Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 7 z 7

Téma: SD + Wi-FI

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    May 2005
    Příspěvků
    9

    Nenarazil jste někde někdo na tohle ??? Docela rad bych si neco podobynho objednal, ale v zadnym i-shopu jsem nic takovyho neobjevil...
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Dec 2005
    Příspěvků
    216

    Sandisk už asi neseženeš, ale třeba Pretec a další ano (není jich ale k dostání zrovna moc ). Více informací najdeš i ve zdejších fórech, či třeba zde:



    PS: Víc hledej.
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    9,300

    Mam obavy, ze ten clovicek chce WiFi prave i s tou pameti, ne ciste WiFi SD karty...
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Dec 2005
    Příspěvků
    216

    Tak potom je to asi špatné – někde jsem se dočetl (pátral jsem po tom kdysi pár hodinek), že onen kombinovaný model Sandisk WiFi + paměť se nedělá právě proto, že s ním bylo víc starostí, než užitku... :no:
    Taky by mi bodl v cizině.
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Nováček
    Registrace
    May 2005
    Příspěvků
    9

    Citace Původně odesláno od beecher
    Mam obavy, ze ten clovicek chce WiFi prave i s tou pameti, ne ciste WiFi SD karty...
    Presne tak, kombinace WiFi + SD by se mi docela hodila, pac mi to prijde pohodlnejsi, nez s sebou tahat nekolik karet...
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Nováček
    Registrace
    Dec 2005
    Příspěvků
    3

    Já používám sítovou kartu SD WiFi a bez problémů. Foto viz nahoře.
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Nov 2003
    Příspěvků
    1,057

    rikalo se, ze to fakci jen pod (a ted me nekamenujte, jestli to popletu) WM 2002, ktery umely obe zarizeni naadresovat (jakoby dve SD karty) a v tech novejsich uz to nejelo korektne...nebo to bylo obracene?..ufff
    Odpovídat lze po přihlášení