Recenze  |  Aktuality  |  Články
Doporučení  |  Diskuze
Auto-Moto
Mobilní telefony
Notebooky  |  Tablety
Příslušenství
Wearables  |  Ostatní
Svět hardware  |  Digimanie  |   TV Freak

ANYCOM Bluetooth Stereo Headset / sluchátka - zkušenosti?

davidkm_ce4you (248)|26.1.2006 16:05
Chce to test :)
beecher (9270)|26.1.2006 16:07
Sparovana znamena, ze o sobe vedi... Tzn. ty sluchatka vi o tvem BT donglu, MDA atd. (to je to harakiri s temi klici).
A podle BT standardu ma byt BT zarizeni schopno aktivne komunikovat s 8 zarizenimi najednou na ruznych BT profilech, tedy tohle je platne v BT 1.x.
Mashe (622)|26.1.2006 20:53
[QUOTE="davidkm"]A opravdu tam píšou že se jedná o jiné zařízení? .. pravdou ovšem je, že třeba HS který mámumožnujě být spárován až s osmi zařízeními ... nezkoušel jsem ovšem jak se to chová když se jich je více v dosahu ...[/QUOTE]

mno pise se tam

can be connected to more than one device at the same time, meaning that you can listen to music from your mp3 player using the Audio Gateway

sice se tam pise o audio gateway .. ale tak to by se snad slo zastoupit jinym BT vystupem (treba PC)

ted jen jestli to nekdo testoval :)


Mashe (622)|26.1.2006 21:06
jo ty anycom .. jde to pouzit behem nabijeni? mate zkusenosti?

dikes
davidkm_ce4you (248)|26.1.2006 21:24
Jen co se objeví nové BT profily i pro universala, pudu do nich :)
Kato_ce4you (970)|26.1.2006 23:15
[QUOTE="Mashe"]jo ty anycom .. jde to pouzit behem nabijeni? mate zkusenosti?

dikes[/QUOTE]
Nemam tuseni - rekl bych, ze asi ne, ale asi takhle - pouzivam je pomerne casto (teda tedka tim, ze nechodim kazdy den do skoly, tak ne kazdodenne, ale tak 3x tydne na hodku urcite) a muzu rict, ze jsem je naposledy nabijel na Vanoce (tj. 24.12.2005 prvni nabijeni a hned 26.12.2005 druhe nabijeni a od te doby jsem je k nabijecce ani nepriblizil)... takze nejake nabijeni a zaroven pouzivani me zatim fakt netrapi :cool:
(mozna to zni jako vymysl - ja to taky nechapu a doslova se "tesim" na to, kdy konecne ta baterka odejde.. :D - vzdyt ve specifikaci je napsano 6 hodin provozu - to mam uz nekolikanasobne prekrocene)
davidkm_ce4you (248)|27.1.2006 13:22
[QUOTE="davidkm"]Jen co se objeví nové BT profily i pro universala, pudu do nich :)[/QUOTE]

Nevím jak tyto sluchátka, ale HS Jabra800 ano ...
beecher (9270)|27.1.2006 13:47
[QUOTE="davidkm"]To si trošku odporuješ s tvou předchozí odpovědí ne? :)[/QUOTE]On je rozdil mezi ty (Ovislink) sluchatkami a ty (Anycom) sluchatkami. ;)
Mashe (622)|29.1.2006 18:01
jen dodatek .. mimo wmp ty anycom sluchatka fungujou i s mortem

otestovano .. coz jsem rad pac me nekdo rikal (a mozna to tunekdo i psal) ze to jde JEN s wmp a ty ja nerad :)
Kato_ce4you (970)|29.1.2006 19:38
Jo - to jsem psal ja - vim, ze funguje jenom s WMP - na nic jineho jsem nenarazil... Jestli to bude fungovat s MortPlayerem budu jen rad (teda MortPlayer taky nemusim, ale furt lepsi, nez WMP). Btw. PocketMind (vyvojari PocketMusic) mi nabidli, jestli nechci delat betatestera (jinymi slovy podporu tohoto streamovani hodlaji podporovat). Takze jestli nekdo mate zajem, tak jim napiste. Akorat se bojim narocnosti - ten streaming je sam o sobe dost narocnej a PocketMusic je taky pekny zrout vykonu.
Mno a co jsem tim chtel hlavne rict - nebojim se toho, ze by v blizke budoucnosti nepodporovala vetsina prehravacu tento streaming - takze je jen otazkou casu, kdy to konecne bude podporovat i GSPlayer (bohuzel na autora GSPlayeru jsem nenasel zadny kontakt :()

Jo a jeste jsem chtel k tem sluchatkam dodat - ted mam nejak problemy s dost velkymi vypadkami - nektere pisnicky jsou neposlouchatelne - ale nejak nevim, v cem je problem (jsou to vylozene primo konkretni pisnicky). Myslel jsem si, ze by to bylo trebas tim, ze streaming bezi na 195kBps a pisnicka ma 210kbps - tak ze to proste nestiha - ale v zapeti jsem pustil pisnicku na 220kbps a naprosto bezproblemu zcela plynule. Takze vubec nevim, cim to muze byt, nehlede na to, ze streaming je udajne v kBps a pisnicky jsou v kbps - cili radove uplne nekde jinde... (ted jde o to, jestli nektera ta hlaska nekasle na velka/mala pismenka)
Mashe (622)|30.1.2006 00:05
ad vypadky ... taky se me to stavalo, ale po pretaktovani uz to beha dobre .. tedka akorat resim ze me brzo vyprsi trial a nechce se me to kupovat :) (xcpuscalar)

ad betatest .. posli me SZ komu se ma konkretne psat .. nechce se me to hledat .. ale proc ne ..

