Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 5 z 7 PrvníPrvní ... 34567 PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 61 až 75 z 92

Téma: ČT1-24 Stream pro Windows Mobile 5 a WM2003se

  1. #61
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Feb 2004
    Příspěvků
    181

    Citace Původně odesláno od Melmen
    nejste připojeni k síti:
    Není tedy problém ve stránce, ale v připojení telefonu k síti. Bohužel Qtek 8310 nemám abych poradil....
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #62
    Nováček
    Registrace
    Feb 2006
    Příspěvků
    8

    Chtěl bych si nějaký TV pořad uložit na PC a následně zkopírovat do PDA a tam si ho pustit. Jak uložím toto video z tohoto webu?

    Díky ;-)
    Emil
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #63
    Nováček
    Registrace
    Aug 2006
    Příspěvků
    16

    jede někomu ct24 na mda vario plynule ?
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #64
    Nováček
    Registrace
    Jun 2006
    Příspěvků
    2

    Dobrý den.

    Váš prográmek mi jede skvěle na WM 2003. ) Na druhém přístroji (WM 2005) mám ale problém a nemůžu ho vyřešit. Pokud chci vyvolat full screen nic se neděje a video se stále přehrává v malém okýnku. Přitom na WM 2003 v pohodě full screen běží. Čím to může být? Nikde v nastavení jsem nic nenašel. Prosím nevíte někdo? (Pro upřesnění: vše přehrávám ve windows media playeru).

    Předem děkuji za odpověď.
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #65
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Feb 2004
    Příspěvků
    181

    Ahoj, při přehrávání souboru z karty ti to jde přepnout na FullScreen :?:
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #66
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    4,002

    Mel bych prosbu, slo by opravit odkaz na internetove vysilani Radia 1 v kvalite UMTS-3G-WiFi-ADSL (128 kbps) (*.asx)? Pokud na ten odkaz jdu z notebooku, neni problem, pokud si ale chci pustit radio na JasJaru, odkaz nefunguje, respektive hodi mne to na stranku play.cz, ale prenos vysilani se nespusti, ani kdyz pak kliknu na odkaz jez ma prenos spustit. Predem dekuji.
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #67
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Feb 2004
    Příspěvků
    181

    Jo, chtěl jsem to opravit, ale nemám čas párat jak to někdo změnil.
    Prostě zadám www.live.cz (kde ten stream byl původně) a otevře se www.play.cz. - prostě reklamní akce (ne moje).
    Nemám teď čas pátrat jak a co. Pokud budete chtít urychlit znovu zprovoznění odkazů popátrejte dejte vědět a opravím.
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #68
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jan 2006
    Příspěvků
    56

    Ta stránka rádií by měla jít jednoduše opravit.
    Stačí v odkazech vyměnit "live" za "play"
    místo:
    http://www.live.cz/radio/jih64.asx
    dát
    http://www.play.cz/radio/jih64.asx

    a jede to

    Děkuju za všechny pokud to opravíš.
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #69
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Feb 2004
    Příspěvků
    181

    Je to tam :yes:
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #70
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    0

    Perfektní stránky. Opravdu mega. Jen se chci zeptat jestli by nebylo mozne na ty stranky prihodit i online vysilani o PC hrach z www.pg24.cz. Vim ze nejde o program z produkce CT1, ale ale ..
    Mockrat dekuji. Aspon za odpoved at uz je kladna ci zaporna.
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #71
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Feb 2004
    Příspěvků
    181

    Ahoj,
    jde tam přidat jen to co má nějakou logickou strukturu, pokud naní přijdeš tak to tam klidně přidám. Jsou tam jen pořady s pořadovým číslem a nejde poznat, které číslo je aktuální, atd...(např. http://www.pg24.cz/112.asx)
    PS:Některé pořady již nefungují z důvodu změny url adresy, podívam se na to....
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #72
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    0

    Jediné na co jsem přišel je tedy že jsou tam tři kvality 112k, 400k a 1024k.Ale odkazy si myslím že zůstávají stejné.
    mms://82.99.173.138/PG24-400 respektive http://www.pg24.cz/400.asx nebo mms://82.99.173.140/PG24-1024 resp. http://www.pg24.cz/1024.asx. jinak nevím.možná to pomůže
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #73
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Feb 2004
    Příspěvků
    181

    Ahoj,
    PG24 je tam + opravené Óčko
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #74
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    0

    Tak tomu říkám servis. Mockrát děkuju.Super :yes: :yes: :yes:
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #75
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Feb 2004
    Příspěvků
    181

    Tak jsem to probral kompletně - zase jsou funkční snad všechny linky
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 5 z 7 PrvníPrvní ... 34567 PosledníPoslední

Podobná témata

  1. Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 23-11-2008, 20:05
  2. Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 19-11-2008, 11:02
  3. Windows Mobile 6 Standard vs. Windows Mobile 6 profesional
    Od fablok_ce4you v sekci Zbývající SMP
    Reakcí: 5
    Poslední příspěvek: 10-02-2008, 15:50
  4. Windows media player - stream error
    Od Acko_ce4you v sekci Multimédia
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 17-05-2006, 10:24