Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 1 z 2 12 PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 1 až 15 z 23

Téma: Bílá obrazovka po zapnutí

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Sep 2005
    Příspěvků
    12

    Po upgrade na WM5 se mi stává, že když dlouho axima vůbec nezapnu - cca 14 hodin a více tak mi po zapnutí nic nenaběhne, zústane pouze vyblitě bílá obrazovka. Pomůže software reset a jedu dál. mám nainstalované SPB pocket plus 3 a Navigon5 - ten mimochodem jede, i když to ofic na stránkách nemají. A další věc, co mne trápí je automatické zapínání, pokud je axim v kolíbce - mám jednu doma se zdrojem a v práci jen bez zdroje a jsem zvyklý nabíjet přes usb. Teď se mi axim tak po 2 až 3 minutách po vypnutí v kolíbce sám zapne a sesynchronizuje, bohužel zústane zapnutý a vybije se. Nevíte co s tím?
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    9,300

    Ad synchronizace: Nemate nastavenou synchronizaci s Exchange serverem?

    A ten whitescreen vypada na skutecny problem s upgradem, bohuzel mne se nemuze projevit, pac u mne se nemuze stat, ze bych PDA nechal ladem tak dlouho...
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3

    p3t p3t je offline
    Občasný diskutér
    Registrace
    Nov 2002
    Příspěvků
    61

    dela i x51v

    mam take SPB pocket plus 3

    a jeste je ve slotu kartice 1GB

    tak musim vykoumat cim to je

    (asi SBP +)
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Nováček
    Registrace
    Mar 2005
    Příspěvků
    44

    Za tohle nemuze zadny SW, je to na 99% chyba primo ve wm5

    Testoval jsem to na uplne cistem zarizeni, jenom s SD i CF kartou v ruznych kombinacich a stejne se tahle chyba projevuje...

    U me to netrva 14 hodin, ale tak maximalne za pul hodiny je tam white screen

    hodne se o tom pise na aximsite
    http://www.aximsite.com/boards/showthread.php?t=100190
    http://www.aximsite.com/boards/showthread.php?t=105376
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    4,002

    U mne to samé, s tím že white screen tam vydrží třeba jen 3-5 vteřin a pak to v pohodě naběhne. Dělá to nejvíce při napojení zařízení na nabíječku či USB pokud je kapacita baterie v daný okamžik 90-100%, a já přiklopim displej na klávesnici, čímž se displej zhasne, a po chvilce když zařízení rozevřu a displej se zapne, objeví se white screen. Ovšem měl jsem pujčené zařízení (také HTC Universal) u něhož pomohl vždy jen soft reset. A po hard resetu nenastala žádná změna k lepšímu. A přitom mělo stejnou ROM jako mam teď já, a mě to vždy po chvilce naběhne ok. Tak nevim.. :?
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Nováček
    Registrace
    Jan 2005
    Příspěvků
    32

    mam uplne to same jen bilo a nenaskoci ani po 10 min az po hard resetu se rozjede celkem me to uz prestava bavit pujdu udelat downgrade teda aspon do ty doby nez bude nakej novej update ....
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    9,300

    Tak jsem to ted zkousel pres noc (vypnute pda, nebylo na nabijecce) a hadejte co... Bohuzel nic, rano jsem pda v pohode zapnul, sesyncoval se serverem a bylo to... ops:
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Nováček
    Registrace
    Nov 2005
    Příspěvků
    3

    Tak vidím, že nejsem sám s tímto problémem, taky mi to dělalo a navíc po hard resetu vždy zmizely spb pocket plus 3.0. Někde jsem četl, že zítra má vyjít update, nevíte někdo něco? Ja jsem zatím zpět na WM 2003 A05
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    9,300

    Hard-resetem se maze Storage, to je myslim jasne, ne?

    No, ma vyjit, ale to mozna taky mohly byt famy, lidi toho na netu nakecaj...
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Nováček
    Registrace
    Jul 2008
    Příspěvků
    0

    Ti kdo maji problemy, napiste kapacitu vasi pametove karty. Ja mam
    (zatim) SanDisk Ultra II 512MB a celkem bez problemu. Beecher ma
    v podpisu uvedeno taky 512. Na aximsite jsem subjektivne vypozoroval,
    ze vice problemu maji uzivatele s vetsi kapacitou karty...
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    4,002

    San Disk 2GB. A v tom druhem zarizeni jsem nemel zadnou kartu..
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Obyvatel SMob
    Registrace
    May 2004
    Příspěvků
    426

    Já mám Kingston 256 MB SD, a taky mi občas hodí white screen.
    Není to obdoba Blue Screen co bývala u Win 98 .
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #13

    p3t p3t je offline
    Občasný diskutér
    Registrace
    Nov 2002
    Příspěvků
    61

    Se me zda, ze to zdechne vzdy, kdyz to necham v kolibce
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #14
    Nováček
    Registrace
    Mar 2005
    Příspěvků
    44

    Moje karty
    SD apacer 512MB
    CF kingston 1GB

    Ale obecne at tam necham jakoukoliv kartu, tak to casem hodi whitescreen
    byl jsem u znamyho co prodava vypocetni techniku, mel tam skladem nejake SD a CF karty...

    Vyzkousel jsem 4 SD karty s ruznyma kapacitama (256MB,512MB,1GB,2GB), kazda od jineho vyrobce.

    CF karty jsem vyzkousel 2 od Pretecu o kapacite 512MB a 1GB

    Zarizeni jsem zapinal vzdy za 30minut a dvakrat ze tri pokusu jsem tam mel white screen

    Ted jiz 2 dny jedu bez jakychkoliv karet a naprosto v pohode

    takze zaver je takovy ze za to muze bud HW nebo WM5.
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #15
    Nováček
    Registrace
    Oct 2005
    Příspěvků
    14

    Mam CF kingston 1GB a zatim zadny whitescreen

    Ale zase se mi stalo ze prestal fungovat bluetooth a pomoh mu jen hard reset.
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 1 z 2 12 PosledníPoslední

Podobná témata

  1. Uplně bílá obrazovka
    Od orsiamartini v sekci Glofiish X9xx, X8xx
    Reakcí: 7
    Poslední příspěvek: 02-09-2010, 14:35
  2. Jen bílá obrazovka s nápisem HTC.
    Od bagio_ce4you v sekci HD2
    Reakcí: 6
    Poslední příspěvek: 07-03-2010, 17:38
  3. HTC TyTN (Hermes) - bílá obrazovka
    Od LoMo v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 18-04-2009, 18:52
  4. Reakcí: 11
    Poslední příspěvek: 26-12-2006, 06:38