Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 1 z 3 123 PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 1 až 15 z 32

Téma: Fujitsu-Siemens Pocket LOOX n 520 rady tipy zkušenosti

  1. #1
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Feb 2004
    Příspěvků
    1,185

    Dostalo se mi do ruky toto zařízení - zatím mimo recenze jsem zde nenašel žádnou diskuzi - proto si dovolim založit tuto, pro majitele techto bajecnych zarizeni.
    Zatim je moje zkusenost velice dobra - system me pripadne o neco malo sviznejsi nez u LOOX 720 a to predevsim pri nacitani aplikaci.Pravdepodobne WM 5. Jinak vse funguje tak jak ma.Nejvetsim prekvapenim pro mne je vestavena gps ktera funguje opravdu skvele, stejne tak rychlost zoom v mapach - zde je to urcite rychlejsi nez u vyse zminovaneho modelu.Jedine co bych snad vytknul je nepritomnost kabelu pro USB host - ale jak jsem jiz dnes psal lze pouzit kabel z LOOX 720 je plne funkcni a zatim temer vse co mi funguje jako USB host na 720 funguje i na tomto zarizeni.To s jakou rychlosti nacte ext. hard disk TEAC 60GB - u ktereho mám jiste problemy pro mne bylo uplne prekvapujici.
    Co mne ovsem dostalo nejvice je jas obrazovky.Snad jedine minus pro to co pouzivam a potrebuji je absence BT.
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Sep 2004
    Příspěvků
    662

    Musim naprosto souhlasit, zbavil jsem se 720 a sel do modelu N500. Jelikoz PDA nevyuzivam pro praci, ale jenom jako navigaci, tak je to pro me idealni volba. Co me prekvapilo, ze reakce v TomTomovi (v menu, apod) jsou rychlejsi nez u 720. Jinak jas displeje musim pochvalit taky. BT me moc nechybi a kdybych nahodou potreboval nouzove spojit s mobilem, tak pres infra. Ja za sebe muzu jenom doporucit. Rozhodne lepsi, nez davat penize do plastoveho krapu Acer N35. Signalove je na tom o neco hur v porovnani s iTec 339, ale proti Nemerixu porad v pohode (mam pokovene sklo a tam mel Nemerix vepredu problemy, s timto jedu v pohode).
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Jan 2005
    Příspěvků
    194

    I ja musim "kvitovat" s obema predchozimi prispevky.
    Jedine co me vadi je absence BT. Nicmene dle informaci od FS ma vyjit N520x (misto pismena x bude jine oznaceni ) ktere bude mit BT. Uvedeni je pry otazka cca 1/2 roku
    Mam i zpravicky o dalsich modelech, pokud by nekoho zajimalo
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Nováček
    Registrace
    Dec 2005
    Příspěvků
    1

    Potřeboval bych spojit tohle pda s mobilem Motorola MPX 220 (mobil jako gprs modem - přes infra) - víte už někdo jak na to, než se do toho pustím?
    Dík
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Nováček
    Registrace
    Jan 2006
    Příspěvků
    14

    Potřeboval bych radu,mám LOOX N520 a vše funguje jak má,jen jedna věc se mi nedaří.A to je synchronizace s PC.Počítač PDA najde,ale nesynchrinizuje data z kalendáře ani kontaktů.Ve výběru pro synchrinizaci to mám nasataveno.Vždycky ale příjde chybové hlášení:PROGRAM ACTIVESYNC ZJISTIL PROBLÉM V ZAŘÍZENÍ(PLOCHA),SUPPORT CODE:85010014.Nevíte někdo co s tím?
    Díky
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Sep 2004
    Příspěvků
    662

    Google si evidentne nezkousel, ze?

    http://www.google.com/search?q=SUPPO...85010014&hl=cs
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Nováček
    Registrace
    Jan 2006
    Příspěvků
    14

    Ahoj,mám nově Looxe n520.Celkem často se mi stává,že se mi vůbec nepodaří zapnout.Musím ho zapnout resetovým tlačítkem.Je to běžné,nebo to jde nějak odstranit,nebo se stím musím prostě smířit?
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Nováček
    Registrace
    Aug 2005
    Příspěvků
    13

    Citace Původně odesláno od Martsal
    Ahoj,mám nově Looxe n520.Celkem často se mi stává,že se mi vůbec nepodaří zapnout.Musím ho zapnout resetovým tlačítkem.Je to běžné,nebo to jde nějak odstranit,nebo se stím musím prostě smířit?
    Me se chova naprosto stejne a bohuzel jsem v tom zatim nenasel system. Jednou jsem jej zapnul a baterie z temer plna byla skoro vybita a N520 byla v mistech kde je wifi docela tepla.
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Feb 2005
    Příspěvků
    155

    Dovolím si také přispět se svou troškou do mlýna. N520 jsem měl asi měsíc a půl. Souhlasím s tím, že má velmi dobrý jas, bílá je více bílá než např. u 718/720, rychlost reakce možná o něco rychlejší, WM5 zajímavé, ale to je asi tak vše, co bych mohl napsat pozitivního.

