Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie
Strana 7 z 8 PrvníPrvní ... 5678 PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 91 až 105 z 120

Téma: TMC a Navigon

  1. #91
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Feb 2005
    Příspěvků
    488

    K ČR se chová Navigon nějak macešsky,nechápu to.Vždyť podle mapy je Česká Republika zaklíněná do našeho souseda Německa.Ten kdo jede od Polských hranic třeba do Bavorska,určitě nepojede celou trasu jen spřes německo.Vezme to přes čechy...Tudíž bych jako uživatel Navigonu měl rád plnou podporu softu.Mapy,TMC,POI...
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #92
    Nováček
    Registrace
    Mar 2009
    Příspěvků
    0

    Uvaha je to sice hezka (ja s tebou souhlasim), ale bojim se, ze takhle v Navigonu nepremysleji.
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #93
    Starousedlík SMob
    Registrace
    May 2005
    Příspěvků
    1,031

    Tak že by opravdu zkvalitnění servisu TMC v ČR? Dnes dopoledne jsem jen z Malešic do Butovic a měl jsem na TMC 89 událostí, z toho Regina jich měla 56 ...
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #94
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Feb 2005
    Příspěvků
    488

    Jak poznáš kolik která stanice má info?Vždyť v nastavení není možnost zjistit která stanice a kolik vysílá.
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #95
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Jan 2006
    Příspěvků
    547

    to libor_m:
    Na mobilmanii proběhla diskuze na téma „Proč je u nás RDS/TMC k ničemu“. Zpočátku to vyznívalo opravdu, že u nás je tato oblast nic moc. Časem se však podařilo k diskusi „přitáhnout i pachatele daných informací“. Výsledek je ten, že problémy s TMC u nás mají na svědomí spíš výrobci našich „navigačních krabiček“ (SW, data, HW) než poskytovatelé dané služby. A to i přesto, že podstata systému RDS/TMC přináší, že ne vždy daná služba může být z pohledu úplnosti a aktuálnosti 100-procentní
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #96
    Starousedlík SMob
    Registrace
    May 2005
    Příspěvků
    1,031

    Citace Původně odesláno od martinhamr
    Jak poznáš kolik která stanice má info?Vždyť v nastavení není možnost zjistit která stanice a kolik vysílá.
    Najede mi defaultní Regina, skouknu počet, pak přeladím na CR1, juknu na celkový počet a pak už to jsou jen kupecké počty

    Citace Původně odesláno od Mudrunka
    to libor_m:
    Na mobilmanii proběhla diskuze na téma „Proč je u nás RDS/TMC k ničemu“.
    Díky za info, Mudrunko
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #97
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Feb 2005
    Příspěvků
    488

    Tak jsem na to také tak koukal.Regina 22 informací.Přeladím na ČRo a 92 info.
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #98
    Starousedlík SMob
    Registrace
    May 2005
    Příspěvků
    1,031

    No posuď sám, tolik toho nikdy nebývalo. Večer si pozorně pročtu Markovu diskuzi ...
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #99
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Feb 2005
    Příspěvků
    488

    No nejvíc jsem do včerejška chytil tak 45.Nikdy to nebylo přes 50 tmc zpráv.
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #100
    Starousedlík SMob
    Registrace
    May 2005
    Příspěvků
    1,031

    A jak máš udělanou anténu? Používáš bičík? Já mám Ve svém autě Y na anténu auta (na Sharanovi ji mám v pravém zadním okně), jinak u služebáku používám bičík na TriCeiveru od Navigonu, ale i tak se mi podařilo chytit >100 kousků.
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #101
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Feb 2005
    Příspěvků
    488

    Já mám Transonic,a tam jde anténa přímo do aparátu.Mám ji decentně přicucnutou (přísavkama ) na předním skle.
    Připojené obrázky Připojené obrázky Klikněte na náhled pro zobrazení v plné velikosti 
Název: 00201955_000219483_Xox1.jpeg 
Zobrazení: 88 
Velikost: 43.0 KB 
ID: 6121  
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #102
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Feb 2005
    Příspěvků
    488

    Tak dnes jsem měl 104 TMC zpráv!!! Co se stalo,přenos zprostředkovávají ještě nějaká jiná rádia?
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #103
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    0

    Tak jsem dnes opět připojil k N560 ext. solo TMC a nic, nemohlo to naladit žádnou stanici. Před dvěma dny to na 106.2 našlo 20 zpráv. Chci se zeptat, pokud nechám automat a TMC prochází pásmo, ukazuje sílu signálu na všech stanicích nebo jen na RDS-TMC ?
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #104
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Feb 2005
    Příspěvků
    488

    Ukazuje sílu všech stanic.A jak máš položenou anténu?Je to maličkost,ale závisí na tom síla signálu dost podstatně.
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #105
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    0

    Vodorovně, od prav. před. sloupku do prostřed skla.
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 7 z 8 PrvníPrvní ... 5678 PosledníPoslední

Podobná témata

  1. Navigon 7 + Navigon 8110
    Od martinhamr_ce4you v sekci Navigon
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 06-03-2008, 09:00
  2. Navigon 6.5
    Od martinhamr_ce4you v sekci Navigon
    Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 25-02-2008, 09:47
  3. Navigon 6
    Od sasar v sekci Navigon
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 22-12-2007, 16:01
  4. Navigon 4.2
    Od lmt v sekci Navigon
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 19-06-2006, 16:58
  5. NAVIGON
    Od martinhamr_ce4you v sekci Navigon
    Reakcí: 113
    Poslední příspěvek: 17-06-2005, 10:38