Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 1 z 2 12 PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 1 až 15 z 23

Téma: Zamrzání a následně nutný HR

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Nov 2005
    Příspěvků
    5

    Zdravím,

    stal jsem se majitelem PDA Acer N35 ,ktery jsem zakoupil prave dle recenzi kvuli navigaci.Soft mam Tomtom 5 a zatim nebudu rozebirat diskuzi ohledne kvality,ale spis technicky problem.PDA jsem predtim nikdy nemel a tak chci vymenit zkusenosti.Stava se me,ze PDA uz nekolikrat "zamrzlo" a neslo s tim nic delat nez hard reset ,ale tim se smazal i TomTom cimz jsme byl bez navigace.POprve se to stalo,kdyz se vybila baterka apDA se zapnul a nic.Nahral jsem to potom znova,dojel domu,vypnul PDA a druhy den rano opet,zapnu PDA,obrazovka naskoci a to je vsechno stylusem jsem mohl tukat jak jsem chtel,jemny soft nereagoval.Opet hard reset.Ted mma Tomtom projistotu v back restore a jeste na karte ,abych to pripadne mohl nekde v cizine hard restartovat a nahrat zpet.Nevite nekdo cim by to mohlo byt a jake mate zkusenosti? Pripadne neni to na reklamaci PDA?
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Nováček
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    0

    Máte u tomtoma update na verzi 5.1 nebo starší 5.0 ?
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    1,452

    A tos musel vzdycky HR, SR nestacil?
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Nováček
    Registrace
    Nov 2005
    Příspěvků
    5

    Ted jsem se díval na dotaz a mam tam nahranou verzi 5.0 .
    Jinak musel jsem jedine hard reset, soft reset jsem mohl mackat jak jsem chtel,napred stylusem a pak i jehlou na šití a nereagoval. Jinak SD mam Kingston 512 MB
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Jan 2005
    Příspěvků
    239

    ... takze nevis jestli je to Tom Tomem?
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Nováček
    Registrace
    Nov 2005
    Příspěvků
    5

    Nevim zda je to TomTomem.Zatim funguje bez problemu.Jeste se me ted stalo,ze zustal v PDA TomTom,ale hlasil ze nenasel zadne mapy,i kdyz jsem tam mel DE A CH CZ PL ,tak jsem mu to ukazal jako zalohu na SD a rozchodil jsem ho. Nicmene od te doby jsem nikam nejel s TomTomem tak nevim zda nezablbne znova.V drivejsich diskuzich me upoutalo to,ze se to sekalo i jinym,pokud TT nevypnuli.Mam dojem,ze jsem dojel domu a take nevypnul TT,ale jen PDA na boku.A ted uz radsi vyskakuji z aplikace a teprve pak PDA vypnu.A vypada to,ze by to mohlo byt takto bez problemu.
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Starousedlík SMob
    Registrace
    May 2005
    Příspěvků
    1,031

    Vypínání TTN nemá na chod PDA vliv. Proč sis neinstaloval upgrade na 5.10? Pokud ani upgrade nepomůže, tak udělej HR a jako první nainstaluj TTn a uvidíš. Pokud Ti poběží bez problému, bude problém v jiné aplikaci. Pak prostě přidávej postupně vždy jeden program, udělej SR a spusť TTN. Pokud Ti poběží v pohodě, tak další no a vylučovací metodou zjistíš, kde je konflikt.
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Nováček
    Registrace
    Nov 2005
    Příspěvků
    5

    Proc ? No protoze mam PDA cca 14 dni a nikdy jsem jej predtim nemel a momentalne krome toho co uz tam bylo od vyrobce tam nemam nic nez TomTom.
    S PDA se teprve seznamuji a mam to koupene hlavne kvuli navigaci.
    Up grade na 5.1. jsem uz na netu nasel,ale trochu se toho bojim,abych nesmazal TomTom,ktery ted funguje,ale PDA je zatim v anglictine,i kdyz uz bylo v cestine.Mohl bych poprosit o presny navod jak postupovat pri synchronizaci PC s PDA a hned pak provest up grade na TomTom 5.10 . Dekuji

    A v čem se ta verze vubec lisi od 5.0 ?
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Nováček
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    0

    verze 5.1 by měla omezit právě některé padání a restarty programu, samozřejmě taky to tak není vždycky. Jinak co chcete vědět o návodu na synchronizaci s PC ? Stačí si v outlooku vytvořit třeba falešný e-mailový účet, nainstalovat Microsoft ActiveSync na PC, propojit PDA s PC a proklikat se přidáním nového PDA (jméno PDA a synchronizované položky), veškerá synchronizace pak už probíhá automaticky
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Nováček
    Registrace
    Sep 2009
    Příspěvků
    0