jinak s tim mortem .. funguje to, ale vsiml jsem si ze po zapnuti BT jde torsku pomaleji .. a hlavninevyhodou je ze u mortu fungujou jen tlacitka na zvuk +/- jinak play/stop atp .. nereaguje .. a nedari se me to premapovat (nebo sem neobjevil jak na to)

este me napada . jak jsem se snazil ty sluchadla rozjet ... tak sjem se vrtal v BT a tedka me to obcas (vetsinou po restartu a zapnuti) hlasi ze nemuze najit BTstack.exe .. ale jinak to funguje v poho .. tak nevim .. kdyz tak poradte ... zatim se s tim ucim

dikes

jo k tomu mortu jeste .. mam verzy 3.3 ale na ofisl strankach me to hazelo chyby pri stahovani, nastesti jsem to nasel nekde zazalohovane (mimo jine to funguje jako super budik s MP3) takze pokud by nekdo chtel muzu Vam to pripadne nekam hodit .. kdyz Vam nepujdou oficilani stranky ;)
Mashe (622)|30.1.2006 00:09
jo k tem anycome ... na jakou nejdelsi vzdalenost vam to funguje .. sem si sel pro kavu (asi tak 5-7 metru otevreny prostor .. a kdyz jsem dosel ke konvici tak bylo ticho a prestalo to hrat :(
myslite ze to je normalka?
Kato_ce4you (970)|30.1.2006 13:12
A jeje - tedka se divam, ze tady doslo k zamotani dojmu a pojmu..
Ty mas MDA III, vid?! Tzn. ze mas Widcomm BT stack. Jestli sis vsiml, tak jsem psal, ze Widcomm BT stack podporuje A2DP jako takovy a proste streamuje uplne vsechno do sluchatek. Tzn. ze absolutne nezalezi na prehravaci a bude fungovat pekne se vsemi prehravaci - bezproblemu. To jsem tady psal.
Ale nam se jedna o to, ze my mame MS BT stack - tedka vylepsenej od Siliconu (coz je aktualne POUZE pro MDA II s WM5 a MDA Compact) a ten podporuje audio streaming - a to neni primo A2DP, jak jsme zvykli... Jinymi slovy - tento profil podporuje POUZE WMP (zatim). Schvalne jsem si ted zkusil nainstalovat MortPlayer a samozrejme, ze ten streaming nepodporuje - bohuzel :(

To ze ti to obcas nemuze najit BTstack.exe bych si tipnul, ze je tim, zes tam nahral nejakej Widcomm BT stack <= 1.50 (coz ma sve vyhody i nevyhody, ale o tom je jina diskuze)

Co se tyce sekani, tak XCPUScalara samozrejme pouzivam - to mi rikat nemusis, ale jde o to, ze ted jsem narazil na nektere pisnicky, u kterych to ne ze "obcas vypadava" (coz s prehledem spravi pretaktovani), ale naopak "obcas prehrava" - coz je dost divne.

Ad. betatest - staci napsat primo PocketMindu - nekde ten email mam, ale nevidim duvod ho hledat, protoze ty stejne mas Widcomm BT stack, o ktery vubec nejde ;)

Co se tyce vzdalenosti - to uz tady tusim taky nekdo popsal - ja to nejak moc nezkousel - z pravidla mi staci vzdalenost z kapsy do sluchatek, coz je kousek. Jinak po byte mi to jde akorat po mistnosti (panelak a zelezobeton dela divy - cili jakmile zmizim za 2 zdmi, tak ani prd (jednu zed to vetsinou da). Ale na primou viditelnost ma nas byt tusim kolem 9 metru - a to funguje celkem bezproblemu.

