Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 15 z 15

Téma: Problem s Menu (i-mate/Qtek)

  1. #1
    Občasný diskutér
    Registrace
    Dec 2005
    Příspěvků
    95

    Nevim z jakeho duvodu se mi cisla v Menu zmenila na pismena, ktera na stisknuti nereaguji. Je to dost nepohodlne, musim joystickem sjet na pozadovanou volbu a potvrdit. Tak stacilo jen zmacknout pozadovane cislo. Nema nekdo reseni ? Nechce se mi jit do resetu.
    Připojené obrázky Připojené obrázky Klikněte na náhled pro zobrazení v plné velikosti 
Název: 00110612_scr2_TiEE.jpg 
Zobrazení: 45 
Velikost: 24.7 KB 
ID: 3619  
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Nováček
    Registrace
    Nov 2010
    Příspěvků
    0

    Taky se mi to stalo,pomoh mi restart
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Občasný diskutér
    Registrace
    Dec 2005
    Příspěvků
    95

    To je to, co jsem nechtel. Uz jsem to ale proved. Trvalo mi vic jak dve hodiny uvest jej zase do puvodniho stavu : . To je pomalu horsi, nez preinstalovat PC.
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Nováček
    Registrace
    Sep 2007
    Příspěvků
    0

    Aivosi, teď koukám na ten tvůj screnshot SP5 a co vidím ? Narozdíl od Qteku lokalizace neobsahuje chyby.
    Máš v SP5 původní ROMku nebo jsi naflešoval tu co je na ftp.clubimate.com ?
    My co máme Qtek buhužel máme zatím smůlu s nějakou novější ROMkou a možná ani v budoucnu nebudeme mít možnost naflešovat ROMku s opravenou češtinou...
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Občasný diskutér
    Registrace
    Dec 2005
    Příspěvků
    95

    Romku mam původní. Podle mě ta samá je ale ke stažení právě na stránkách i-mate.
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Nováček
    Registrace
    Nov 2010
    Příspěvků
    0

    Tys musel přeinstalovat celej foun?Mě stačilo vypnout zapnout a v poho
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Občasný diskutér
    Registrace
    Dec 2005
    Příspěvků
    95

    Ano, musel jsem udělat hard reset. Vypnutí a zapnutí nepomohlo.
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Občasný diskutér
    Registrace
    Dec 2005
    Příspěvků
    63

    !!! Řešení !!!
    Po tom, co se mi dnes BT připojil ke mě kamarád, stal se mi zde popisovaný problém. Nedal jsem se a hledal jsem v registrech něco, co by pomohlo. Neptejte se mě jak jsem to našel, ale povedlo se to:

    HKEY_CURRENT_USER/Software/Microsoft/Shell (values) HasKeyboard - 0

    chce to akorát regedit (mrkněte se do vlákna úprava registrů)

    Docela stojí i za zmínku

    HKEY_CURRENT_USER/Software/Microsoft/Shell/StarMenu (values) Gridview - 0, pro změnu vizáže menu (mě se to nelíbí...)
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Občasný diskutér
    Registrace
    Dec 2005
    Příspěvků
    95

    Klobouk dolů ! Já jsem to hledal taky, ale marně.
    Díky, určitě se to bude hodit.
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Občasný diskutér
    Registrace
    Dec 2005
    Příspěvků
    95

    Tak jsem se radoval předčasně. V registrech jsem našel pouze hodnotu, týkající se start menu (gridview).
    Takže evidentně má i-mate jinou ROMku než Qtek.
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Nováček
    Registrace
    Dec 2005
    Příspěvků
    8

    v menu u Qtek mám problém s překladem, Např: Výchoyí obrayovka, nevíte, jak tuto mouchu odstranit? Díky
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Občasný diskutér
    Registrace
    Dec 2005
    Příspěvků
    63

    to aivos: já bych to bejt tebou nevzdával, někde to v těch registrech musí bejt. Zkus vyhledávat řetězec "keyboard" a třeba ti to něco najde...
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #13
    Nováček
    Registrace
    Jan 2006
    Příspěvků
    3

    Zkuste se podívat na tento příspěvek, možná to problém s menu vyřeší.

    http://www.modaco.com/How_do_I_get_the_number_shortcuts_back-t233279.html
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #14
    Občasný diskutér
    Registrace
    Dec 2005
    Příspěvků
    95

    Dík za tip. Už jsem někde zahlédl souvislost s BT zařízeními. Dokonce jsem můj phone s K700i pároval. To může být ono. Nemám to teď jak vyzkoušet, protože jsem včera přeflešoval ROMku na jinou verzi, kvůli ikonky Edge. Tím se ten problém vyřešil ale může znovu nastat. Takže je to dobré vědět.
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #15
    Občasný diskutér
    Registrace
    Dec 2005
    Příspěvků
    63

    Heh, mě se to stalo při párovaní přes BT s K750i Tím to určitě bylo
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. Qtek 8310 abeceda v menu misto cisel
    Od Dundy_ce4you v sekci Zbývající SMP
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 29-06-2007, 20:08
  2. Qtek 8310 zmizelo menu Start
    Od jouda111 v sekci Zbývající SMP
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 05-06-2006, 21:22
  3. Kde kúpiť MDA Pro/QTek 9000/i-mate JasJar
    Od pdq v sekci Jak a kde nakupovat?
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 09-02-2006, 21:50
  4. Problem s uložením noveho nastaveni Menu u MDA III
    Od CoffeeMaker_ce4you v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 03-01-2006, 02:50