jestli mate chut podebatovat o vyhodach jednotlivych zarizeni, tak mate moznost zde: (EDIT: uz je to smazany) . Minimalne si to muzete precist, hadam, ze za par hodin to zacne byt zajimave, protoze Trocken je opet v razi ;D
jestli mate chut podebatovat o vyhodach jednotlivych zarizeni, tak mate moznost zde: (EDIT: uz je to smazany) . Minimalne si to muzete precist, hadam, ze za par hodin to zacne byt zajimave, protoze Trocken je opet v razi ;D
Tak uz nic, uz to zamkli(necekane
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
V televizi dnes nic zajímavého nedávají, tak místo osvědčených "bavičů" Novotného, Rychlého, Šípa a spol., bavič zcela nový. Myslím, že by mohl jít dělat poradce nebo ideologa někoho z největší strany naší fašisticko rasistické vlády.
:yes: :yes: :yes: :yes:
Sakryš.Původně odesláno od mousefromhouse
Tak mě Novotný apol. nemine.
![]()
Jéé moja oblubená téma a chudák Trockenškoda že to zamkli
![]()
To nevasdi, prilezitosti jeste bude ! : ) Jakmile objevim na mobilmanii nejakou kvalitni diskusi, tak vam dam echoPůvodně odesláno od Zdenek Malinsky
![]()
Díky, ale nedělej si zbytečnou starost. Mám půjčenou novou hračku a zásoba desek a CD je dostečná. Whisky tu také nějaká zbyla od Vánoc. Kdo si se mnou dá panáka :?:![]()
V 8 hodin mame se tridou sraz v hospode, tak si dam panaka i za tebe : )
Piju skotskou, nejraději single malt. :yes:
http://mobilforum.mobilmania.cz/viewtopic.php?p=196108#196108
Tady je dalsi ukazka toho, jak se projevuje prumerny PalmUser![]()
Téma nebo příspěvek, který požadujete, nebyl nalezen
:O už to asi stihli vymazať škoda,zas som to nestih.ops:
Taky jsem dnes pomalý.
Nebo na MM jsou tak rychlí?
Nějaké flame smazali Trockenovi v diskuzi k předvčerejšímu článku o Treu s WM.
Tu je dačo :
http://www.pajda.cz/modules.php?name=News&file=article&sid=871
Her trocken si o sebe fakt vela myslí :
...Pokud chces nekoho poucovat, nejpve se informuj s kym mas tu cest, bambulo.
Psat o resetech mozku muze jen tipicky uzivatel M$ produktu = lamka obecna.
Trocken von Brun....
:-ú:O
To spis posledni dobou jsou na MM VELICE rychli : ) Skoda, ze to mazli, o neceo jste prisli : ) A uz jenom ten novy Trockenuv podpis: SAKO Brno - nejlepsi pritel Vasi PoPelniCe , by mohl byt aspon trochu inventivniPůvodně odesláno od Zdenek Malinsky
![]()
Berte to s nadhledem. Komu není z hůry dáno, v apatyce nekoupí.![]()