No a konecne - kdyz uz pisu tento prispevek - vam snad nekomu to play/pause funguje? Mne to funguje jenom jako pauza a kdyz je prichozi hovor, tak ho to paradoxne odmitne :-/
Kato_ce4you (970)|30.1.2006 23:47
Tak tohle si zaslouzi novy topic ;) Dneska mi KONECNE dosla baterka v tech BT sluchatkach. Schvalne rikam konecne - a to jeste pekne na konci mesice - takze z toho mame vydrz na mesic - to je celkem fajn :)
Btw. kdyz uz jsme u toho - ta indikace stavu baterie je pekne na prd :( Proste furt blika modra LEDka, jako ze je furt baterie OK - clovek posloucha hudbu a najednou ticho - mrkne na sluchatka a mrtvo. Tak je zapne a LEDka blika cervene. Cimz chci rict, ze to upozornovani na stav baterie neni zrovna idealni (kdyz jsem je asi tak pul hodiny predtim zapinal, tak furt LEDka blikala stejne, jako kdyz je baterie plne nabita (modre) - cili i jestli hned po tom nakrasno blikla cervena, tak si toho clovek stejne nevsimne - lepsi by byl imho nejaky zvuk - nejake cinknuti nebo tak neco :cool: ). Z tohohle pohledu ma indikaci stavu baterie daleko lepe vyreseny trebas HF Bluetrek G2 (kterezto znam, tak muzu srovnavat - trebas je to bezne u vsech ;)). Proste kdyz je plne nabita baterie, tak sviti naplno jenom a pouze modra ledka.... a cim vic se baterie vybiji, tak tim min sviti modra a sviti cervena (cili jde od modre pres fialovou az po cervenou - ale plynule). Takze clovek pekne videl, na cem je. Takova jednoducha vychytavka.
Zase na druhou, jestli tahle sluchatka maji opravdu takovou vydrz, jak mi tedka vydrzeli (furt se mi to jeste nezda a mam pocit, ze to musela byt nejaka anomalie :D), tak me ten stav baterie zas tak moc trapit nemusi... :cool:
Mashe (622)|31.1.2006 09:06
vcera jsem chtel met klid tak jsem nastavil letecky mod (vypnuti mobilu) ale zaroven me to vyplo BlueTooth ... coz me nemile prekvapilo (ale na druhou stranu to celkem chapu)

neda se vypnout signal jinak a zaroven zachovat BlueTooth pro sluchatka? (asi to sem uplne nepatri, ale sluchatek se to tyka :cool: )
hajekm (308)|31.1.2006 09:52
Ahoj,
pro vypnutí tel. části si někam nakopíruj přiložený prográmek a pak jedním tapnutím telefon vypneš a druhým zapneš. Po SR se tel. vždy aktivuje.

Milan
Mashe (622)|14.2.2006 10:16
k tem vypadkum ... tak pretaktovani je sice snizilo, ale zjistil jsem ze pri pretaktovani cihla bez varovani behem prehravani hudby presla z BT modu na normalni (BT se z niceho nic vyplo) a neslo to obejit jinak nez XCPUscalar vypnout

navic jsem zjistil ze cihla hraje nejlip (kvalita zvuku prenaseneho do sluchatek je nejlepsi) kdyz mam cihlu v batohu ... v kapsach to zlobilo .. mam podezreni na slaby BT vysilac (z batohu do sluchatek to prochazi jen texitelm .. ale pokud by to melo prochazet z leve kapsy - prijimac na sluchatkach je na pravo - tak to musi projit telem a to je jak kdyby to bylo za zdi .. aspom me to tak pripada .. a vysledkem jsou vypadky)

jake jsou vase zkusenosti? mate cihlu v kapse, nebo jak to resite? jak tu totiz nekdo psal ze se mu to seka pri prehravani bez ohledu na kvalitu audia .. zkuste si v momente sekani to vyndat z kapsy, supliku atp a dat cihlu pres sluchatka a kvalita je okamzite dobra (aspon to tak dopadlo pri pokusech co jsem delal)

takze otazka je .. da se nejak zvysit vykon BT zdroje?
hrtak_ce4you (314)|14.2.2006 11:38
Zdravim, tak po dlouhe dobe I par mych potrehu
- Co se tyce vydrze sluchatek, je opravdu obrovska. Zpravidla nabijim jednou tydne a to posloucham hudbu tak 3h denne. Sluchatka (a ani BT na MDA) skoro nevypinam a kam ma pamet saha, tak mi snad nikdy nedosla baterka :o)
MDAcko nosim vetsinou v kapse u kalhot a problem moc nebyva, proste sem tam preruseni, podle me by vic nez zvysit vykon BT vysilace by to chtelo 700Mhz procesor :o) dosah v cihlovem dome mam pres dve steny, ale uz to zacina dost prerusovat. Jeste zkusim jak je to s PC
- kdyz uz sem u PC - nabizi mi dva profily Audio/Video a HeadSet. A/V je klasicky A2DP - posila bez jedineho skobrtnuti vsechno audio do sluchatek, pouzivam zejmena pri sledovani filmu. S HS uz sem mel problem, chtel sem zkusit Skype, spojil sem, ale po chvili se mi HS spojeni rozpadlo a bez vyp/zap sluchatek neslo zapnout znovat.Nemel sem moc casu,,budu jeste zkouset (pozn. - pouzivam na PC BlueSoleil stack)

A posledni vec jak sluchatka nosite? Ja bud na krku nebo v dolni kapse u kapsacu. psal sem oficialnimu dealerovi, existuje orig. neoprenovy obal, ktery stoji ale cca 1500,-, lec k nemu dostanete dalsi 2 baterky a nabijecku. To je mi ale uplne k nicemu.Posledni dobou prozkoumavam obaly na fotoaparaty, ale zatim sem nenasel nic idealniho - problem je hlavne se sirkou sluchatek, ktere tam vetsinou byvaji moc "skripla".

