Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 6 z 6

Téma: MDA Vario a firewall

  1. #1

    Gif Gif je offline
    Nováček
    Registrace
    Jan 2006
    Příspěvků
    8

    Dokazete nekdo poradit jak nastavit firewall pro synchronizaci s MDA Vario bez toho abych ho musel vypnout?
    Mam Kerio 4.1.3.

    Nebo aspon jak zjistit IP Varia?
    Objevilo se mi tu akorat 169.254.2.1 na tu jsem zkusil povolit vse a i je v duveryhodne zone ale nepomaha to.
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Nováček
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    0

    Používám KPF 4.2.2 a běhá to v pořádku, bude to jistě v nastavení

    zkus najet na síťová bezpečnost -> důvěryhodné a povolit tam všechny připojení s IP 169.254.2.x

    Jestli je máš všechny povoleny, nebo to nepomůže, zkus všechno povolit u síťová bezpečnost -> Aplikace, programy ActiveSync Application a ActiveSync RAPI manager a MS Outlook
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    0

    Používám ZoneAlarm a taky ho musím vypínat. Štve mě to. :?
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    1,452

    Me se Kerio jednou zeptalo, ja dal ano ( mam dojem, ze jsem mu potvrdil, ze sitovy rozhrani Varia je duveryhodny) a od ty doby v pohode..
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5

    Gif Gif je offline
    Nováček
    Registrace
    Jan 2006
    Příspěvků
    8

    V duveryhodnych jsem ho mel ale po tvoji odpovedi jsem promazal vsechny zaznamy v duveruhodnych a restartoval pocitac.
    Po restartu se kerio zeptalo na duveryhodne, na moji lokalni sit, a na 169.254.2.2 (misto 2.1)
    Ted uz to jede a zadne dalsi pravidla nejsou potreba.
    Nevim proc je tam 2, misto 1 predtim a doufam ze to pojede i po dalsim restartu. :?
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    0

    ja mam sygate personal , a i kdyz dam allow all tak nic ... musim vypinat ( pres BT se to neprojevuje )
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. Kaiser - neco jako firewall?
    Od gampik v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 5
    Poslední příspěvek: 05-02-2009, 19:28
  2. Call Firewall
    Od netino v sekci Aplikace v češtině
    Reakcí: 0
    Poslední příspěvek: 21-06-2008, 17:45
  3. Active sync a firewall
    Od mrakoplas_ce4you v sekci + Komunikace & Synchronizace
    Reakcí: 11
    Poslední příspěvek: 25-05-2006, 17:30
  4. Firewall pro Pocket PC
    Od beecher v sekci Programy pro Pocket PC
    Reakcí: 5
    Poslední příspěvek: 01-10-2004, 18:08