Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie
Strana 2 z 4 PrvníPrvní 1234 PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 16 až 30 z 48

Téma: Qtek 8310 -Úpravy registru - tipy a triky

  1. #16
    Nováček
    Registrace
    Dec 2005
    Příspěvků
    15

    Citace Původně odesláno od Miroslav Nezbeda
    Mám otázku.Mám Qtek od Eurotelu.Když jsem v registrech změnil pravé tlačítko na Notes,zůstal tam název Kontakty.Po chvíli jsem zjistil,že je tam Notes.Nic jsem nenasavoval.Když jsem SmartPack od Synnysoftu,je tam opět nápis kontakty.Poradíte?
    Ano, to se mi stává taky. Odsledoval jsem následující algoritmus chování nastavení textu na pravém tlačítku. Po vypnutí a zapnutí telefonu systém nastaví text na Kontakty, které jsou default hodnotou označení pravého tlačítka WM. Pak je nutné systém "přinutit si šáhnout" na hodnotu uloženou explicitně uloženou v registrech. Jedna z možností je si počkat na zprávu, která přepíše pravé tlačítko na Message. Po jeho stisknutí se objeví už požadovaný text. Stejně zafunguje i nepřijatý hovor, nebo vytočit číslo. Myslím, že instalace SmartPacku vyžaduje restart telefonu, což vede k výše uvedenému.
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #17
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Dec 2001
    Příspěvků
    3,121

    zkuste RightMenu, ktere nejen ze umi zmenit funkci, ale je mozne na today mit namisto jedne funkce cele menu na pravem tlacitku....
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #18
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jan 2006
    Příspěvků
    117

    Citace Původně odesláno od hybo
    zkuste RightMenu, ktere nejen ze umi zmenit funkci, ale je mozne na today mit namisto jedne funkce cele menu na pravem tlacitku....
    Také mohu doporučit :-) Dobrá věcička. Škoda že není free
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #19
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Jun 2005
    Příspěvků
    163

    Díky ivov.Skvělý pozorovací talent.Stačí ten nepřijatý hovor a pravá klávesa se změní na to,co je tam nastaveno a není tam napsáno kontakty.
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #20
    Nováček
    Registrace
    Jan 2006
    Příspěvků
    19

    může mi někdo poradit se změnou pravé kontextové klávesy?teď tam mám "kontakty" a chci to změnit na "správce úloh".Už se to v jiném (dnes zamčeném) tématu řešilo,ale podle toho postupovat nešlo.Cesta HKCU/Software/Microsoft/Home/Keys/113 -u mě není v "Home" už další adresáře nemám. Předem dík.
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #21
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Jun 2005
    Příspěvků
    163

    Řešilo se to tu již několkrát.Podle mě je nejlepší využít na změnu význemu tlačítka RightMenu.Napiš mi SZ,pošlu ti ho.
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #22
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Feb 2006
    Příspěvků
    152

    zkoušel jsem úpravy registru na prodloužení podsvícení klavesnice, ale nic nepomohlo:

    tohle je pro wm 2003

    HKLM\System\CurrentControlSet\Control\Power\Activi tyTimers\UserActivity
    Value „Timeout“ nastavenou na 2 (2 sec) jsem nastavil na 30. Nyní klávesnice zůstane svítit požadovanou dobu. Stejně se chová i vnější display.

    ale ani tohle

    HKLM\System\CurrentControlSet\Control\Power\state/screenoff/.... z 4s na co chces

    ani ttohle nee

    pak je moznost chybejici registr dopsat -> restart
    HKLM\System\CurrentControlSet\Control\Power\Activi tyTimers\UserActivity>DWORD a nastavit např 10>restart


    tak napadlo někoho ještě něco jiného?
    čidlo na světlo je na nic, protože nerožíhá zmáčknutím tlačítka, ale pohybem jojistiku
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #23
    Nováček
    Registrace
    Feb 2006
    Příspěvků
    3

    NEED HELP!!!
    potřebuji odemknout Qtek8310, ale při pokus o změnu v patřičném registru mi píše: "CHYBA Unable to perform this operation"
    co s tím???
    prosím o pomoc
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #24

    ipf ipf je offline
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Dec 2003
    Příspěvků
    2,145

