Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 13 z 13

Téma: HP iPAQ rx3715 a problemy s File Store

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Nov 2005
    Příspěvků
    2

    Ahojte, poradí niekto?
    Už skoro rok vlastním tento typ PDA a do času som s ním bol velmi spokojny, ale asi pred dvomi mesiacmi zacali problemy, PDA sa casto sekalo a reset bol jediný sposob ako ho znovu ozivit, zacali sa stracat data z File Store a po case som File Store presta lpouzivať uplne, momentalne som v takom stave, ze po tovarenskom resete a nainstalovani len lokalizacie PDA zacne okamzite sekat aresetujem a resetujem. V podstate sa neda PDA vobec pouzivat.
    File Store je v takom stave ze je asi do polovice zaplnena a nie je pristupne, nejde naformatovat a pri akomkolvek pokuse o pristup sa PDA opäť sekne.
    Nepomohlo ani update ROMna verziu 1.01.11B.
    Viete mi prosím niekto poradit než to poslem zreklamovať????

    Ď.
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    9,300

    Ono vam nic jineho nezbyde... Tohle je znamy problem s rx3715...
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Nováček
    Registrace
    Jul 2005
    Příspěvků
    9

    reklamace... A nasledna vymena zakladni desky... problem 3715
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Nováček
    Registrace
    Nov 2005
    Příspěvků
    2

    Ďakujem, aj ked ste ma nepotesili , posielam na opravu.
    Rado.
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Aug 2005
    Příspěvků
    124

    Mam takovy dotaz, pisete, ze problemy nastanou PO LOKALIZACI.
    Me tento HP taky zlobil a tak nepouzivam lokalizaci a problemu nemam, je to mozny?
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jan 2005
    Příspěvků
    56

    rx3715 asi nebude moc povedeny vyrobek - File Store uz mi odeslo podruhe. Poprve v srpnu po 9 mesicich (vymena desky) a zrovna vcera zase (ze by to bylo 13.). Podle meho tam je nejaka konstrukcni vada v pameti (asi spatne cipy nebo obvody pro zapis). Pamet je totiz citelna, ale zapisovat a mazat se z ni neda, iPAQ zatuhne. Ani zadne formatovaci utility nezabiraji, zatuhnou. Tim padem je celych 96MB prakticky k nicemu...a zarizeni jako takove nespolehlive. Pripadni zajemci o tento model by si to meli dobre rozmyslet, zda si jej poridi. Je to skoda, protoze i kdyz fotak nestoji za moc, tak vybavou tento model ma skoro vsechno, co potrebujete, vcetne slusneho procesoru (kvuli Skype). Uz se tesim, jak cekam mesic na opravu...
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    9,300

    Ja bych to vyreklamoval tak, ze to je znamy problem tohoto modelu, ktery nelze odstranit (konstrukcni vada), a chtel vratit penize a koupil si nejake poradne PDA...
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jan 2005
    Příspěvků
    56

    Tak bohuzel se nepodarilo - asi mam slabe argumenty. Jenze stejne - mi rx3715 docela vyhovuje a nevim co misto ni...Ale to ted vlastne nemusim resit, jen cekat...
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    9,300

    Misto ni? N50 Premium, napr., nebo hx2490/hx2790 nebo Dell Axim 50 Mid...
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jan 2004
    Příspěvků
    136

    co se vam nepodarilo ? to vyreklamovat ? a muzu se zeptat kde jste to zkousel ? protoze to ze nefunguje filestore, je naprosto jasna vyrobni vada pro uznani reklamace...
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Dec 2004
    Příspěvků
    271

    neni nekde univerzalni postup, jak tuto vadu nasimulovat?

    ja pouzivam 3715 v anglictine bez lokalizace a file store mi funguje uplne v pohode, tak abych si to kdyztak nechal opravit, nez mi vyprsi zaruka.

    nesouhlasim s nazorem, z 3715 je nepovedeny stroj, po cca roce kazdodenniho pouzivani jsem s nim plne spokojeny, vydrz OK, spis mi prijde, ze HP si s nim chtelo vylepsit renome po nepovedene 1715 (nebo podobny typ), v dobe uvedeni na trh i dlouho pote bylo zarizeni s Blutetooth, Wifi, celkem dobrou pameti a dlouhou vydrzi byste neco podobneho tezko hledal.
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Dec 2004
    Příspěvků
    271

    Citace Původně odesláno od _blackBone
    nesouhlasim s nazorem, z 3715 je nepovedeny stroj, po cca roce kazdodenniho pouzivani jsem s nim plne spokojeny, vydrz OK, spis mi prijde, ze HP si s nim chtelo vylepsit renome po nepovedene 1715 (nebo podobny typ), v dobe uvedeni na trh i dlouho pote bylo zarizeni s Blutetooth, Wifi, celkem dobrou pameti a dlouhou vydrzi byste neco podobneho tezko hledal.
    Spravne ta veta zni:
    v dobe uvedeni na trh i dlouho pote byste zarizeni s Blutetooth, Wifi, celkem dobrou pameti a dlouhou vydrzi tezko hledal. )
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #13
    Občasný diskutér
    Registrace
    Feb 2005
    Příspěvků
    116

    Citace Původně odesláno od _blackBone
    neni nekde univerzalni postup, jak tuto vadu nasimulovat?
    Nasimulovat ji lze, myslím, docela jednoduše, alespoň doufám. Mně se tuto chybu povedlo přivodit ukládáním smsek do filestore, tzn. časté psaní, přepisování a mazání v této části paměti rx3715 moc nesvědčí. Teď používám filestore - pro jistotu - pouze pro data, která se nemění, a pro programy, které si žádné informace nezapisují, případně zapisují jinam.
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. iPAQ File Store
    Od spon v sekci iPAQ 2xx
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 14-04-2009, 10:10
  2. Ipaq rx3715 Riesenie problemu s mazanim Ipaq File Store
    Od ManInTheRain v sekci Zbývající zařízení HP a Compaq
    Reakcí: 7
    Poslední příspěvek: 13-04-2007, 20:11
  3. Problem s IPAQ File Store u iPAQ rx3715
    Od horicky v sekci + Soubory & Paměťová média
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 18-09-2006, 11:04
  4. rx3715 rom backup +ako na ipaq file store kaput problem
    Od LX v sekci Zbývající zařízení HP a Compaq
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 11-05-2005, 21:04
  5. Velky problem s iPAQ File Store u rx3715
    Od ko@l@ v sekci Zbývající zařízení HP a Compaq
    Reakcí: 7
    Poslední příspěvek: 21-01-2005, 07:31