Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 2 z 2 PrvníPrvní 12
Zobrazené výsledky: 16 až 23 z 23

Téma: Zamrzání a následně nutný HR

  1. #16
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Sep 2004
    Příspěvků
    662

    Presne tak, vubec nic jsem needitoval ani nemenil. Proste me to jede automaticky a jako vinko.
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #17
    Nováček
    Registrace
    Nov 2005
    Příspěvků
    7

    Tak to doufám, že když koupím další GPS (339), tak to konečně pojede. Jinak by to bylo na mašli.. :-/. S tím černožlutým kolečkem teda nevíte, co to znamená, když se točí (Předvolby- Stav GPS) ? Tipoval bych to na komunikaci mezi programem a GPS.
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #18
    Starousedlík SMob
    Registrace
    May 2005
    Příspěvků
    1,031

    Pokud se kolečko točí, GPS synchronizuje.

    Jinak já mám hx4700, TTN 5.10 a Navilock BT-338 (stejné GPS, jen je méně "aerodinamické" ) a šlape bez ztráty květinky.
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #19
    Nováček
    Registrace
    Apr 2006
    Příspěvků
    3

    Zajímalo by mě,kolik musí být na SD kartě s mapu volného místa?Když si dám DEMO prohlídku cesty,tak se mi pochvilce TomTom sekne a vypne se.Mám MDA Compact.:?
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #20
    Nováček
    Registrace
    Nov 2005
    Příspěvků
    7

    Nezkoušel jsem to, ale podle mě žádný místo nepotřebuje. Pro chod potřebuje operační paměť, ale na kartě nic, jen od tam čte. Pokud si dobře vzpomínám, tak to dělala jen verze 5.0 a vyšší už ne nebo pokud to bylo na SD kartě. Já to mám na CF a 5.21 a bez problému.
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #21
    Nováček
    Registrace
    Apr 2006
    Příspěvků
    3

    A dá se někde sehnat new update zadarmo?Nebo jak se dá povýšit na novou verzi?
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #22
    Nováček
    Registrace
    Nov 2005
    Příspěvků
    7

    nevím jestli to pomůže a jestli to tam dostaneš, ale update by byl... http://www.tomtom.com/support/support.php?ID=3&Language=1
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #23
    Nováček
    Registrace
    Apr 2006
    Příspěvků
    3

    Dostat to tam není problém ... Ty máš crack verzi,nebou koupenou?
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 2 z 2 PrvníPrvní 12

Podobná témata

  1. HTC TyTN II - ROM Update na WM6.1 a následně nefunkční SIM
    Od opicka_ce4you v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 22-10-2008, 00:03
  2. Prehrivani a nasledne zatuhavani :-/
    Od Vegan v sekci Dell
    Reakcí: 12
    Poslední příspěvek: 12-07-2006, 11:21
  3. po kazdem pripojeni je nutny restart?
    Od Trebor_ce4you v sekci + Komunikace & Synchronizace
    Reakcí: 5
    Poslední příspěvek: 25-05-2006, 13:44
  4. Nutný hard reset ...
    Od PavelKa_ce4you v sekci Fujitsu Siemens Computers
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 02-06-2005, 18:22
  5. Instalace progranů-nutný reset
    Od Butch_ce4you v sekci Obecné problémy
    Reakcí: 11
    Poslední příspěvek: 23-07-2004, 15:25