    Co mi vadilo? Podivné chování při resetování, občas na delší dobu vytuhnula, chovala se prapodivně. Vestavěná GPS viděla vždy o 2-4 satelity méně, než externí GPS se stejným chipsetem na tom samém místě (nutnosti zapínat/vypínat statickou navigaci se už ani nezmiňuji - o tom už se psalo).
    Absence Bluetooth až tak nevadila, chodil jsem na net přes mobil a infra, popř. přes wifi.

    Toliko můj subjektivní pocit. Už ji nemám, ponechal jsem si 718, kterou jsem sám pro sebe vyhodnotil jako více vyhovující.
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Nováček
    Registrace
    Jan 2006
    Příspěvků
    28

    Citace Původně odesláno od Martsal
    Ahoj,mám nově Looxe n520.Celkem často se mi stává,že se mi vůbec nepodaří zapnout.Musím ho zapnout resetovým tlačítkem.Je to běžné,nebo to jde nějak odstranit,nebo se stím musím prostě smířit?
    Už se to tady několikrát řešilo - případy, kdy nejde PDA zapnou způsobuje ActiveSync v PDA (pomůže softreset). Vypněte v aplikaci synchronizaci po určené době a nastavte ruční.
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jul 2005
    Příspěvků
    130

    AS jsem uz davno nastavil, situace se castecne zlepsila, no pokud ho obracim v ruce, podsviceni se i presto vypne a musim ho znovu nahodit zapinacim tlacitkem. Zacinam podezrivat vypinac, ktery kontroluje zasunuti krytu baterie ...
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Nováček
    Registrace
    Jan 2006
    Příspěvků
    12

    Muze se nekdo podelit o to, jake programy pouziva na teto cihle, popripade i verzi tech programu? Mam tuhle cihlu a denne provadim x resetu, kvuli tomu, ze mi cihla vytuhne
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #13
    Nováček
    Registrace
    Jan 2006
    Příspěvků
    35

    musis pouzivat ty nejnovejsi verze a kontrolovat kompatibilitu s WM5 na webu vyrobce
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #14
    Nováček
    Registrace
    Jan 2006
    Příspěvků
    12

    Citace Původně odesláno od chinook
    musis pouzivat ty nejnovejsi verze a kontrolovat kompatibilitu s WM5 na webu vyrobce
    vsak kontroluju, ale porad mi prijde ze tam je neco spatne , divne... :disgusted:
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #15
    Nováček
    Registrace
    Feb 2006
    Příspěvků
    3

    Mam taky N500. Se zapinanim mam problemy. Nekdyproste jde zapnout jen resetem. Pro navigaci pouzivam Dynavix a casto se za volantem uprime zasmeju. Doleva, doprava, otocte se - v mistech, kde to znam a ma jet rovne :-))). Kdyz s tim jezdim pul dne tak mi Dynavix aspon dvakrat padne. Jake mate zkusenosti se stabilitou? Lokalizaci mam od sunnysoft. Nektere veci, jako treba FSC Zaznam zvuku v anglicke verzi funguji a po instalaci lokalizace nikoli. Mam z toho velice smysene pocity.
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 1 z 3 123 PosledníPoslední

Podobná témata

  1. Fujitsu Siemens Pocket Loox 600 - upgrade os
    Od abit_ce4you v sekci Fujitsu Siemens Computers
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 30-03-2011, 12:25
  2. Pocket Mechanic Pro 2.xx - rady, tipy, zkušenosti
    Od beecher v sekci Programy pro Pocket PC
    Reakcí: 81
    Poslední příspěvek: 21-08-2009, 10:43
  3. Fujitsu-Siemens Pocket LOOX n560 přichází?
    Od mattycz v sekci Fujitsu Siemens Computers
    Reakcí: 9
    Poslední příspěvek: 14-01-2006, 10:10
  4. Pocket Kim - rady, tipy, zkušenosti
    Od Crusader_ce4you v sekci PocketKiM
    Reakcí: 328
    Poslední příspěvek: 24-11-2005, 14:31