ;) :D [/QUOTE]
Ja ti dam pulku ce4you! :mad: ;) vytvarim temata, do kterych se nikomu nechce :D Hned bych tady neco hodil, ale bohuzel nemam PDA (zatim) :( :oops:
[QUOTE]To Zdenek: Jo, pekne s mu to nandal [/QUOTE]
Tak spiknuti jo? :mad: :D
Ja ti dam pulku ce4you! :mad: ;) vytvarim temata, do kterych se nikomu nechce :D Hned bych tady neco hodil, ale bohuzel nemam PDA (zatim) :( :oops:
[QUOTE]To Zdenek: Jo, pekne s mu to nandal [/QUOTE]
Tak spiknuti jo? :mad: :D
[QUOTE="Paia"]...vytvarim temata, do kterych se nikomu nechce [/QUOTE] A co takhle nějaké na téma ce4you?
Paia: díky díky :))
space_cowboy: teď jsem zkoušel něco načmárat ve Wizardovi a tam se ty příčné čáry nevyskytujou, takže asi chyba Looxe...
space_cowboy: teď jsem zkoušel něco načmárat ve Wizardovi a tam se ty příčné čáry nevyskytujou, takže asi chyba Looxe...
[QUOTE="Paia"]Zdenek: co tim konkretne myslis?[/QUOTE]Nevím, zda si rozumíme a mluvíme o stejné věci. Myslel jsem tématko na today PDA s logem ce4you.
Tak to jsme si opravdu nerozumeli. Ja myslel pod pojmem "tema" tema diskuze - k tomu slouzi tlacitko "Nove tema". Protoze jste me narkli ze zamoreni ce4you, ale chapu, ze to byla legrace (teda aspon doufam ;) ).
Na tematko pro ce4you muzete vyhlasit soutez :D
Na tematko pro ce4you muzete vyhlasit soutez :D
ja vim,ze modra je lepsi,ale bylo tak shi..cky udelany,ze jsem to skryl tim,ze jsem udelal invert barev!!!schovali se vsechny nedostatky:D
Jeste ze je to v OT,protoze je to poradny OT:D
Jeste ze je to v OT,protoze je to poradny OT:D
pozor pozor :D galerie zaostava, najde se nejaky dalsi umelec, ktery by se nestydel a hodil sem nejaky vytvor?
Tak já též přispjeji s trochou do mlýna : výtvor mé silnější polovičky, na chvilku jsem jí půjčil svou cihlu. Kresleno v PhatPadu.
Této diskuze jsem si nikdy nevšiml.. mno, když jí teda vidim, tak se také pochlubim jedním z vítvorů (většinou je hned mažu, ale tento mi tam zůstal). Kresleno v poznámkách.
[QUOTE="Bitom"]EDIT: To by mně zajímalo, proč se to nehýbe.... :sarcastic: [/QUOTE]
Neni to tim, ze animace neni "nekonecna", zahybe se jednou po nacteni stranky (kdy si clovek cte prispevek na jine obrazovce) a pak uz nic?
Jeden obrazek jsem zahledl v pohybu, ostatni nic. Ale kdyz se stahnout, tak se animuji vsechny.
Neni to tim, ze animace neni "nekonecna", zahybe se jednou po nacteni stranky (kdy si clovek cte prispevek na jine obrazovce) a pak uz nic?
Jeden obrazek jsem zahledl v pohybu, ostatni nic. Ale kdyz se stahnout, tak se animuji vsechny.