Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 15 z 15

Téma: Funkcni plugin na TITULKY do noveho TCPMP 0.7

  1. #1
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Apr 2005
    Příspěvků
    174

    Existuje nejaky funkcni plugin na titulky pro nove verze TCPMP 0.7?! Diky za odp.
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Nováček
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    0

    zatím nejsou titulky podporovány, ale vyvíjí se budoucí podpora, externí titulky zvýší zátěž na procesor PDA jelikož se bude muset přidávat jedna vrstava do overlaye, takže je daleko lepší použít vdubmod + subtitle plugin a udělat si to sám
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Nováček
    Registrace
    Aug 2005
    Příspěvků
    5

    Existuje smi subtitle plugin, ale iba na presne verziu 0.66j
    Či sú s tým nejaké problémy, neviem. Mám to iba týždeň, zatiaľ sa nestalo nič. Info na neoficiálnej stránke.
    Presne adresu neviem ale skús google: Nightknight smi subtitle plugin TCPMP
    Funguje iba s smi titulkami, diakritika je OK.
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Sep 2004
    Příspěvků
    838

    Hledejte link,nekde jsem ho uz tu daval
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Nováček
    Registrace
    May 2007
    Příspěvků
    0

    A nějaký program na titulky který umí háčky ???
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Sep 2004
    Příspěvků
    838

    Citace Původně odesláno od pepino34
    A nějaký program na titulky který umí háčky ???
    Plugin 0.66j na verzi 0.66j umi i ceske titulky
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Občasný diskutér
    Registrace
    Oct 2004
    Příspěvků
    88

    Vyšla nová verze TCPMP 0.72.RC a k tomu lze stáhnout i plug in pro titulky
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Sep 2004
    Příspěvků
    760

    Mám menší problém: plugin jsem stáhl z odkazu, tcmp poslední verze a spustil jsem program z té nové, uprevené zelené ikonky ( ) titulky ve formátu smi (pro jistitu předělané ve dvou programech, abych zmenšil možnost nekompatibility) jsem hodil do složky v programu subtitles, pro jistotu se stejným názvem jako film na kartě. V upraveném tcmp bylo všechno pod složkou subtitles zašedlé a film běžel bet titulí. Pokud by někdo tušil, v čem by mohla být chyba, budu jen rád
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Nováček
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    0

    Preinstaluj TCPMP prislusnou verzi po instalaci pluginu...Mne to takhle pomohlo.
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Sep 2004
    Příspěvků
    760

    Tak zčásti byl problém v označení cesty k titulím (já tam měl jen okno, kam šlo něco vyplnit, bez popisků, tak mě to hned netrklo), naný je můžu teoreticky vybrat, ale ve filmu se stejně žádné neobjeví. Do fontu sem raději napsal Tahoma CZ , tu mám ve fontech přidanou, ale stále nic. Vy kterým vše funguje, nemohli byste prozradit, co všechno jste (a na co) měnili v nastavení, aby to šlo korektně? Děkuji

    EDIT:problém vyřešen, ani v poslední verzi titule nepodporují g2700 na dellu, tím pádem se prostě svolí např. GDI, nebo jiné non dekorér g2700 režim
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    0

    Může mi prosim někdo napsat přesný postup jak rozjet ty titulky. Už je mám převedené do požadovaného formátu.Kam je mám nahrát a jak mam nastavit tem program na titulky.Nikde jsem žadne nastaveni nenašel.Děkuji za odpověd.

    Edit: Tak se omlouvám.Chybička se vloudila, nevšiml jsem si že se tcmp s podporou titulků nahrál do jiné složky než byla původní verze.Ted uz to teda jede, ikdyž mě štve že titulky místo enteru(tedy odskoku na druhý řádek)se ukazuje toto: |
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Mar 2007
    Příspěvků
    230

    Konecne po dlouhem louskani se mi podarilo zkonvertovat titulky do smi.
    At jsem delal co jsem delal, titulky ale nebezi.


    TCPMP mam v adresari \storage card\program files\tcpmp
    Plugin mam v adresari \storage card\program files\tcpmp\subtitle
    Video i s titulkami mam ve stejnem adresari \storage card\videa, oboji je stejne pojmenovane, lisi se pouze koncovkou
    Video oteviram v zelenem prehravaci
    Ve Volby>Subtitle mam vsechno zpristupnene, zasedle akorat Sync Adjust a Podtitulky, coz jak jsem asi spravne pochopil jsou jen jakesi "nadpisy" pro volby.
    Ve Volby>Video mam nastaveno GDI, zkousim i GAPI
    Ve Volby>Nastaveni na strance Subtitle jsem nic nemenil, akorat font je tahoma a uplne dole jsem napsal \storage card\videa (Kvuli tomu mam ve Volby>Subtitle dve volby 'Subtitles', ani jedna ale nefunguje - titulky se nezobrati).
    Zkousel jsem i softreset - nic.

    Vypada to, ze TCPMP nasel titulky, vi, ze tam jsou a patri k videu, ale nezobrazuje je. Muze mi nekdo prosim poradit co s tim?
    Diky moc
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #13
    Nováček
    Registrace
    Jun 2006
    Příspěvků
    21

    nejjednodušší řešení - TCPMP 0.81RC - má už plugin titulků,...jen nastavíš GDI místo GAPI,...a je to SMI plugin stále,..takže to jen převedeš v Subtitleworkshopu třeba,... Mám tuhle verzi už rok,..je stabilní,..a šlape jak by měla,..jen se kopíruje,.další výhoda,..neinstaluješ,..rozhodně jí na webu najdeš,. je to open source,..
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #14
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Mar 2007
    Příspěvků
    230

    Porad mi to nejede
    0.81RC, GDI, titulky ve formatu smi, ve stejne slozce jako program, to same i video, stejne pojmenovane, nastavena cesta k titulkam, ve volbach jsou titulky videt, ale proste ve filmu nejedou...
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #15
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    0

    Ja si s tim taky chvili hral. options/video mam GAPI - je s titulkama plynulejsi nez GDI.
    V options/setings/GAPI mam zaple prvni dve volby (Bufering titulku) Pokud byla zapla jen prvni titulky blikaly.
    Nic jineho jsem nenastavoval.
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. *.srt titulky v TCPMP 0.72 RC1
    Od lump_ce4you v sekci Touch Pro2
    Reakcí: 7
    Poslední příspěvek: 03-11-2009, 12:34
  2. TCPMP + ASUS P552w (WM 6.1 Pro) + titulky
    Od SdKfz.171 v sekci Multimédia
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 17-01-2009, 10:28
  3. problém s TCPMP a titulky
    Od Edan_ce4you v sekci Multimédia
    Reakcí: 5
    Poslední příspěvek: 04-01-2007, 20:31
  4. Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 18-02-2006, 15:26