BTW: jak sou na tom vase "klouby" - me uz uplne povolily a kdyz sluch. slozim a zamavam tak konce v kloubech "litaj" :o/


Paradoxne mi nyni sluchatka brani v prechodu na nove PDA... je to moc luxus, kdyz si clovek zvykne a Wizard nema potrebn profil :o/
TheMelin (1642)|14.2.2006 12:52
Wizard uz ma v nove ROMce A2DP profil ;)
Mashe (622)|14.2.2006 12:55
mno nevim .. ale s tim dosahem se me to nezda ... asi bude neco v neporadku pac ja kdyz si du v praci pro kafe tak to je sotva 8m otevrenym prostorem a sluchatka uz zacnou zlobit (nedej boze kdybych mel cihlu na stole .. to by to muselo jit jeste pres preklizku a to uz bych neslysel vubec nic)

ad baterka .. prubezne nabijim a zatim se nevybila (tak jednou tydne)

ad klouby .. drzi dobre .. ale zacina me vylezat kabel a nechce se mu z5
Kato_ce4you (970)|14.2.2006 13:29
[QUOTE="Mashe"]k tem vypadkum ... tak pretaktovani je sice snizilo, ale zjistil jsem ze pri pretaktovani cihla bez varovani behem prehravani hudby presla z BT modu na normalni (BT se z niceho nic vyplo) a neslo to obejit jinak nez XCPUscalar vypnout[/QUOTE]Tak to mi nastesti nedela - valim na 530MHz a zadny problem :cool: (MDA II)
[QUOTE="Mashe"]navic jsem zjistil ze cihla hraje nejlip (kvalita zvuku prenaseneho do sluchatek je nejlepsi) kdyz mam cihlu v batohu ...[/QUOTE]Tak to jsem teda nezjistil - cihlu taham tedka v zime nejcasteji v naprsni kapce zimni bundy. Nebo klasicky v kapsicce batohu nebo tasky. Zadny rozdil v tom nepozoruji. A to nemluvim o stineni, ktere vznika tim kovovym futralem (to uz obcas (ale fakt jen obcas) citit je).[QUOTE="Mashe"]takze otazka je .. da se nejak zvysit vykon BT zdroje?[/QUOTE]Imho neda - stejne jako zvyseni IrDA..[QUOTE="hrtak"]A posledni vec jak sluchatka nosite?[/QUOTE]
Mno - nakonec mi z toho nejlip vysel futral na pipu - co je nahore takova ta cepicka bavlnena. Neni to tvrdy, ale aspon to neprehlidnu a neposkrabu.. Furt lepsi, nez nic.[QUOTE="hrtak"]BTW: jak sou na tom vase "klouby" - me uz uplne povolily a kdyz sluch. slozim a zamavam tak konce v kloubech "litaj" :o/[/QUOTE]Zatim jsou v pohode, ale je mi jasny, ze do budoucna nedopadnu jinak...[QUOTE="Mashe"]ad klouby .. drzi dobre .. ale zacina me vylezat kabel a nechce se mu z5 [/QUOTE]To mi taky obcas dela... nastesti pomuze to zarazit stylusem zpet a je po problemu, ale taky me to stve...

Btw. mozna by tyhle dve veci (oddelavani kabelu + klouby) byly pozdeji casem k reklamaci - povime si za dva roky ;)
hrtak_ce4you (314)|14.2.2006 14:27
[QUOTE="TheMelin"]Wizard uz ma v nove ROMce A2DP profil ;) [/QUOTE]
Nice, uz to nekdo zkousel s BT sluchatkama (kua ze bych se v sobotu na hodku stavil na tom prazskym srazu a otestoval to u nekoho? :o)

[QUOTE="Kato"]A to nemluvim o stineni, ktere vznika tim kovovym futralem (to uz obcas (ale fakt jen obcas) citit je). [/QUOTE]
mnj, zel kovovej futral mame vsichni tri (ja ty i mashe :o)

jj kablik je sfine, to soudruzi uplne nedomysleli, tak to furt cpu zpatky :o(
Mashe (622)|16.3.2006 11:41
jen bych doplnil (nekde sem se tu na to ptal a zustalo to bez odpovedi) ze ty sluchatka lze pouzivat i kdyz se zrovna nabijeji (ciste na okraj)

