Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 11 z 11

Téma: Autoatlas na SP ?

  1. #1
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Mar 2005
    Příspěvků
    380

    Existuje pro smartphouny vůbec něco jako SmartMaps nebo PocketKim.Potřeboval bych především autoatlas ČR .
    SmartMaps a PocketKim jsem už vyloučil,výrobci SP nepodporují(
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Nov 2004
    Příspěvků
    292

    Na MPx by to bylo stejně nečitelný. Proč nepoužíváš něco na MDA?
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Mar 2005
    Příspěvků
    380

    Jakto že nečitelný? SmartMaps je i na Symbian a telefony s ním mají velikost displeje stejnou,jako MPX.

    MDA1 jsem již prodal.Profil si hned opravím.Sorry.
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Nováček
    Registrace
    Dec 2005
    Příspěvků
    21

    Nejjednusi reseni: naskenovat mapu do jpg a prohlizet jako obrazek :-)
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Občasný diskutér
    Registrace
    Aug 2005
    Příspěvků
    58

    Citace Původně odesláno od lludvik
    Nejjednusi reseni: naskenovat mapu do jpg a prohlizet jako obrazek :-)
    Na MPX220 lze použít TomToma (ale "Kavy" asi nechce navigaci, jen mapy...), pokud by se spokojil s vektorovými mapami (jsou tam vidět i přehrady, železniční síť)
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Mar 2005
    Příspěvků
    380

    Dá se někde sehnat alespoň demo ?
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Nováček
    Registrace
    Nov 2005
    Příspěvků
    3

    A co treba TomTom5 Mobile + Bluetooth GPS ??? To je dobra kombinace ne?. je to citelny, mapy super, umi to mluvit cesky a hlavne i navigovat :-)
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    9,300

    No, na MPx200 s BT GPS moc neporidite...

    BTW Kavy, jak chces do ty MPx200 dostavat GPS souradnice?
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Mar 2005
    Příspěvků
    380

    Nejde mi o navigaci,pouze o autoatlas ČR(náhrada papírových autoatlasů).Pokud to kolega rozchodil na MPx220,mohlo by to fungovat i na 200.
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Nováček
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    37

    mam rozchozenou Tomtom navigaci, funguje perfektne az na navigaci na POI, to zatim pada. Kdo ma zajem pise soukroumou zpravu.
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Nováček
    Registrace
    Dec 2005
    Příspěvků
    21

    Škoda že pro smartphony není (třeba někdy bude) můj oblíbený
    OziExplorer
    map do něho mám dost a i na webu se najdou http://www.skyfly.cz/gpspraxe/mapy.htm
    Odpovídat lze po přihlášení