    A toto by ti nestačilo ako návod ?
    Inštalácia a nastavenie Active Sync
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Nováček
    Registrace
    Nov 2005
    Příspěvků
    5

    Strasne moc dekuji vsem za informace ,diky nim jsem se posunul o dost dal ve znalosti a nastaveni PDA.Dekuji Markovi za ten odkaz,vecer jej podrobne prostuduji a tim padem zrejme provedu i up grade na 5.10.

    Jinak dnes jsem testoval TomTom na ceste Pribram Melnik a zpet. A Sadek u Pribrami ,Praha a zpet.No jeste se musim s TomTomem seznamit,mam tam nejrychlejsi cestu a z Melnika me Miroslav tvrdosijne posilal asi 10 křižovatek na Novou Ves a ja jsem zvykly jezdit na jakoby Mladou Boleslav přes Líbeznice.A dnes v Praze ,protože byla ucpana jižní spojka tak jsme jí objíždel přes Krč a tvrdošijne me posilal zpet na tu spojku dokud jsem nevyjíždel ze Lhotky na Zbraslav.Tak uvidím jeste zkusím davat provozne nejvyhodnejsi trasu.Jake dalsi utilitky do PDA jeste doporucujete? Mam Acer N35 .Jak jsem zjistil,můze byt TomTom jen jedna z aplikaci.
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Nováček
    Registrace
    Nov 2005
    Příspěvků
    7

    Já si pořídil iPAQ hx4700 a SysOnChip mini blue. SOC ale asi odešel, protože po prvním nabíjení (ale silnějším zdrojem) začal odesílat místo textu klikyháky. O to ale nejde, BT spojení jede. TT5 ho ale nebral. Teď jsem ho upgradoval na 5.1 a jediný, co se změnilo je, že při nastavování GPS v TT se točí v pravým horním rohu to žlutočerný kolečko. Nyní se chystám to přiblblý SOC GPS změnit na i-Tec 339. Jde mě ale o to, jestli tuto kombinaci máte a jestli vám jede. Když jsem měl TT5.0 tak mě prostě furt nebral připojenou BT (tenkrát ještě jela dobře) a ani se to v rožku netočilo. Teď se to točí, ale furt řve, že GPS nepřipojena. Jde mě o to, jestli už se TT5.1 zlepšil a BT připojil, ale protože posílá nečitelný kraviny, tak akorát točí tím kolečkem v rohu obrazovky, ale furt píše, že GPS nepřipojen. Jinak teda PDA v sobě nemá jiné aplikace, je nový. Máte nějaký zkušenosti, rady ?
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #13
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Sep 2004
    Příspěvků
    662

    Jestli se ptas na kombinaci 339 + TT5.1 tak to mam a fachat o spickove.
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #14
    Nováček
    Registrace
    Nov 2005
    Příspěvků
    7

    Konkrétně jsem myslel hx4700 + BT339 + TT5.1
    A to předpokládám, že jsi musel editovat tu položku v registru, jinak by tvůj BT339 s TT5 vůbec nekomunikoval.
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #15
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    9,300

    TT5.1 s BT 339 funguje naprosto bez problemu bez nutnosti cokoliv menit, krome spravneho nastaveni TT5.
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 1 z 2 12 PosledníPoslední

Podobná témata

  1. HTC TyTN II - ROM Update na WM6.1 a následně nefunkční SIM
    Od opicka_ce4you v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 22-10-2008, 00:03
  2. Prehrivani a nasledne zatuhavani :-/
    Od Vegan v sekci Dell
    Reakcí: 12
    Poslední příspěvek: 12-07-2006, 11:21
  3. po kazdem pripojeni je nutny restart?
    Od Trebor_ce4you v sekci + Komunikace & Synchronizace
    Reakcí: 5
    Poslední příspěvek: 25-05-2006, 13:44
  4. Nutný hard reset ...
    Od PavelKa_ce4you v sekci Fujitsu Siemens Computers
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 02-06-2005, 18:22
  5. Instalace progranů-nutný reset
    Od Butch_ce4you v sekci Obecné problémy
    Reakcí: 11
    Poslední příspěvek: 23-07-2004, 15:25