nejsem si jisty kam to hodit, ale pokud by nekdo s MDAIII mel AnyCom a nefungovalo to staci si nahrat tenhle soubor a bude to ok
Wampiree (2)|9.4.2006 22:02
Zdravím.Koupil jsem si sluchátka anycom a snad po dvou dnech se mi konečně podařilo stáhnout novou Rom do mého mda s A2dp (2.8.7.101).Je to jen testovací verze ale jinou jsem nesehnal.Mám problém v tom,že když poslouchám hudbu tak se to asi tak 5x za písničku sekne tak na vteřinu a pak to zas jede dál.Nevím co s tím.Když poslouchám bez sluchátek tak v pohodě.Nevíte někdo please co mám dělat???Pomohlo by přetaktování?
milennium (336)|9.4.2006 22:50
Anycom jsem koupil v pátek a musím říct,že jsem dost sklamanej...
Kvalita reprodukce nim moc,spíš stojí za prd. Zvuk je plochý,roztřepený a mírně zkreslený a hlavně reprodukce se přerušuje,a to tak že často. Všechny tyto příznaky jsou na chlup stejné jak u Wizarda (test ROM),tak u HTC Hermes. Jediné s čím sluchátka celkem dobře hrajou je notebook. Tam je kvalita celkem v pohodě,ale i tady se reprodukce přerušuje...
Upřímně,čekal jsem víc.Ale možná,že je to problém jen těchto sluchátek Anycom a třeba sluchátka Logitec hrají lépe....
Mashe (622)|9.4.2006 22:58
me se produkce prerusuje, ale jen kdyz ho dam do spatne kapsy .. casem jsem to odladil a dosel k zaveru je na vine sila signalu BT .. takze problem nevidim ve sluchatkach .. a uz to slape dobre .. kdyz tak testni pretaktovani, ale podle me spis pomuze kdyz to budes nosit co nejbliz toho modreho svetylka a nenchas to prochazet trupem ani hlavou :)))
dzony (95)|9.4.2006 23:38
Vyzkoušejte tuhle aplikaci.Kvalitě signálu to asi těžko pomůže,ale zlepšení třeba.
TheMelin (1642)|10.4.2006 10:31
Nevím proč se rozčilujete s kvalitou reprodukce. Pokud já vím, tak A2DP profil nebyl ještě u WM5 zařízení s BT stackem od Microsoftu oficiálně vydán a řeší se právě tyto chyby. To co máte vy jsou nějaké náhražky, nebo testovací verze, nikoliv konečné. Až to vydají a bude to kravnout, pak má cenu nadávat ;)
Kato_ce4you (970)|10.4.2006 11:09
[QUOTE="Wampiree"]Zdravím.Koupil jsem si sluchátka anycom a snad po dvou dnech se mi konečně podařilo stáhnout novou Rom do mého mda s A2dp (2.8.7.101).Je to jen testovací verze ale jinou jsem nesehnal.Mám problém v tom,že když poslouchám hudbu tak se to asi tak 5x za písničku sekne tak na vteřinu a pak to zas jede dál.Nevím co s tím.Když poslouchám bez sluchátek tak v pohodě.Nevíte někdo please co mám dělat???Pomohlo by přetaktování?[/QUOTE] Jak tady jiz bylo receno - muze to byt tim, jak to mas polozeny v kapse.. Jak je to s vypadkama na Wizardovi nemam tuseni... Ale dle hrtaka naprosto v pohode.. tak nevim.. Samozrejme pretaktovani urcite castecne pomuze.. [QUOTE="Jarda Lukas"]Anycom jsem koupil v pátek a musím říct,že jsem dost sklamanej... Kvalita reprodukce nim moc,spíš stojí za prd. Zvuk je plochý,roztřepený a mírně zkreslený a hlavně reprodukce se přerušuje,a to tak že často. Všechny tyto příznaky jsou na chlup stejné jak u Wizarda (test ROM),tak u HTC Hermes. Jediné s čím sluchátka celkem dobře hrajou je notebook. Tam je kvalita celkem v pohodě,ale i tady se reprodukce přerušuje... Upřímně,čekal jsem víc.Ale možná,že je to problém jen těchto sluchátek Anycom a třeba sluchátka Logitec hrají lépe....[/QUOTE] Ad. kvalita - pokud jsi mel predtim Koss Porta Pro ap. a cokoliv horsiho povazujes za neposlouchatelny tak pak bych do techto sluchatek rozhodne nesel.. A stredy se mi zdaji opravdu slabsi.. To ze to vypadava... mno - kdyz jsem mel uplne cisty system s A2DP romkou, nemel pretaktovano ap. tak jsem nemel jediny vypadek. Tedka uz mam system narvany k prasknuti, ale ze by se mi sekal 5x za pisnicku - to ani omylem - jedine, ze by ta pisnicka mela tak hodinu :D Samozrejme jak jsem zde jiz nekolikrat rikal - zalezi na miste - vim o mistech, kde maji ta sluchatka pravidelne vypadky... Dale by me zajimalo, kde se da sehnat Hermes O:o) A ze je uz primo s AKU2 s A2DP - hmm :) K NTB - se dost divim, ze i z neho se ti to prerusovalo - bych tak nejak tipoval, ze to uz asi vykonem nebude... A krom toho sam pises, ze kvalita celkem uchazejici - tady nazorne extremne vidis, jak moc se to lisi dle pouziteho "vysilace". Ba co vic - zalezi tezce i na SW (co jsem mel ROMky bez A2DP predtim, ale se Siliconem, tak to bylo sice daleko narocnejsi a vypadavalo to dost casto atd., ale s A2DP se mi zda, ze v tech sluchatkach "piska" (coz predtim evidentne nedelalo). Holt jak je videt - tato technologie je jeste tezce v plinkach... No a pak pro tebe mam jeste jednu "potesujici" zpravu - na to, ze sluchatka Logitech Bluetooth Wireless Headphones hraji lepe... mno - ja z nich ten pocit teda nemel... faktem je, ze jsem je mel k dispozici doslova na minutku, takze z toho nechci delat nejake zavery. Krome toho ta sluchatka potrebuji vysilaci modul - coz je na jednu stranu dobra vec, ze to propojis s "cimkoliv", na druhou stranu ten vysilaci modul je precejenom vec navic a hlavne ma 3.5 jack - coz v praxi znamena, ze bych k MDAcku musel dokoupit jeste redukci z 2.5 na 3.5, cemuz jsem se prave branil jako cert krizi.. Dalsi vec je ta, ze kdyz mam MDAcko, tak to muzu pouzivat jako standardni HF - to bohuzel o tech sluchatkach od Logitechu rict nemuzu... 