Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 1 z 3 123 PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 1 až 15 z 32

Téma: WM2003 SE - CZECH EDITION :)

  1. #1
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Jan 2005
    Příspěvků
    194

    Ahoj, nevite resp. nemate nekdo officialni ROM a RADIO pro WM2003 SE pro XDA 3 ci MDA3? Nejlepe RADIO kde uz je reseno moznost vyuziti XDA jako bluetooth modemu.
    Diky
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Nováček
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    0

    Se priznam, ze dotazu prilis nerozumim, vzdyt problem s BT modemem je daaavno vyresen ROM updatem radia na verzi 1.13 a BT Stacku na 1.1.3900.
    Jinak nejnovejsi ROM updaty at uz kompletni nebo jen castecne viz prislusna fora na http://forum.xda-developers.com/front_page.php pro stahovani je treba se zaregistrovat (bezplatne).
    Ceska mutace WM2003SE jako takova neexistuje, pro nase podminky se pouzivaji WWE (world wide english) s lokalizacemi typu Lleng nebo IW velkou ci malou (osobne pouzivam zasadne pouze malou, to jest klavesnici).
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Jan 2005
    Příspěvků
    194

    Ano, myslel jsem verzi s ceskou mutaci, ne ceskou lokalizaci, to byla ma chyba. Na cestine si vsak netrvam.
    Aktualne mam WM5 a chci zpet k WM2003SE a hledam nej verzi.
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Nováček
    Registrace
    Oct 2005
    Příspěvků
    9

    Chci udelat to same. Vratit zpet WM2003SE. Ale nevim jak to udelat. Nikde jsem srozumitelny navod v češtině nenasel. Neumi nekdo poradit jak na to?
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Oct 2005
    Příspěvků
    297

    nejde to, aspon mě to nešlo...měl jsem x romek a ano jedna mi tam nešla nahrát,ano původní nahrání rom kterou jsem měl zálohu, prostě nicevo, nakonec jsem to odnesl do servisu v jámě...a ted si říkám zlatý WM2003SE, 05 bych už nechtěl...servis mě nestál nic mimochode stephaane nějak to prej provedem....:-)
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Nováček
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    0

    Downgradovat lze zcela v pohode, dokonce bych doporucil ani neobnovovat puvodni velikost Extended ROM a nechat ji na 128kb, pokud jste ji pri upgradu na WM5 resizovali na 128kb, jinak je to balast a obsah extended ROM doporucuju nainstalovat po cabech rucne dle vlastniho vyberu a uvazeni. Nejnovejsi WWE ROM maji numero 142 s verzi ER bych si hlavu nelamal, radio pak 1.13.
    Originalni popis procedury step-by-step je tady: http://wiki.xda-developers.com/index.php?pagename=BA_Downgrade_WM5
    ale tusim ze jsem nekde zahlidl i ceskou transkripci. Jinak anglictina je v tom navodu ctiva a srozumitelna.
    Jen pro doplneni: "upgradoval" i downgradoval jsem vlastnorucne, takze vim, ze to jde podle toho navodu, jen je potreba nepropadat panice a neprerusovat proces, i kdyz se vam obcas muze zdat, ze to zamrzlo, neni tomu tak, vzdycky to nakonec zdarne dojelo do cile.
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Nováček
    Registrace
    Oct 2005
    Příspěvků
    9

    Děkuji za odkaz, ale přece jenom si na ten návad v AJ netroufám. Nešlo by to napsat v ČJ? Byl bych za to moc vděčný a určitě by to přívítali i další "kolegové" z fóra. Díkops:
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Jan 2005
    Příspěvků
    194

    ad Surgical

    diky za tip, zitra to prubnu....!!!

    jinak dneska jsem na WM5 rozchodil Pocket Kim 3jku, odezvy v prekreslovani a zoomovani mapy oproti WM2003SE jsou tragicke..
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Jan 2005
    Příspěvků
    194

    Tak je to OK, postup proveden dle XDA developers a fse funguje OK.
    Radio mam 1.13 a WM2003 SE frci, takze xda3 funguje i jako bluetooth modem.
    Jsem spokojen
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Nováček
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    0

    No vidis, anis nemusel pretaktovavat a mas o polovic rychlejsi stroj, zase Uz jsem tuhle zkusenost taky udelal. Navic v novy romce mas WMP 10 mj. konfiguracni cab Made by Beecher dle prislusneho operatora taky O.K., pokud nemuzes bez intellidialeru podivej se do ROM kitchens na stejnych zdrojich jako ROM update...osobne me uz je fuk, jestli mi v cihle facha 2003SE nebo WM5 nebo Linuch, kdyz dela co ma delat a dela to rychle a dobre...nebadam dal. Jen jeste jednou VARUJU pred velkou lokalizaci. Nastav pouze czech international settings v systemu a dodej ceskou klavesnici, pocestuj maximalne programy, ktery jdou pocestit, ale ne cely system. Je to zdroj vyznamneho zpomaleni a moznych sw problemu.
    Howgh.
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Jan 2005
    Příspěvků
    194

    hm, tos me mozna napsat driv, nebot jsem si dal uplnou lokalizaci pri instalaci
    no uvidime, pridpadne si dame hard format
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Nováček
    Registrace
    Oct 2005
    Příspěvků
    9

    Nemohli by jste zverejnit postup jak tam vrazit zpet ty WM2003SE a kterou verzi z www.XDA...... stáhnout? Bojím se že udělám při čtení toho návodu v AJ nějakou botu a MDAIII půjde do kytek :-))) No tak máte už to za sebou tak se podělte....díkec
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #13
    Nováček
    Registrace
    Oct 2005
    Příspěvků
    43

    Surgical má fakt pravdu, jeho první downgrade z WM5 na 2003SE proběhlo po ukvapeném ugrade na mojí cihle... úspěšně...jenom malé doplnění: při neobnovení extrom se získá dost prostoru navíc, ale je zajímavé, že po downgrade v této části ROM zůstanou "nesmazané" soubory po WM5....musí se promazat manuálně!!!
    :yes:
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #14
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Oct 2005
    Příspěvků
    297

    ta kby mě zajímalo kde soudruzi z ndr udělali chybu, ale jinak super že vám to jde, já to zkoušel x krat i ze stránek xda dev.....ale pokaždé mi to psalo že to není rom určený pro můj přístroj:-(
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #15
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Jan 2005
    Příspěvků
    194

    a ty jsi flashoval pomoci toho exace a nebo jsi postupoval dle XDA-developers, tzn. ze jsi extrahoval potreby soubor a standardnimi nastroji si flashoval?

    prootze pri pouziti toho exe, to opravdu hlasi tu chybu co uvadis...
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 1 z 3 123 PosledníPoslední

Podobná témata

  1. tX9 czech na HTC S620
    Od SakyOneill v sekci Zbývající SMP
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 14-06-2008, 17:40
  2. TOPO Czech v1.20 vPDA
    Od Tonislav v sekci Ostatní raritní navigace
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 09-08-2007, 15:07
  3. Telefónica O2 Czech Republic
    Od atomion_ce4you v sekci Co se jinam nevešlo
    Reakcí: 12
    Poslední příspěvek: 15-03-2006, 21:23
  4. Nový Samsung WM2003 Phone Edition?
    Od PavelR. v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 02-01-2005, 22:04
  5. Porovnání výkonu WM2003 a WM2003 Second edition
    Od Pavel Koza v sekci Obecné problémy
    Reakcí: 12
    Poslední příspěvek: 14-10-2004, 07:29