    Citace Původně odesláno od BJcap
    NEED HELP!!!
    potřebuji odemknout Qtek8310...
    Sem jsi koukal?
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #25
    Nováček
    Registrace
    Feb 2006
    Příspěvků
    3

    dělám to přes regedit uvedeným postupem už jsem to takhle jednou odemknul, teď jsem udělal hard reset a už mi to nejde odemknout...
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #26

    ipf ipf je offline
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Dec 2003
    Příspěvků
    2,145

    Používám RegeditSTG, dělal jsem i HR a vše bez problémů.
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #27
    Nováček
    Registrace
    Feb 2006
    Příspěvků
    3

    Citace Původně odesláno od ipf
    Používám RegeditSTG, dělal jsem i HR a vše bez problémů.
    Tak jsem dal potřetí HR a nedělal jsem pak žádné změny a rovnou použil ten regedit a ŠLO TO
    DÍKY MOC, MĚJ SE
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #28
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Apr 2003
    Příspěvků
    944

    Igor Božko al. Igvarr (modaco.com) doporučuje pro odstranění nedostatků dosud známých postupů odemknutí Qteka 8310 odemknout takto:

    Cituji:
    "I know that a lot of "full aplication unlock" recipies/apps out there do not fully unlock all needed system access. The simpliest recipie for full unlock (and keeping some security) is:

    to HKLM\Security\Policies\Policies
    add new value "0000101b": dword = 1


    That would set security model to "one-tier" - unsigned applications/components will still ask for confirmation, but after you confirm, they will launch in full-trust access mode, like on WM5 PocketPCs."
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #29
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Oct 2004
    Příspěvků
    1,216

    nemáte někdo zkušenost se "zlobícím" start menu?

    nastavím hodnotu "0" v registrech pro ikonu a číslo a pak když provedu zapnutí/vypnutí telefonu tak se do položky START vůbec nedostanu, jedině pokud znovu změním hodnotu na 1 - ikony -> pak se do menu start dostanu -> jasně jsou tam ikony a pokud výše uvedenou hodnotu změním, tak mám opět seznam, ale jen do dalšího restartu

    QTEC mám na 99,9% odemčený neb provádím úpravu registrů přímo z PC :?:
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #30
    Nováček
    Registrace
    Dec 2010
    Příspěvků
    0

    Aby se nereklo, ze je tu toho malo, zde prikladam, co jsem nasel, upravil, nebo jen pouzil jiz nalezene, snad potesi...je to urceno pro me (nektere jsou uz primo i moje nstaveni), vim, co jsem tim chtel rict, ale snad to pochopite vsichni, kdyz ne, napiste....:

    Unlock:
    via PHMregedit change
    HKEY_LOCAL_MACHINE\Security\Policies\Policies\0000 1001 = 1
    HKEY_LOCAL_MACHINE\Security\Policies\Policies\0000 1005 = 40
    then use SPV-Unlock on PC with connected smartphone

    Correctly Looping Ringtones
    This is a tweak I think should be standard on the phone, especially for wav files
    Normally while playing a wav or midi as the ringtone the phone has a delay of 3 seconds before repeating, now this is really annoying if you've just created that great wav ringtone, spent ages making it loop properly in cooledit or whatever, and then the SPV does the silly delay, well, heres the fix...
    HKEY_CURRENT_USER\ControlPanel\Sounds\RingTone0
    Select 'Values'
    And modify 'Script' by removing the w3 (eg. change 'av0pw3r' to 'av0pr')
    And thats all there is too it

    Ringtones on SD/MMC Card
    Open the registry editor:
    HKEY_CURRENT_USER\ControlPanel\Sounds\RingTone0
    Select 'Values'
    Select 'Sound' and change the Value Data: Storage Cardpath to wavwavname (eg. Storage Card\Ringtones\myringer.wav)
    Just remember not to delete the ringtone off the storage card, cos otherwise the ringer will default back to a boring midi again.

    Looping Alarm
    Want the Alarm to loop indefinitely? (watch yer battery tho)
    Use a registry editor, go to:
    HKEY_CURRENT_USER>ControlPanel>Sounds>Clock
    Select 'Values'
    Then select Menu>New Value>String
    Value Name: Script
    Value Data (for no vibrate): apr
    or
    Value Data (with vibrate): av0pr
    If you want to add a delay between each ring add 'w(delay)' before the r(repeat), for example:
    av0pw3r would have a vibrating alarm with a 3 second wait before looping the ringtone (both wav or midi)
    If you want to revert back to the normal alarm ring then simply delete the 'Script' value.