4dzony: jak jsem napsal primo do toho topicu - zatim je to nanic.. To se jen mwang snazil zjistit, k cemu to vlastne je, tak to postnul na buzzdev :cool: 4TheMelin: To mas sice pravdu, ale zase na druhou stranu kriizovat se musi i na testovaci verze - viz to, ze mam na MDA II WM5.. To bych se na oficialni vydani nikdy nedockal :D .:EDIT:. 4Jarda Lukas: Tak jsem si tedka precetl tvuj topic o Hermesovi... Nicmene me stejne dost zarazi, ze to sem dovezl za a) primo operator za b) 2 kusy a za c) jeden z tech dvou kusu dali nekomu uplne zvenci.. No nic - to sem nepari.. :cool:
Sharp_ce4you (25)|10.4.2006 11:33
Lidi, nevite jak ty anycom sluchatka pojedou s Acerem n311? Zkousel to nekdo?
milennium (336)|10.4.2006 13:10
Kato:
Pokud je mi známo tak sluchátka "Logitech Wireless Headphone for MP3 " mají sice v balení i bezdrátový BT adaptér,ale jinak samotná sluchátka můžou fungovat i bez adaptéru,tedy pokud zařízení podporuje patřičný Audio BT Stereo profil.Pro porovnání kvality reprodukce mi asi nezbývá nic jiného než je osobně vyzkoušet.
Jinak kvalitu reprodukce sluchátek Anycom jsem porovnával s obyčejnými "peckami do uší" a pecky prostě hrají lépe. Nejsem sice netopýr,ale rozdíl je slyšitelný a to dost.Pecky prostě nehráli plechově a nezkreslovali i při malé hlasitosti. Osobně si myslím,že to nebude výkonem,ale použitými drivery v PDA.Možná taky proto se tento audio profil objevil jen v testovací ROMce...
Asi je to fakt v plenkách,nezbýva než čekat a doufat.
gonzales_ce4you (57)|10.4.2006 16:27
a neviete ako spojit bt od nokie HDW-3 s mda vario romka 2.17.7.2 kod ktory je k nokiam 0000 nefunguje!!!
lenivyventil (103)|11.4.2006 12:58
K tym Logitechom je naozaj bt adapter ale s variom a test romkou funguju super. Mozno niekomu chyba hf ale ja osobne chcem vidiet kto mi vola a ked uz mam telefon v ruke rovno ho pouzijem. A v aute to riesim inak. Jedine sa mi nepodarilo ich spojit s notebookom s billionton pcmcia bt cartou tak musim pouzit adapter.
Co sa tyka reprodukcie nemam zleho slova (aj ked koss zvuk to nieje).
Akurat sa mi podarilo nalomit pevne spojenie sluchadiel ked som s nimi zaspal...:((
milennium (336)|11.4.2006 14:23
lenivyventil:
Chci se zeptat jestli se s těmi Logitec reprodukce taky přerušuje a jestli není třeba zvuk zkreslený ?
Dík.
P.S. Včera jsem je chtěl na prodejně vyzkoušet,ale nedokázali jsme je s párovat jak s notebookem tak s HERMESEM (Anycom normálně fungují)...Vůbec se neukázali ve správci nových zařízení.
Dík za odpověď.
gonzales_ce4you (57)|11.4.2006 16:22
fakt nikdo neviete ako spojit bt od nokie HDW-3 s mda vario romka 2.17.7.2 ? a ide to vobec? to sa mi nechce verit ze to nejako neide!!!
ElSoft (1244)|11.4.2006 17:18
prosím toto je o BT sluchátkách(dvě klapky pře uši s přijatelnou reprodukcí zvuku) ne o headsetech,
jinak osobně preferuji: nokie nebrat, protože není zaručena kompatibilita s něčím jiným než zase s nokiema;) určitě bych zkusil zajít tam kde jsem je koupil a ať to zkusí oni, případně vyměnit za něco kvalitnějšího
me2d09 (34)|11.4.2006 20:19
Tak já se taky podělím o své zkušenosti. MDA Vario mám asi měsíc, sluchátka Anycom 14 dní. V notebooku mám Billionton PCMCIA BT adaptér s BlueSoleil Stackem. ROMku mám samozřejmě jedinou možnou - testovací 2.8.7.101.
Jak již bylo řečeno, z telefonu je produkce horší (poslouchat se to dá, hodně to píská, hlasitost je dostatečná) než z notebooku (tady nemám výhrady). Dosah u obojího zhruba stejný - 8metrů volně, přes stěnu 5 metrů. Do této vzdálenosti se hudba nezasekává - lépe řečeno nezasekává se víc než při vzdálenosti 1m.
Teď k tomu zasekávání - s MDA se zasekne tak 1x - 5x za písničku, s notebookem tak 1x-2x za písničku. S MDA to vzhledem k testovací ROMce chápu, s notebookem už ne. Dělá to všem? Jakej používáte BT stack na PC? Mě totiž ten originální dodanej Widcommáckej nefunguje, musim použít BlueSoleil.
Jinak, když si na PC zapnu service - Audio Gateway, a připojim telefon k notebooku přes Wireless stereo, hraje to bez zasekávání (!). Začínám mít tušení, že je to sluchátkama.

