Ahoj,
začínám s MDA Compact a z některých věcí nejsem nadšený. Možná je to tím, že je jenom neumím nastavit:
1. Můžu nějak vypnout všechny zvuky kromě zvonění, upozornění na SMS, schůzku atp? Např. zvuky, které MDA vydává při výběru položek z hlavního menu, zvuky her atp?
2. Co dělá permanentní ukládání? Nepochopil jsem jak jedním nastavením můžu zároveň ukládat a obnovovat. Jak se to liší od zálohování/backupu?
3. V kontaktech mám výročí. Čekal jsem, že je automaticky najdu i v kalendáři a budou se připomínat. Nic jsem tam nenašel.
4. U odeslané SMS se zobrazuje jen číslo a nikoliv jméno (u přijaté je to OK). To docela zamrzí.
5. Co ukládá zálohování/backup na SD když vyberu "Jen kontakty a události"? Patří tam i kalendář, úkoly a poznámky?
6. U ActiveSync mi chybí možnost vidět a potvrdit jednotlivé změny. Docela snadno si tak člověk smaže něco, co nechtěl. Nevít někdo jak se technicky realizuje to, že se při synchronizaci pozná, co se smazalo a jak lze zabránit smazání položek smazaných na MDA v PC?
Díky za odpovědi, Honza