Jak to vidíte?
Be On Road byl po druhé odložen. Jsem rád, že jsem nečekal. Obrázky co jsem viděl na Aponia jsou dost super, ale.....Dynavix má zatím napřed a co nevidět bude mít i 3D.
Mam takovy dojem ze se snazi v Aponii ziskat cas, nicmene alespon to bude vychytanejsi. Ale presto me zarazi ze jeste nevyslo preview ci recenze kdyz uz je vlastne hotovo.
Jinak Telematix taky furt oddaluje vydani 1.3 a dava prednost to lepe odladit, stejne jako Aponia ktera ma zajem aby jeji novy produkt nebyl hned pospinen mnozstvim veci ktere by nefungovali.
Snad uz se nekde ukazou prvni zkusenosti s BOR... ;)
Jinak Telematix taky furt oddaluje vydani 1.3 a dava prednost to lepe odladit, stejne jako Aponia ktera ma zajem aby jeji novy produkt nebyl hned pospinen mnozstvim veci ktere by nefungovali.
Snad uz se nekde ukazou prvni zkusenosti s BOR... ;)
Dobrý den pane Kučero,
jsme velice rádi, že máte zájem o náš nový produkt be-on-road. Jeho distribuce bude zahájena během příštího týdne, současně bude ke stažení i jeho časově omezená demoverze. Bohužel musí být vzhledem k finanční náročnosti licence spoplatněna, její částka by neměla přesáhnout 100,- Kč, pokud se následně rozhodnete produkt zakoupit, částka Vám bude z ceny odečtena.
Jelikož Váš Acer N50 premium má Windows Mobile 2003, bude na tomto PDA be-on-road plně funkční.
S pozdravem a přáním hezkého víkendu
........................................................................
Lucie Krejčí
Aponia Software, s.r.o.
Körnerova 7, 602 00 Brno
Tel.: +420 545 212 567
lkrejci@aponia.cz, www.aponia.cz
----- Original Message -----
From: "Kučera Miroslav"
To:
Sent: Friday, December 02, 2005 2:17 PM
Subject: Be-on-road
Zdravim z Brna do Brna,
mam Acer N50 premium s BT GPS se Sirft III a jako mapovy software pouzivam Pocket Kim 3.7.4. Velmi me ovsem zajima vas nejnovejsi be-on-road. Dival jsem se po vasich strankach, a bohuzel, nikde jsem nenalezl k dispozici nejakou demo-verzi pro vyzkouseni.
Bude takova verze v dohledne dobe k dispozici, nebo s necim takovym vubec nepocitate?
Miroslav Kucera
http://www.digi24.cz
jsme velice rádi, že máte zájem o náš nový produkt be-on-road. Jeho distribuce bude zahájena během příštího týdne, současně bude ke stažení i jeho časově omezená demoverze. Bohužel musí být vzhledem k finanční náročnosti licence spoplatněna, její částka by neměla přesáhnout 100,- Kč, pokud se následně rozhodnete produkt zakoupit, částka Vám bude z ceny odečtena.
Jelikož Váš Acer N50 premium má Windows Mobile 2003, bude na tomto PDA be-on-road plně funkční.
S pozdravem a přáním hezkého víkendu
Lucie Krejčí
Aponia Software, s.r.o.
Körnerova 7, 602 00 Brno
Tel.: +420 545 212 567
lkrejci@aponia.cz, www.aponia.cz
----- Original Message -----
From: "Kučera Miroslav"
To:
Sent: Friday, December 02, 2005 2:17 PM
Subject: Be-on-road
Zdravim z Brna do Brna,
mam Acer N50 premium s BT GPS se Sirft III a jako mapovy software pouzivam Pocket Kim 3.7.4. Velmi me ovsem zajima vas nejnovejsi be-on-road. Dival jsem se po vasich strankach, a bohuzel, nikde jsem nenalezl k dispozici nejakou demo-verzi pro vyzkouseni.
Bude takova verze v dohledne dobe k dispozici, nebo s necim takovym vubec nepocitate?
Miroslav Kucera
http://www.digi24.cz
[QUOTE="P800"]be•on•road je doma.. probíhá instalace.. ;) [/QUOTE]
to ze zajimave, distribuce jeste nezacala
to ze zajimave, distribuce jeste nezacala