Nakonec něco k ovládání MDA ze sluchátek. Hlasitost lze měnit bez problémů, ale němění to nic na telefonu. Next/Back funguje dobře. Hlavní tlačítko pouze zastaví hudbu - pause - ale už nejde znovu spustit. Naopak někdy (nevim jak) když ho víckrát krátce zmáčknu, vytočí poslední volané číslo. Dlouhý stisk aktivuje hlasové ovládání. On/Off tlačítko nedělá s telefonem nic. Hlavně do play/pause mi asi vadí nejvíc.
Telefonování přes Headset funguje bez problémů. Se skypem sem to ještě nerozchodil, ale to jistě půjde. Asi něco dělám špatně.

Jinak - je to skvělý komfort - žádné dráty. Už si asi neumím představit, že bych používal drátová sluchátka.
lenivyventil (103)|12.4.2006 11:31
to Jarda Lukas:
Sekat to seka len ked je baterka vybita(upozornuje) ale chvilu trvalo kym som na to prisiel. Co sa tyka skreslenia neviem to dobre opisat kedze niesom audiofil. Hra to lepsie ako ear plugin a trochu horsie ako koss.

A na sparovanie treba podrzat stredne tlacitko dovtedy kym nezacne blikat modro cervene(nie je to v navode, len v supporte na ich webe).
A parovaci kod je 00000(uz neviem ci 4 alebo 5 nul).
jarecek_ce4you (161)|14.4.2006 08:51
tak jsem si vcera poridil stereo headset ovislink bt-120 a musim konstatovat naprostou spokojenost. je zajimavy, ze se tu probiraji jen anycomy a logitechy. pritom ovislink je bezkonkurencne nejlevnejsi (daji se poridit uz za 1500 bez dph). design je sice ponekud extravagantni, rekl bych futuristicky (pritelka rekla, ze ta sluchatka vypadaji jak z roku 2050) a pro nekoho muzou pusobit plastovym dojmem, ale mne se to libi.

kvalita zvuku je prumerna. lepsi nez nejaky pecky za dve stovky, na koss porta pro to nema. rekl bych tak nekde uprostred. ale jak nekdo zminil vyse, ani ja nejsem nejaky audiofil, takze mi staci, ze sluchatka hraji hlasite a ciste (testovano na skladbach ecstasy of saint theresa, kde je vic ticha a ruznych pazvuku nez hudby, takze clovek snadno poznal, jestli se nepridavaji nejake zvuky navic .. nepridavaji).

druha vec je zasekavani. tam je na vine cpu wizarda. kdyz jsem headsetil bez netu, tak doslo k seku jednu za dve pisnicky na nejakou pulvterinu, coz mi vubec nevadi. kdyz jsem mel zapnuty net a na pozadi sedm aplikaci, tak byl sek co minutu. urcite by pomohl takt o nejakych 50 mhz. az budu delat hard reset nebo flash rom (pokud se objevi oficial s a2dp), tak nejspis taktit budu. cili nemuzu podporit drive uvedene tvrzeni, ze cpu nema na kvalitu prenosu zadny vliv. samozrejme se muzu mylit a projev sluchatek po dvou hodinach testovani mohl byt vysledkem shody nahod.

celkove je ale dojem skvelej. uzivatelsky komfort je totalni. za tu cenu aktualne pro me jasna volba.

edit: a ten ovladaci joystick na levym sluchadle je sexy ;)
hrtak_ce4you (314)|15.4.2006 15:04
[QUOTE="me2d09"]
Teď k tomu zasekávání - s MDA se zasekne tak 1x - 5x za písničku, s notebookem tak 1x-2x za písničku. S MDA to vzhledem k testovací ROMce chápu, s notebookem už ne. Dělá to všem? Jakej používáte BT stack na PC? Mě totiž ten originální dodanej Widcommáckej nefunguje, musim použít BlueSoleil.[/QUOTE]
tak to mas nejake divne, me se u Varia moc neseka, tak jednou za album. A na PC se mi jeste nezasekl zvuk NIKDY (Sempron 2800+, 1GB RAM, BT Stack BlueSoleil

[QUOTE="me2d09"]Hlavní tlačítko pouze zastaví hudbu - pause - ale už nejde znovu spustit. Naopak někdy (nevim jak) když ho víckrát krátce zmáčknu, vytočí poslední volané číslo. Dlouhý stisk aktivuje hlasové ovládání. On/Off tlačítko nedělá s telefonem nic. Hlavně do play/pause mi asi vadí nejvíc.
Telefonování přes Headset funguje bez problémů.[/QUOTE]
Jojo play/pause je blbe. To vytaceni - pokud sem to dobre odkoukal, tak hovor se ti vytoci, pokud mas obnovenou jinou aplikace nez prehravac hudby

