Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 15 z 15

Téma: mChat a nemoznost se prihlasit na ICQ v MDA

  1. #1
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    4,002

    Co tahle hlaska ma znamenat, nesetkal jste se s tim nekdo? Trva to od odpoledne, nemuzu se prihlasit na ICQ v MDA at delam co delam.. :? Jak dlouho to jeste potrva?
    Připojené obrázky Připojené obrázky Klikněte na náhled pro zobrazení v plné velikosti 
Název: 00113552_capture001_qfv.jpg 
Zobrazení: 33 
Velikost: 29.7 KB 
ID: 3714  
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Sep 2004
    Příspěvků
    1,648

    U mě to valí v pohodě
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jul 2004
    Příspěvků
    131

    Tusim ze to vypise ked sa pripojis viac krat po sebe dost rychlo. Potom ta to zablokuje na chvilu. Obcas to aj mne vypise.
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    4,002

    Jo, uz to vali, ale az po nekolika hodinach, teprve ted mne to tam pustilo..
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jan 2004
    Příspěvků
    2,017

    Takze uspech Milosi? Asi slo opravdu o omezeni ICQ, ne?
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    4,002

    Hm, netusim, kazdopadne jsem rad ze to vali, zacinam byt pomalu na ICQ a Skypu zavisly.. :sarcastic:
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Nováček
    Registrace
    Apr 2008
    Příspěvků
    0

    asi to bude opravdu problém ICQ, podobnou hlášku mi občas dávala Miranda na desktopu
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Jan 2005
    Příspěvků
    194

    Nevite zda se nekdo dale zabyva vyvojem Mchatu? Vadi me nektere funkcnosti....

    napr.:

    1) pokud chci nekomu poslat zpravu, musim na uzivatele kliknout a podrzet a az teprve z kontextoveho menu zvolit "send message", daleko lepsi by bylo pouze tapnout a primo psat zpravu ci alespon by se mohlo zobrazit kontextove menu

    2) v okamziku otevreni zpravy kdyz jsem v poli pro text, musim si softwarovou klavesnicku aktivovat sam ani hardwarova nefunguje dokud si tam opet netapnu (zkousel jsem na variu)

    3) co nejaky plugin do today ci moznnost vyvolat zpravu z bubliny napr. kdyz mam mchat na pozadi?

    diky za pripadne odpovedi

    diiky
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Sep 2004
    Příspěvků
    1,648

    Určitě na tom maká, neb jsou nové a nové bety. Pokud umíš azbuku není problém mu napsat ;-). Možná to zkousne i v angličtině.
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Občasný diskutér
    Registrace
    Mar 2006
    Příspěvků
    106

    v tematech o MCHAT vetsinou lidi resi problemy cestiny instalace a nemoznosti se pripojit....me se deje trosku z jineho soudku...

    mam internet od Soskara
    verze mchat 2,1b02 (neni to prvni verze co zkousim)

    U vsech verzi mchat se mi stalo to ze pri prihlasovani do ICQ se mi zasekne na "Send User data..."

    Nesetkal se s tim prosim nekdo? Pokud nekde vysi manual nastaveni rad nastuduji hodte odkaz...pls Dekuji
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Občasný diskutér
    Registrace
    Mar 2006
    Příspěvků
    106

    Dotaz beru zpet nize jsem nasel jakysi plugin a ten problem resi...
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Občasný diskutér
    Registrace
    Mar 2006
    Příspěvků
    106

    Tak jsem nekde neco poblbal samozrejme jsem se jednou pripojil a uspesne tak jsem sel zakazovat pluginy ktere se mi zdali pro chod icq zbytecne a ejhle uz se nepripojim...stacil by vypis potrebnych pluginu pro porvoz icq...pro mou kontrolu treba se jen nemuzu dostat na server
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #13
    Občasný diskutér
    Registrace
    Mar 2006
    Příspěvků
    106

    Hm nejak se to tu nehlo
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #14
    Nováček
    Registrace
    Feb 2006
    Příspěvků
    42

    Nainstaloval jsem dnes posledni verzi mChat mchat21b2pe.cab a ta se rozebehla bez problemu. Instaloval jsem do zarizeni.
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #15
    Občasný diskutér
    Registrace
    Mar 2006
    Příspěvků
    106

    Jo to jsem na tom stejne jako vy jenze pak jsem si myslel ze odeberu prebytecne pluginy no a uz jsem to nerozdejjchnul....(
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 06-04-2008, 20:04
  2. Nemoznost instalace *.exe souboru
    Od EfineSS_ce4you v sekci Obecné problémy
    Reakcí: 7
    Poslední příspěvek: 30-12-2007, 22:40
  3. MIO 550 a nemoznost instalovat programy
    Od VETRELEC_ce4you v sekci Mio
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 17-04-2007, 19:41
  4. Nemoznost identifikace SD karty
    Od Boban1108_ce4you v sekci + Soubory & Paměťová média
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 25-08-2006, 18:59
  5. help - nemoznost obnoveni zalohy :-(
    Od vurmik v sekci Zbývající zařízení HP a Compaq
    Reakcí: 34
    Poslední příspěvek: 19-08-2005, 17:10