Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 1 z 2 12 PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 1 až 15 z 20

Téma: Problémy s BT-339

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Aug 2004
    Příspěvků
    42

    Asi dva mesiace mám BT-339 a od začiatku bol problem aby sa rozbehla. Kým chitila signál tak to trvalo 2-5 min.Potom pracuje spolahlivo . Teraz asi 2 týždne ked ju zapnem tak sa rozsvieti len modrá dióda a na PDA ukazuje ze nie je pripojená GPS . Ked s ňou zatrasiem tak rozsvieti sa aj zelená dióda ale kým chití signál tak to tvá asi 10-20 min a to ju musím párkrát vypnúoť a zapnúť. Neviete kde moze byť problém. Ked chití spojenientak ide spolahlivo nikolko hodín len je problém nakopnúť ju.

  2. #2
    Nováček
    Registrace
    Aug 2005
    Příspěvků
    35

    Mel jsem podobny problem, jen mi to 339 dělala hned od začátku. Vyřešil jsem to výměnou u prodejce a ted pohoda. Než ale došlo k výměně, nebly zrovna už na skladě, vypodložil jsem baterku aby byla co nejvíc namačkaná na kontaktech a docela o dost se to zlepšilo. Ale i tak občas jsem sní zuřivě klepal než naskočila...Doporučuji každopádně výměnu...



  3. #3
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Sep 2004
    Příspěvků
    662

    Citace Původně odesláno od Milan Hubka
    .... jsem sní zuřivě klepal než naskočila...
    No to bych te jako prodejce pekne hnal.

  4. #4
    Nováček
    Registrace
    Aug 2005
    Příspěvků
    35

    Klepal bylo myšleno to, že jsem ji držel v ruce a mával sníops: . Byl to ten jediný způsob jak ji donutit aby naskočila....

  5. #5
    Nováček
    Registrace
    Jul 2004
    Příspěvků
    28

    Uvažuji o koupi BT GPS k mojemu Dataphone II. Někde jsem slyšel, že bývá problém projit Dataphone II s BT GPS. Můžete mi poradit, co je na tom pravdy?

    Při pročítání příspěvků jsem usoudil, že nejlepší BT GPS je i-Tec GPS BT-339. Máte někdo zkušenosti s propojením této GPS s Dataphone II. Nebo mám raději zvolit jinou BT GPS?

  6. #6
    Nováček
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    0

    Jak s MDA II nevim, mam MDA III, ktera ale pouziva stejny BT Stack jako MDA II a v kombinaci s i-Tec 339 GPS nepozoruju jediny problem.
    GPSka startuje a synchronizuje excelentne jak vidi jenom kousek nebe, teply start je prakticky okamzity, vsechny vyzkouseny programy, ktere jakymkoli zpusobem umeji s GPS komunikovat se s ni bez problemu dorozumely...ja bych asi v soucasne dobe jinou BT GPS za penize, za ktere se da sehnat, s cistym svedomim ani nedoporucil....

  7. #7
    Nováček
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    0

    2 peak: mám DPII a Nemerixe, bez jediného problému se spojením

    2 Surgical: no MDAIII má widcomm BT stack a MDAII má stack od MS, ty nejsou stejné (pokud nepočítáš možnost otrocky nahrát do MDAII stack od widcommu)



  8. #8
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Sep 2004
    Příspěvků
    662

    Ja se tu zkusim rozepsat o mem "problemu" s iTec 339:

    Nebyl by k dispozici nahodou "changelog" firmwaru ? Mam iTec 339 s firmwarem 3.1.1 a zda se me o dost pomalejsi nez 3.0.2. Coz jsem poznal hlavne v programu VITO u geocachingu pri dohledavani - sipka se doslova prekresluje stupen po stupni. Myslel jsem, ze to bude tim, ze program neni delan na VGA rozliseni a tak jsem upravil i registry (dle navodu tady na foru) a nic, je to porad stejne. Ma nekdo podobne zkusenosti ?

  9. #9
    Nováček
    Registrace
    Jul 2004
    Příspěvků
    28

    Surgical: díky

    JanHavlicek:
    2 peak: mám DPII a Nemerixe, bez jediného problému se spojením
    Díky. A používás k připojení stack od MS? Podle Tvojeho podpisu jsem si všiml, že máš WM5. Já to nepřeflešoval a mám standardní systém.

    Ještě dotaz k BT-339:
    - lze v něm vyměnit baterku, je s něčím kompatibilní?
    - má problémy při rychlosti nižší než 4 km/h?

  10. #10
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Oct 2005
    Příspěvků
    325

    a neni lepsi navilock 338 ? vsude dava itecu na prdel...

  11. #11
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    9,300

    A v cem by ji mela davat na prdel? Jsou to totozne GPSky...

  12. #12
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Sep 2004
    Příspěvků
    662

    Citace Původně odesláno od Ganja
    a neni lepsi navilock 338 ? vsude dava itecu na prdel...
    A kde vsude? Staci jeden dva odkazy. Zajima me to hlavne proto, ze vnitrek je naprosto totoznej.



  13. #13
    Nováček
    Registrace
    Jul 2004
    Příspěvků
    28

    Chtěl bych se zeptat, ještě než BT-339 koupim, zda má tato GPS vyměnitelnou baterii. Díky.

  14. #14
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    9,300

    Ano, ma... Takovy kvadricek o kapacite 1700mAh...

  15. #15
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Oct 2005
    Příspěvků
    325

    ono navilock je prej lepsi hlavne kvuli vydrzi .. ale nevim ... mam i-tec bt339 .. uz slape paradne spolecne s MDAc .. a co se tyce baterky..to neni ta z nokiasuxx,ze jo? musi se koupit special nahradni za 400 mam dojem...?

    jinak signal fakt spica..v budovach no problem .. tech 20 satelitu je pecka.. chodil jsem s tim a ikdyz jsem mel treba 4 tak odchylka +- 1m .. krasa..spokojenost..

Strana 1 z 2 12 PosledníPoslední

Podobná témata

  1. problemy?
    Od supermario_ce4you v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 16-08-2007, 19:54
  2. Asus MyPal 636 - problémy a jen problémy (wifi, karta....)
    Od Jan Kolbaba v sekci Zbývající zařízení Asus
    Reakcí: 15
    Poslední příspěvek: 27-08-2006, 07:18
  3. Problemy s sms
    Od lukash v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 03-11-2005, 07:01
  4. Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 09-04-2005, 11:13