Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 1 z 2 12 PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 1 až 15 z 27

Téma: tuning MDA Compact - asi to neprezil

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Apr 2005
    Příspěvků
    37

    Zdravim, mam malej problemek..trochu jsem si chtel vytunit compacta (rozdelal jsem ho, vybrousil kryt a vylestil do leskle podoby...) cela akce trvala cca 2hodiny. Pote jsem compacta slozil, provedl se HR, ale s tim, ze nenabehne vubec instalace windows - vidim pouze bily display... nevite nekdo prosim, co s tim? :?
    diky
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Mar 2005
    Příspěvků
    1,836

    He, he, tak sem alespoň dej fotku toho vybroušeného krytu

    Jinak já nemám ani páru, nikdy jsem jej nerozebíral, ale to asi vědět nechceš
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Nováček
    Registrace
    Nov 2004
    Příspěvků
    28

    ja sem ho rozebral a slozil, zatim chodi. nerozebiral sem ho ale uplne, nechaval sem displej se zakladni deskou vcelku
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Mar 2005
    Příspěvků
    1,334

    Dej sem tu fotku. Možná že jde jen o baterii. Dělá to při nabité baterce?
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Dec 2004
    Příspěvků
    1,250

    Pokud nepomaha nabijecka, tak ho znovu rozeber a ujisti se ze vsechny kontakty a konektory jsou jak maj a opatrne ho znovu sloz.
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Nováček
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    0

    Kdyz po rozebrani a opetovnem slozeni zbyde jedna soucastka a presto pristroj bude fungovat, za zadnou cenu se ji nesnazit vratit.
    To je totiz takzvane kurvitko, ktere tam dava vyrobce, aby vyrobek prestal fungovat tri dny po ukonceni zarucni doby.....
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Mar 2005
    Příspěvků
    1,836

    He, he, no nevím, nevím...
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Jul 2005
    Příspěvků
    384

    Taky se přikláním se k tomu, abys sem dal fotku MDáčka

    Prosííím

    Jinak GL
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Nováček
    Registrace
    Apr 2005
    Příspěvků
    37

    Citace Původně odesláno od osch
    Dej sem tu fotku. Možná že jde jen o baterii. Dělá to při nabité baterce?
    Baterka je 100% nabita...kdyz udelam HR, tak to pipne, ale display sviti porad bile...sem tam brobehne jakoby nejaka barva, ale nebo je tam nejakej rozmatlanej obrazec, ale to je asi tak vsechno :-/
    Tady je ta fotka...jeste to neni dolestene...
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Mar 2005
    Příspěvků
    1,836

    Jojoj, to je pěkné těžítko - ne opravdu, jestli to pojede a bude doleštěné, tak docela hezké, jen bych se hodně moc bál otisků prstů na lesklém a to je pro mě nepřijatelné, už tak pořád musím čistit display (navíc po zkušenostech s MPx 200 mám k lesklému averzi )

    Ale pokud už jsi takový kutil, tak nějaký lak a nemá chybu (ač nevím jak s těmi otisky).

    Držíp palce, pač jestli byl v záruce, tak to asi nevemou
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    4,002

    Citace Původně odesláno od Mireczech
    Tady je ta fotka...jeste to neni dolestene...
    Ježíššš..:sarcastic: :O Představoval jsem si to kapku lepší..
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Jul 2005
    Příspěvků
    384

    hustýý.. vypadá to namakaně ale na to bych odvahu neměl
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #13
    Nováček
    Registrace
    Apr 2005
    Příspěvků
    37

    Citace Původně odesláno od Miloš Strouhal
    Citace Původně odesláno od Mireczech
    Tady je ta fotka...jeste to neni dolestene...
    Ježíššš..:sarcastic: :O Představoval jsem si to kapku lepší..
    Rikam, ze to jeste neni dodelany...je to sjety od toho postriku...bude na tom lacek, ze neubudou ani otisky...ale to je ted to, co me nejmin tizi..ted by me zajimalo, PROC TEN KRAM NEJEDE?
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #14
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Mar 2005
    Příspěvků
    1,836

    No pravdou je, že to by mě asi taky zajímalo, být v Tvé kůži
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #15
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Dec 2004
    Příspěvků
    1,250

    Citace Původně odesláno od Mireczech
    PROC TEN KRAM NEJEDE?
    Uz si to mel znovu rozebrane, tomu se zrejme nevyhnes
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 1 z 2 12 PosledníPoslední

Podobná témata

  1. Tuning Diamona :)
    Od 007ToMMaS v sekci Touch Diamond
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 10-08-2010, 18:55
  2. IGO 8.0 - Tuning a skiny
    Od tomsoft v sekci iGO
    Reakcí: 24
    Poslední příspěvek: 15-09-2009, 10:17
  3. Tuning iGO
    Od oltcit v sekci iGO
    Reakcí: 667
    Poslední příspěvek: 30-12-2008, 00:58
  4. Tuning MDA Compact
    Od choze_ce4you v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 14
    Poslední příspěvek: 27-07-2005, 12:42
  5. Tuning MDA II
    Od Miloš Strouhal v sekci Co se jinam nevešlo
    Reakcí: 40
    Poslední příspěvek: 27-01-2005, 22:31