    Skin More Screens
    It is possible to change the look of the phone beyond the standard homescreen by doing a few little reg tweaks, example......
    HKEY_LOCAL_MACHINE/Software/Microsoft/Shell/Rai
    string 'BKBitmapFile'
    :CallAlert (used for incoming calls default - windows\none)
    :ErrorBox (used for error messages default - windows\yell.gif)
    :ExclamationBox (warning messages default - windows\yell.gif)
    :InformationBox (information screens default - windows\info.gif)
    :QuestionBox (when a question is asked default - windows\ques.gif)
    :VolDlg (for the volume control default - windows\volume.gif)
    :MSCPROG (logo in call default - windows\ms_mobile.gif)
    :MSCdial (logo in dial default - windows\ms_mobile.gif)
    :MSStart (menu background picture windows\none)
    String BKBitmapFile=picture with path
    Dword BKBitmapLogPixelsX=131
    Dword BKBitmapLogPixelsY=131
    Dword BKBitmapTransparent=16711935
    Dword BKDefaultGradient=1
    Dword BKFlags=26
    String BKUnselected=COLOR_ALERTWINDOW


    Change Dial Background
    replace Windows\cprogback.png

    Want the phone to vibrate every time you open a menu????
    Use the Registry Editor and edit the following:
    HKEY_CURRENT_USER>ControlPanel>Sounds>MenuPopup
    Select 'Values'
    Then Menu>New Value>String
    Value name: Script
    Value data: av1p
    To revert this back to normal then simply delete the 'Script' value
    By the way, the v1 in the script value is actually a longish vibrate, you can change this value if you wish, but i found 1 being the best value, 2 is too long, 0 is too short, and anything higher than 3 is just plain daft.
    This tip works with every sound event on the phone, including the KeyPress event, altho i wouldnt recommend it (maybe thats just a little too silly)

    IE Download save
    [HKEY_CLASSES_ROOT]
    .exe (exefile)
    .pdf (pdffile)
    .zip (zipfile)
    .rar (rarfile)
    .jpg (jpgfile
    create "editflags"=dword:65536 to each default file extensions directory

    IE Temporary directory:
    [HKEY_CURRENT_USER\SOFTWARE\Microsoft\Windows\Curre ntVersion\Explorer\Shell Folders]
    "Cache"="\Storage Card\Program Files\Temp"

    IE Navigation:
    [HKEY_LOCAL_MACHINE\Software\Microsoft\Internet Explorer\KeyMaps]
    "49"=dword:1
    "55"=dword:2
    "50"=dword:3
    "56"=dword:4
    "54"=dword:9
    "57"=dword:10
    "51"=dword:11
    "52"=dword:12
    "53"=dword:13
    1 - Page Up (key 49)
    2 - Page Down (key 55)
    3 - Top (key 50)
    4 - Bottom (key 56)
    9 - Default Layout (key 54)
    10 - Desktop Layout (key 57)
    11 - One Column Layout (key 51)
    12 - Full Screen Toggle (key 52)
    13 - Show Pictures Toggle (key 53)

    WiFi Settings (DNS, IP, ...):
    [HKEY_LOCAL_MACHINE\Comm\TIACXWLN1]

    Keyboard timeouts:
    [HKEY_CURRENT_USER\ControlPanel\Accessibility]

    Display Bacliklight and keyboard light sensor:
    [HKEY_CURRENT_USER\ControlPanel\Backlight]

    Owner informations:
    [HKEY_CURRENT_USER\ControlPanel\Owner]

    Power Off:
    [HKEY_CURRENT_USER\ControlPanel\Power]

    Profiles settings (order, name):
    [HKEY_CURRENT_USER\ControlPanel\Profiles]

    Start menu order and view type:
    [HKEY_CURRENT_USER\SOFTWARE\Microsoft\Shell\StartMe nu]

    Reminder Autosnooze:
    [HKEY_CURRENT_USER\ControlPanel\Notifications\Remin ders\AutoSnooze]
    "AutoSnoozeMins"=dword:00000001

    Radio Controll:
    [HKEY_LOCAL_MACHINE\Drivers\BuiltIn\RIL]
    "EnableDifferGprsEdgeIcon"=dword:00000001
    "GPRSAutoDetach"=dword:00000001
    "GPRSAutoAttach"=dword:00000001