[QUOTE="me2d09"]Jinak - je to skvělý komfort - žádné dráty. Už si asi neumím představit, že bych používal drátová sluchátka.[/QUOTE]
4mesice s nimi - amen, draty sux :o)
jarecek_ce4you (161)|20.4.2006 08:48
tak mi to nakonec nedalo a provedl jsem ten oclock, abych zjistil, jak sluchatka ovislink airlive bt-120hp fachaji na vyssi frekvenci procesoru. domenka se potvrdila. po trech hodinach testovani bez netu zadne seknuti. s netem za celou dobu pouze dve seknuti.

naprosta pohoda @ 264 mhz :)
Melvin_ce4you (12)|20.4.2006 11:08
Zdravím vás :)
Mám HT820 od Motoroly a jsem s nimi moc spokojený, sehnal jsem je za 2100,- a přijde mi, že zvuk je dostatečný, alespoň v porovnání s tou mizérií, co většinou dodávají jako standard k většině MP3 přehrávačů, které jsem měl šanci vyzkoušet.
Vypadám sice trochu jako mimozemšťan (přece jen ty akumulátory někam vměstnat museli), ale spokojenost. Používám je s Variem - ROMka 2.8 a pořád čekám, až začne fungovat A2DP v nějaké oficiální ROMce.
jarecek_ce4you (161)|20.4.2006 12:21
2 melvin: pekny, ale uz fakt dost robustni. i kdyz nekomu se to muze libit. zase vypadaji "sluchatkoveji", nez ty ovislinky :)
Honbri (36)|22.4.2006 21:23
Moc prosím: už jsem pročetl kdeco, ale nenašel jsem konkrétní radu, kde sehnat alespoň zmiňovaný update MS BT stacku od Siliconu pro MDAc jako náhražku A2DP, abych mohl poslouchat aspoň nějakou hudbu. Koupil jsem BT sluchátka AirLogic icombi AH10.
Kato_ce4you (970)|22.4.2006 21:58
Pro Silicon addon for MS BT Stack na MDAc zkus stahnout tady ten: http://forum.xda-developers.com/viewtopic.php?t=33532&p+...+licon&start=575 (musis byt prihlasen) (resp. primo tohle) Kdyztak hledej dal - fakt se to tady probiralo - a kdyztak na xda-devu to bude urcite nekde taky... (tusim, ze tohle neni ten topic, co jsem chtel, ale trebas je to ten samy soubor...) ;)
Honbri (36)|23.4.2006 20:10
Díky za radu, ale po nainstalování cabu se sice objevily další možnost včetně audia - přesměrování, ale nejede to. Možná proto, že v nastavení "audia" nejsou na výběr žádná "default headset". Někde je asi nějaká zrada. Budu ještě zkoušet nějaké triky, ale asi mě nic moc nenapadne.
Bodanek (10)|27.5.2006 15:18
Dobry den, patram patram taky po bluetooth stereo sluchatkach a narazil jsem na tyhle http://www.supergamer.cz/plantronics-pulsar-590a-bluetooth-p-6195.html zatim se mi libej ze vsech nejvic, jen by me zajimalo jestli po doinstalovani stacku do MDAc by mi fungovali, daj se sehnat levneji tady http://www.patro.cz/p/objects/1074481260.html. Poradte prosim, diky
Honbri (36)|27.5.2006 16:14
Ty sluchátka AirLogic icombi AH10 jsem pod MDAc nerozchodil a tak aby se využila, koupil jsem přehrávač Stormblue A9 BT - tam šlapou perfektně. Jinak uvažuji o nahrazení MDAc za nové "MDAc" - "Qtek S200", který má WM5 a další výhody, tam by už snad ta sluchátka měla jít.
jmrenka (18)|30.7.2006 13:19
Prosim pomoc, poridil jsem si BT stereo sluchatka SE a MDA compact II, nebot jsem byl po zkusenostech s iPaqem 6515 presvedcen, ze vsechny BT stacky pro PPC jsou stejne, mno jak jsem zjistil tak nejsou. Tedy defaultne samozrejme MS BT Stack ve WM5 A2DP nepodporuje, tak jsem zkusil nainstalovat onen Sillicon upgrade, ale ten protoze neni urcen pro Compacta II nefunguje, tedy bez problemu se nainstaluje a rozsiri moznosti BT stacku, ale samotne prehravani nefunguje, nebot WMPlayer zahlasi, ze nezna format skladby. Tedy by me zajimalo, jestli to vyresi treba nejaky zasah do registru, pripadne jestli vysel nejaky Sillicon upgrade pro Compact II, pripadne jestli se mam s BT Stereo rozloucit. Proste zcela lapidarni dotaz, bude me nekdy Compact II a BT stereo fungovat?
hajekm (308)|30.7.2006 13:33
Ahoj,
na jakemkoli wm5 jde rozjet plnohodnotne fungovani A2DP profilu napr. pomoci cabu zoA2DP.cab, ktery muzes pohledat googlem nebo na strankach xda-developers.com (pro dovnload tam musis byt zaregistrovany). Pokud neuspejes s hledanim, napis mi SZ a ja ti ho odpoledne poslu.
Milan