Vánoční hry zdarma - Snowed In 4 - Avalanche a Quartz X-Mas od www.clickgamer.com
Server [odkaz, pro zobrazení se přihlaste] nabízí na konci tohoto roku dvě nové hry zcela zdarma.
Pro jejich stažení je jen nutná registrace na tomto serveru - otázka max. 2 minut. Po přihlášení je možné si ztáhnout i starší hry, které jsou zdarma.
Popřípadě je možno si i stáhnout instalace i pro jiné platformy než je POCKETPC, nebo pro VGA.
A je také možno zadat Své HIGH SCORE - pro porovnání se světem.
Informace o nabídce těchto her proběhla i na jiných českých serverech, ale zde jsem o této akci nenašel zmínku. Takže pro některé je tato informace již neaktuální. ;)
Pro jejich stažení je jen nutná registrace na tomto serveru - otázka max. 2 minut. Po přihlášení je možné si ztáhnout i starší hry, které jsou zdarma.
Popřípadě je možno si i stáhnout instalace i pro jiné platformy než je POCKETPC, nebo pro VGA.
A je také možno zadat Své HIGH SCORE - pro porovnání se světem.
Informace o nabídce těchto her proběhla i na jiných českých serverech, ale zde jsem o této akci nenašel zmínku. Takže pro některé je tato informace již neaktuální. ;)
[QUOTE="JirkaP."]A je také možno zadat Své HIGH SCORE - pro porovnání se světem.
[/QUOTE]
Tak jsem v tuto chvíli na bedně - 2. místo.
Zde je stránka s HIGH Score pro hru Quartz X-Mas, kde je vidět, že nekecám.
Tak si zkuste mne překonat. :D
[/QUOTE]
Tak jsem v tuto chvíli na bedně - 2. místo.
Zde je stránka s HIGH Score pro hru Quartz X-Mas, kde je vidět, že nekecám.
Tak si zkuste mne překonat. :D
[QUOTE="Jarouš"]Kecáš, jsi dokonce první v platformě PPC! :yes: [/QUOTE]
Nerozlišoval jsme platformy, abych nebyl napaden, že straním PPC.
A aby to nevypadalo, že se vytahuji prvním místem. :D
Nerozlišoval jsme platformy, abych nebyl napaden, že straním PPC.
A aby to nevypadalo, že se vytahuji prvním místem. :D
Tak už mám skore 230.000 a ještě pořád hraju. Jsem už ale ve 13. levelu a už to začíná být docela krutý :)
[QUOTE="Spider"]tak a už jsem taky na bedně... 1. místo :D [/QUOTE]
Když se podíváš dnes, tak zjistíš, že 1.místo opět patří mně. :D
Zde je důkaz.
Už tuto hru hrát nebudu, protože jsem si jí užil až až.
Když se podíváš dnes, tak zjistíš, že 1.místo opět patří mně. :D
Zde je důkaz.
Už tuto hru hrát nebudu, protože jsem si jí užil až až.
Ty hade... a o tolik :D . No jestli nekdy budu mit chut, vybojuju si zpet sve prvni misto :)). Kazdopadne sme na tom oba dobre, oproti svetove konkurenci :D :D
[QUOTE="Jarouš"]JirkaP a Spider: Makáme, makáme, už vám někdo natrhl triko, má tam něco přes meloun ;) [/QUOTE]
Triko nám nenatrhl, ale přišel tak jako my na fintu, kterou lze dosáhnou takového skóre.
Jinými slovy, kdybych měl čas a chuť, tak dosáhnu i 10 melounů. ;)
Pravda chvilku by to trvalo, ale šlo by to. Ale jak jsem psal "Zasláno: 30. prosinec 2005, 09:58" už tuto hru hrát nebudu, protože jsem si jí užil až až.
Triko nám nenatrhl, ale přišel tak jako my na fintu, kterou lze dosáhnou takového skóre.
Jinými slovy, kdybych měl čas a chuť, tak dosáhnu i 10 melounů. ;)
Pravda chvilku by to trvalo, ale šlo by to. Ale jak jsem psal "Zasláno: 30. prosinec 2005, 09:58" už tuto hru hrát nebudu, protože jsem si jí užil až až.