    Scrollbar horizontal and vertikal:
    [HKEY_LOCAL_MACHINE\System\GWE]
    "cyHScr"=dword:00000002
    "cxVScr"=dword:00000002

    User Informations (name, ident):
    [HKEY_LOCAL_MACHINE\Ident]

    Locall Settings (date, time, ...):
    [HKEY_LOCAL_MACHINE\nls\overrides]

    Change Rightmenu softkey on homescreen
    HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Home\Keys\113
    Default="Rightmenu Name"
    Open="app to open"

    Startup and Shutdown Picture (after boot picture):
    [HKEY_LOCAL_MACHINE\System\Startup]
    [HKEY_LOCAL_MACHINE\System\Shutdown]


    Keyboard Backlight:
    [HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\HTC\KEYPAD]

    No delete CAB files after install:
    [HKEY_CLASSES_ROOT\cabfile\Shell\Open\Command]
    @="\Windows\wceload.exe "%1" /nodelete"

    Communication Manager settings:
    [HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\HTC\CommManager]
    "SupportedFunctions"=dword:00000006
    [HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\HTC\CommManager\6]
    @="ActiveSync"
    [HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\HTC\CommManager\5]
    @="ActiveSync"
    [HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\HTC\CommManager\4]
    @="WLAN"
    [HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\HTC\CommManager\3]
    @="Vibrate"
    [HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\HTC\CommManager\2]
    @="Bluetooth"
    [HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\HTC\CommManager\1]
    @="AUTD"
    [HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\HTC\CommManager\0]
    @="Phone"

    USB default communication type:
    [HKEY_LOCAL_MACHINE\Drivers\USB\FunctionDrivers]
    "DefaultClientDriver"="Serial_Class"

    SPB GPRS Monitor:
    [HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Spb Software House\GPRSMonitor\Profiles\1]
    "connectionentry"="tmo.cz"
    "currenttariff"="3 0.060000 0.000000 0.000000 0.000000 0 1 11|"
    "countingenabled"=dword:00000001
    "paymentday"=dword:00000001
    "currenttariffid"=dword:00000000
    "warning5"=""
    "warning4"=""
    "warning3"="1 90.000000 0"
    "warning2"=""
    "warning1"=""
    "warning0"="1 100.000000 0"
    "filename"="\My Documents\GPRS Monitor Data\GPRSMonitor_Main.dat"
    "name"="Main"

    Inbox speedup:
    [HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Inbox]
    "ForceOffSSL"=dword:00000001

    Notifications and Reminders settings:
    [HKEY_CURRENT_USER\ControlPanel\Notifications]

    Change the order of the profiles/shortcuts in the quicklaunch menu
    [HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\QuickApp]
    "5"="{B7A5E609-3E46-442d-8D32-65926EDA6795}"
    "4"="{95EE6F09-7C1C-459c-9F50-22628046CAAE}"
    "3"="{69E9215B-91B0-461b-A3B6-165EBA32DAE1}"
    "2"="{0D519EC6-315A-4693-AF1B-B2DA865AC1C7}"
    "1"="{6D48AB52-635C-4c6a-8508-9D32A0F07863}"

    Inbox and attachments to Storage Card
    [HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\MAPI]
    "AttachPath"="\Storage Card\Inbox\Attachments"
    "PropertyPath"="\Storage Card\Inbox"
    MAPI is the (new?) key which
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 2 z 4 PrvníPrvní 1234 PosledníPoslední

Podobná témata

  1. Úpravy registrů
    Od Honanek v sekci SE XPERIA X1
    Reakcí: 7
    Poslední příspěvek: 01-06-2009, 13:14
  2. Qtek 8500 - tipy, triky a zkušenosti
    Od Honzam75 v sekci Zbývající SMP
    Reakcí: 15
    Poslední příspěvek: 30-05-2007, 20:56
  3. Qtek 8310 Java instalace aplikace rady a tipy
    Od Šeba_oldd v sekci Zbývající SMP
    Reakcí: 16
    Poslední příspěvek: 16-07-2006, 21:01
  4. Úpravy registrů Qtek 9100 ( MDA Vario )
    Od petrbosss v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 72
    Poslední příspěvek: 11-06-2006, 21:11
  5. MPx200 - Úpravy registrů
    Od Zdenek Malinsky v sekci Motorola
    Reakcí: 10
    Poslední příspěvek: 03-07-2005, 17:00