Našel by se profík, kterej by ho přeložil??? Nevím, jestli to vůbec přeložit jde, ale kdyby jo byla by to BOMBA! Je s podivem, že okolo jiných bravůrně přeložených programů tady nevidím tenhle pro mě stěžejní program. :yes:
Našel by se profík, kterej by ho přeložil??? Nevím, jestli to vůbec přeložit jde, ale kdyby jo byla by to BOMBA! Je s podivem, že okolo jiných bravůrně přeložených programů tady nevidím tenhle pro mě stěžejní program. :yes:
Vzhledem k tomu, ze je Resco slovenska firma, ptal bych se rovnou tam...![]()
Nějaké nové informace? Ani slovenština?
Proč se ptáš tady? Když se podíváš na jejich stránky, tak tam je vše potřebné - i kontakt na autora.
Ptám se protože tam češtinu nevidím. Tak mne zajímalo, jestli někdo má info?
No, to je právě na špatném místě.Kontaktuj přímo autora, jestli češtinu vůbec plánuje implementovat. Tady o tom málokdo něco bude vědět.
No aby jsi pochopil můj dotaz.... Chtěl jsem se prostě zeptat jestli už někdo autora kontaktoval a s jakým výsledkem, protože už se tady o tom mluvilo.
Napíšu jim a uvidíme.![]()
Je jiná možnost aktivace programu jež si ho koupit???
Tak za tenhle dotaz ti tady někdo asi pěkně vynadá :?Původně odesláno od pepino34
tou editaci jsi tomu teda moc nepomohlproste jedina legalni moznost je nakup, jine tu neprichazi v uvahu, to je tech 600-700Kc vazne tolik ?