Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 1 z 2 12 PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 1 až 15 z 18

Téma: ACER N35, moje zkušenosti-žádná sláva, SD karta A-data 2GB

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Jan 2006
    Příspěvků
    46

    Zakoupil jsem Acer N35, samozřejmě kvůli GPS Navigaci.Vlastním zároveň ještě PDA Fujitsu Siemens Loox 420.Když oba přístroje srovnám co do zpracování (výbavu samozřejmě nemá smysl hodnotit), je Acer oproti FS jako dětská hračka.S FS jsem za 9 měsíců neměl sbemenší problém, zato Acer začal dělat problémy hned po vybalení z krabice.Samozřejmě hned po asi třetím vyjmutí stylusu ze šachtičky se ulomi první výstupek na něm a během tří dnů zbylé dva.Z nabíjecího konektoru se odchlípl boční plíšek, takže jsem si musel nacvičit speciální "grif", abych to neulomil uplně, což se nejspíš stejně brzo stane.Lokalizace a synchronizace proběhla bez problému, nainstaloval jsem si všechny prográmky a věci,co mám i v Loox 420 a už to začlo.Acer nereagoval na vypínaní a zapínání, takže pokud jsem ho chtěl zapnout,musel jsem pomocí SR, což šlo párkrát a pak musel nastoupit HR.Toto jsem opakoval asi dvakrát a pak jsem to vzdal,vždyť jsem si Acera pořídil jen kvůli navigaci,takže teď v něm mám pouze navigační program a českou lokalizaci,což zaplaťpámbu funguje.
    Takže resumé na N35 je, že u mne, coby uživatele přístroj propadl na celé čáře,hlavně co do dílenského zpracování.
    PS: ještě bych chtěl upozornit na SD Kartu A-Data, pořídil jsem si 2GB kvůli Tom Tom s mapama Western Europe (cca 1.3 Gb) a vyvztekal jsem se s ní až na půdu a hned jsem jí běžel vrátit a teď jsem samozřejmě bez ní, než vyřídí reklamaci.Doporočoval bych všem, kdo si pujdou jakoukoli SD kartu s takto vysokou kapacitou pořídit,aby si kartu na místě vyzkoušeli, aby se vám nestalo co mě.
    Mám PDA ACer n35 něco přes týden a kvůli problémům se software (které na jiných pda běží bez potíží) a vadné sd kartě prostě PDA nebudu moci využívat k tomu, k čemu jsem si ho pořídil ještě minimálně dva týdny,což hodně zamrzí.Dílenské zpracování holt budu muset už zkousnout a dál si lámat nehty při vytahovýní stylusu a gps antény.

    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Nováček
    Registrace
    Dec 2005
    Příspěvků
    40

    Já mám Acer n30 od vánoc. Jediný problem byl v tom že odešla nabíječka, ale mám tam kupu brogramů na SD kartě, čas od času zalohuji a používám ho pro pracovní účely a nemám problém...jede docela svižně(až na načítání sekce programy) ale jinak si nestěžuji dokonce na něm prohlížím výkresy...
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Sep 2004
    Příspěvků
    760

    Spíš bych tohle téma přesunul do zkušnostní n35. Nj, je pravda, že se nižší cena n35 někde projeví, tohle je už bohužel známý problém (především stylus) no a SD a-data...občas blbnou. Ovšem chápu že to zamrzí
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Nováček
    Registrace
    Jan 2006
    Příspěvků
    46

    Jasně, měl jsem umístit svůj příspěvek do jiné diskuse, ale nějak jsem to přehlédl, omlouvám se:-)
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Nováček
    Registrace
    Jan 2006
    Příspěvků
    1

    To opravdu zamrzí... ale tipoval bych to možná na nějaký nepodařený kus. Moje zkušenost (po měsíci velmi intenzivního využívání) a mých dvou kolegů (mají n35 o měsíc déle) je více než vynikající. Žádný problém, žádné defekty funkce bez problému. Zhruba 4x týdně v autě v provozu GPS, denně po kapsách, denně v kanclu... přes víkendy v terénu tak 2x4 hodiny. Zatím drží. Prioritní pro mě bylo také pořízení kvůli GPS, hlavně mapování v terénu.
    Ohledně SD karet doporučuji: (testoval jsem)
    nesnažte se ušetřit pár stovek na levnějších, méně značkových kartách. Také si troufám doporučit pořídit rychlejší verze (40 - 50x). Používám značkovou 512 a "gigo" a v pohodě.
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jan 2005
    Příspěvků
    824

    Ja osobne mam Acer N35 necely rok a v podstate jediny problem v dilenskem zpracovani vidim v napajecim konektoru, ten uz mi v zaruce vymenovali. Stylus nepouzivam, pouzivam stylus HELAP, coz je daleko pohodlnejsi a praktictejsi (malinky stylusek a hlavne tenoucky jsem honil vzdy v aute, po kapsach ....). Jinou zavadu jsem nemel. Kartu pouzivam 2 GB PRETEC
    To VikoSound : Koupit si AcerN35 kvuli navigaci, neni jednodussi a levnejsi si koupit GPSku ke stavajicimu PDA :yes:
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Dec 2005
    Příspěvků
    163

    Mam n35 od kvetna 2005 a da se rict (az na stylus) bez problemu. Konektor drzi, i kdyz nabijim cca 2x denne (n35 pouzivam intenzivne ), jak v aute tak doma ze zasuvky.
    Mrznuti (nelze vypnout) jsem zaznamenal ve spojitosti s PocketKiM-em - pokud jsem vypnul n35 pri spustenem PKiM a vyklopene antene, po zapnuti mi zmrzl a musel jsem SR. Mezitim jsem ale upgradoval na 2003SE, vymenil SD kartu a presel na TT, vysledek - uz to nedela (a nemam chut patrat proc to bylo a co tomu pomohlo)
    Takze tak, asi jsem mel stesti (nebo ty smulu)

