Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 1 z 2 12 PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 1 až 15 z 19

Téma: SBSH Papyrus version 1.x - pro smartphone WM 5 a QVGA displeje

  1. #1
    Moderátor Avatar uživatele Zdenek Malinsky
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    9,888

    Dnes SBSH představili novou verzi nejpopulárního a nejlepšího PIM softu pro WM Smartphone. Nová je především podpora WM 5.0, QVGA displejů a zobrazení Task View.
    Cena je 17.95 USD

    Stránky produktu

    Screenshoty
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Apr 2003
    Příspěvků
    944

    Papyrus ve své poslední verzi vypadá (i funguje) opravdu dobře. Zkoušel jsem ho už mezi svátky a vadilo mi, že neumí synchronizaci. Nezmiňují se o tom ani teď.

    Naštěstí synchronizuje přes ActiveSync taky, jenom se mu to musí ručně napovědět. Prostě změny se nepřenášejí hned, ale až po povelu synchronizovat (jak to nastavit jinak, jsem nenašel). Což nevadí, hlavně, že to jde vůbec.

    Autoři Pocket Informantu zatím nemají pro SP nic. Power Calendar (dražší o 2 USD) od Developer One (Agenda Fusion na PDA) umí taky hodně, ale nechodí na WM 5.0 korektně, zatím tam ani použitelnost na WM 5.0 neinzerují.

    Zapsat si událost (schůzku,volání ... úkol) hned po hovoru (co nejjednodušeji a s nabídkou všech dalších možností) a mít to pak bez námahy všude jinde (PC, PDA) by měla být u SP mobilu běžná vlastnost. Papyrus od SBSH Mobile Software je první SW, který to dnes (na SP - třeba na Qteku 8310) umožňuje dělat podstatně komfortněji než vestavěný SP Outlook.

    Trial na 12 dnů. O dalších možnostech postupně.

    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Obyvatel SMob
    Registrace
    May 2005
    Příspěvků
    400

    Tak nevim, zkousel jsem synchonizaci a funguje bez problemu. Vse co jsem napsal do outlooku (PC) nebo Papyrusu (SM) se ihned automaticky sesynchonizovalo, zadna rucni synchonizace.
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Apr 2003
    Příspěvků
    944

    Tak to (AS 4.1 v PC nebo v Qteku) mám pro Kalendář (Outlook 2002 na PC, Papyrus 1.2 na Qteku) asi v nastavení synchronizace nějak jinak. Na to se přijde.

    Papyrus už dělá skoro přesně to, na co jsem zvyklý u PDA. Umožňuje při založení Události využívat přednastavených šablon pro označení události a místa konání a vkládat (tady zatím jenom ručně) výběrem i jméno kontaktu. K tomu i lze zadat účastníky (attendees) události. Jako obvykle se nabídnou jenom to, kdo mají ve svých záznamech v Konatktech uloženou e-mailovou adresu.

    Je to při editaci všechno v "Options". A to přednastavení je v Menu/8 Default Value Settings/Menu.
    Názvy událostí se zadávají v "Subject values" - do "Set values" a pak v Menu je vše, co třeba. Přidat, editovat stávající (anglický) text na lépe vyhovující vlastní (jiný, český) a odstranit (nepotřebné) texty - vždy přiřazené navíc i jednotlivým klávesám.
    Obdobně pro Locations (opakující se místa obvykle schůzek/akcí/jednání atd.).

    Zatím jsem nenašel propojení přímo z Kontaktů nebo ze záznamů o hovorech/SMS.

    A při větším počtu záznamů (Kontaktů, událostí) se čeká. Teď - než se všechno najde, zpracuje a ukáže. (Obecněji - na rychlejší procesor a větší paměť ).
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    9,300

    Prave jsem poslal Amitovi s SBSH prelozeny resource soubor pro Papyrus...
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    9,300

    Zde přikládám oficiální češtinu pro SBSH Papyrus. Nezapomeňte, že je to pro poslední verzi Papyrusu...
    Návod na instalaci najdete na mém blogu...

    Pokud naleznete v překladu nějaké chyby, nesrovnalosti, přesahující texty atd., prosím vložte sem hlášení chyby a k ní screenshot (opravdu nutné)! Děkuji.
    Připojené soubory Připojené soubory
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    9,300

    Tak jsem si nasel chybu sam... ops:
    Je to nejake zmrsene a nejde to pouzit... :? :sarcastic:
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    9,300

    Nikomu to nerikejte, ale...

    Prikladam Release Candidate 5 nove verze SBSH Papyrusu (1.3) a aktualni cestinu, tak to prosim otestujte a dejte mi sem kdyz tak prosim vedet, jestli nekde neco nesedi. Delkove by texty mely sedet na 172x220px displaye...

    Soubor RcCzech.dll (obsazen v prilozenem ZIPu) je nutne zkopirovat do adresare, kde je nainstalovany Papyrus a tam jej prejmenovat na ActiveLang.dll a restartnout telefon.

    Doporucuji zazalohovat zarizeni pred instalaci, odinstalovat starou verzi Papyru a nainstalovat novou a znova nakonfigurovat.

    Ve finalni verzi Papyru uz bude cestina zakomponovana primo.
    Připojené soubory Připojené soubory
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    9,300
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Sep 2004
    Příspěvků
    1,648

    Jentak ze zajimavosti: Kdyz Papyrus a PI for Smartphones jsou stejne softy, ty firmy se davaji dohromady, nebo WebIs koupil prava k Papyrusu od SBSH? Uz drive jsem si vsiml, ze si na strankach navzajem reklamuji produkty.
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    9,300

    WebIS akorat koupil prava na Papyrus... Vse je na SBSH, akorat na to WebIS lepi nalepku PI4SP...
    Uplne stejny vztah jako ma HTC a i-mate...
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    9,300

    Abych nezapomnel, byla vydana verze 1.3.03.
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #13
    Nováček
    Registrace
    Aug 2006
    Příspěvků
    23

    Mám Qteka 8310 a mám problém s Papyrusem.Když všechno nastavým tak jak mám tak to prostě neupozorní.Je tam ten zvonek znázorněnej a stejně to nic nedějá.Poradíte mě nekdo jak to rozchodit?Potřeboval bych aby mě Papyrus upozornil každých 14 v danou dobu.Tato volba mě v normálním kalendáři chybí.
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #14
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jul 2005
    Příspěvků
    105

    Zdravím, mám Qteka 8310, nainstaloval jsem si Papyrus i s češtinou (trial), docela se mi líbí. Ale používám Facade a na úvodní obrazovce se mi stále zobrazuje původní kalendář - i když ve chvíli, kdy do něj vlezu, je to již Papyrus. Dá se nějak zobrazovat Papyrus na úvodní obrazovce (protože co mně právě nevyhovuje na stávjaícím je jeho zobrazování na úvodní obrazovce - nevím jestli jsem to vysvětlil dost srozumitelně ....

    Díky
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #15
    Moderátor Avatar uživatele Zdenek Malinsky
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    9,888

    Nastavit Papyrus jako defaultní?
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 1 z 2 12 PosledníPoslední

Podobná témata

  1. SBSH Facade v1.0 (WM5.0, QVGA)
    Od Petr.Sybol v sekci Programy pro Smartphone
    Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 11-11-2006, 08:24
  2. hry QVGA
    Od anawarr v sekci Zbývající SMP
    Reakcí: 8
    Poslední příspěvek: 10-02-2006, 02:04
  3. Reakcí: 5
    Poslední příspěvek: 07-01-2005, 15:54