Pochlubte se, nebo si postěžujte.
Pochlubte se, nebo si postěžujte.
PDA - přístroj, který by byl vybaven, tak jak já bych si představoval ( GSM, VGA, WIFI, EDGE, GPS ) doposud není na trhu, takže stále zůstávám u staršího XDA2. A budu se těšit na nové modely.![]()
Ale dostal jsme dostal o dcery krásnou čtečku paměťovýc karet.
No tak já jsem si přál dvě věci... konečně nějaký pořádný monitor k PC a nebo novej mobil...
A ejhle, pod stromečkem se objevil mobilek... kdyby vás zajímala značka, tak Sony Ericsson k750i... hrozně se mi líbí... bezva dáreček...![]()
Já dostal DVD Genesis Live.
Přál bych si být o osmnáct let mladší a nemít za zády komouše, co mi nedovolili jet v červenci 1987 do Wembley na koncert. A tak alespoň nostalgicky vzpomínám.
Tak abych se tu mohl take chvastat...
Jezura mi prinesl ponozky, trenyrky, svetr, nejake dalsi pradlo, drevenou figurku![]()
No vidíš... samé potřebné věci... by bylo špatný kdyby přinesl něco co neupotřebíš...Původně odesláno od TheMelin
fotka sošky v šeru z qteku :sarcastic:
Mne ešte pred Vianocami nadelil Dedo Mráz nový služobný mobil N6230i a mobilný internet je hneď veselší. A doma som dostal dvd z koncertu U2 Vertigo. Bol som v lete naživo prítomný takže mi teraz aj skynula po líci slza nostalgie.
Ja zas dostal snowboard, zadny elektronicky hejblatka, taky cekam na neco radove lepsiho nez MDA2...
Ja dostal Ipaq 4700a 1GB kartu
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
- dalsi 1GB kartu,ale s usb redukci .. paradicka co jse msi pral /skoda,ze se tu jeste neprodava 2GB/
- wirelles keybord pro moje mdac
- nabijecku do auta
- 20´´ LCD HP 2035 (1600x1200 rullz)
- asi nej holici strojek PANASONIC
- hadry z new yorkeru /jeans,teplakovka,sako s kapuci...)+ neco od puma
secteno: jserm totalne spokojen
Ganja: Chci taky takhle zazobanyho jeziska!![]()
ja se teda taky jeste pochulubim i tady)
- druha baterka, BT Stereo sluchatka a az prijdou stylusy, tak jeste i ten) [kua byli ste nekdy skoro mesic bez stylusa? huh to je hruza
((( )
Kurník, že jo?! Tak asi budu jenom tiše závidětPůvodně odesláno od CommanderZ
, rodina je rodina
![]()