    Off-top dotaz: kdyz mam spustene iSilo a vypnu n35-ku, tak do nejake doby kdyz ji zapnu, tak se vratim do prohlizeneho dokumentu, kdyz ale je vypnuta delsi dobu (neskoumal jsem jak dlouho, ale kdyz vecer vypnu a rano zapnu tak je to nabeton) tak jsem v today obrazovce a do isilo se musim prepnout - je to ficura nebo bug?!?
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Feb 2005
    Příspěvků
    231

    Mam n35 rok a nemel jsem s nim zadny proble. To ze jsem nehtem uloupl vystupky na sylusu je moje vina, i kdyz to muze byt vyrobou. Kdyz neco zmeni tak hodim zalohu. Jednou se me vybil do mrte, tak jsem ho ze zalohy natahl a zase ok.


    2MilanSu: Co je to HELAP nejaka viceuzitkova tuska?
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jan 2005
    Příspěvků
    824
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Feb 2005
    Příspěvků
    223

    Ja ho mam (n35) pres rok a bez problemu. Stylus drzi; je sice pravda, ze ho nezasouvam az na doraz, to udelam, az jdu s nim pryc. S WM2003SE zatim zadny HR, na starem WM2003 asi celkem 4x. Takze zatim spokojenost.
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Feb 2005
    Příspěvků
    231

    Citace Původně odesláno od MilanSu
    Myslel jsem ze to bude neco onacejsiho

    Ne je to pekny me se tyhle vse v jednom libi, ale jak se znam tak pokud bych to k PDA neprivazal tak to bude vzdy na jinem miste nez ja a PDA
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Nováček
    Registrace
    Apr 2005
    Příspěvků
    8

    Ja mam Acer n 35 necely rok .Dvakrat v opravě,jednou konektor a podruhý zvukový čip,deska,a antena GPS+ seřízeni a proměření.Kartu mám 1G a kupoval jsem ji zároveň s PDA,jelikož známý si musel koupit novou kartu/nekomunikovala mu s PDA a na záruku mu to neuznali/Jinak jsem celkem spokojenej.J.
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #13
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Mar 2005
    Příspěvků
    365

    Mam n35 pres rok a dost casto ho pouzivam. Krome prvniho stylusu, ktery se uplne rozpadl nebyl a neni zadny problem. Dokoupene stylusy /Acer/ drzi.

    Znamy si koupil Looxe petistovku. Po nainstalovani programu se to vubec nehne, vsechno je ukrutne pomale a to je model o rok novejsi. Ma ho 2 mesice a uz se chysta ho zbavit.
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #14
    Nováček
    Registrace
    Apr 2006
    Příspěvků
    49

    Citace Původně odesláno od JirkaF
    Ja mam Acer n 35 necely rok .Dvakrat v opravě,jednou konektor a podruhý zvukový čip,deska,a antena GPS+ seřízeni a proměření.Kartu mám 1G a kupoval jsem ji zároveň s PDA,jelikož známý si musel koupit novou kartu/nekomunikovala mu s PDA a na záruku mu to neuznali/Jinak jsem celkem spokojenej.J.
    muzu se zeptat na podrobnosti k oprave te anteny u n35 ? minuly tyden v patek mi zniceho nic nenabehl signal GPS ( den predtim jsem jeste jezdil v aute v pohode s navigaci ), po nekolikerych pokusech jsem prisel na to, ze zalezi jak je antena vyklopena, v nekterych polohach se chytaly cca 3 satelity ( pri idealni viditelnosti na otevrenem prostranstvi ) ale v nedeli uz vubec nic, ani tuk. Dneska jsem PDA odnesl do servisu, ktery dela pozarucni opravy Aceru a do tydne by meli provest diagnostiku a pak se pry ozvou, taky jsem z toho nestastnej, pokud se oprava podari tak asi Acer prodam a uvazuju o Fujitsu siemens N520 nebo podobnem
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #15
    Nováček
    Registrace
    Oct 2005
    Příspěvků
    24

    Ferry_CZ - K vypadkum GPS signalu na N35 ma zkusenost: Obcas se mi to stane (nevim jeste presne proc, mozna spatne ukonceni nejakeho programu OZI...), zatim mi vzdy pomohl soft-reset, ale jednou az hard-reset. Potom vse fungovalo o.k. (pochopitelne po obnove ze zalohy.
    K volnemu mistu na karte a TomTom (jina diskuse): u mne zadny rozdil mezi poloprazdnou kartou (0.5GB/1GB) oproti temer plne (volno cca 8MB) nebyl patrny.
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 1 z 2 12 PosledníPoslední

Podobná témata

  1. HP iPAQ 6340 nefunguje žádná SD karta
    Od brevla v sekci Zbývající zařízení HP a Compaq
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 13-09-2009, 16:59
  2. HP Data messenger zkušenosti
    Od onderfaus v sekci Zbývající zařízení HP a Compaq
    Reakcí: 6
    Poslední příspěvek: 07-09-2009, 18:16
  3. Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 19-08-2008, 08:50
  4. MDA VARIO a 2 Gb karta A-data
    Od xslide_ce4you v sekci + Soubory & Paměťová média
    Reakcí: 8
    Poslední příspěvek: 04-02-2007, 17:36
  5. Acer n311 snad moje prve PDA?
    Od acers v sekci Jaké si vybrat / koupit zařízení?
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 12-04-2006, 22:54