Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 14 z 14

Téma: Widcomm bluetooth stack pro MDA Compact

  1. #1
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Jul 2005
    Příspěvků
    268

    Uz se nekomu povedlo zprovoznit BT stack od Widcommu na MDAc ?
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Mar 2005
    Příspěvků
    537

    jeste bohuzel nebyl zadnej optimalizovanej pro compacta:no:
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Jul 2005
    Příspěvků
    268

    to je skoda : ( doufam, ze se to nekomu povede, protoze ten BT od MS fakt neni kdovi co...
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Mar 2005
    Příspěvků
    537

    je to shitik...skoda...mohli na tom trosku zapracovat...i v MDA 2 je stabilnejsi a jde lip nastavit
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Oct 2005
    Příspěvků
    325

    hlavne aqby se HF dala pouzit i na neco jinyho nez jen na hovory ... takhle to je opravdu o nicem ... to me silene zklamalo ..
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Mar 2005
    Příspěvků
    537

    BT je jedina vec ktera mi u Compacta vadi..odesilat treba jen obrazky na jinej telefon hruza..jen jestli ma naladu a to i po sparovani a spojeni s AS je taky opruz...mozna sem nekterej moderator napise ze umim prd,ale mam vsechno presne nastaveny jak to ma bejt a stejne to nespojim...respektive nesynchronizuje
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Oct 2005
    Příspěvků
    325

    zkus mobiluck .. da se to pouzit i na bluejacking tak i na posilani vseho /zprav,kontaktu,souboru ...)
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Mar 2005
    Příspěvků
    537

    nasel jsem to jen pro symbian(
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    9,300

    Citace Původně odesláno od Ganja
    hlavne aqby se HF dala pouzit i na neco jinyho nez jen na hovory ... takhle to je opravdu o nicem ... to me silene zklamalo ..
    Ono se da snad HF pouzit na neco jineho? Na nic jineho nejde ani s WidCommem. Klid...
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    9,300

    Citace Původně odesláno od duffioso
    ...odesilat treba jen obrazky na jinej telefon hruza...
    Jo? To jako podrzet stylus na souboru, ktery chci odeslat, zvolit Beam/Odeslat, pockat az se zacnou objevovat okolni BT zarizeni a u pozadovaneho dat Send/Odeslat, je nejaka katastrofa? Rek bych ze docela prijemnost oproti WidCommu (pokud clovek nepouziva Resco Explorer), kde je to docela porod...
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Mar 2005
    Příspěvků
    1,334

    Citace Původně odesláno od beecher
    Jo? To jako podrzet stylus na souboru, ktery chci odeslat, zvolit Beam/Odeslat, pockat az se zacnou objevovat okolni BT zarizeni a u pozadovaneho dat Send/Odeslat, je nejaka katastrofa?
    ta k s tímto mohu jenom souhlasit :yes:
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Oct 2005
    Příspěvků
    325

    Citace Původně odesláno od duffioso
    nasel jsem to jen pro symbian(
    mobiluck.com a tam si vyber ze mas htc a stahni si pro pocket pc .. je to rullz

    ono ani v jinych systemech nefunguje pouzivani BT sluchatko treba na poslouchani mp3 ? sice o pouziti tu muze bejt flame..ale aspon aby byla ta moznost ...
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #13
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Mar 2005
    Příspěvků
    537

    Citace Původně odesláno od osch
    Citace Původně odesláno od beecher
    Jo? To jako podrzet stylus na souboru, ktery chci odeslat, zvolit Beam/Odeslat, pockat az se zacnou objevovat okolni BT zarizeni a u pozadovaneho dat Send/Odeslat, je nejaka katastrofa?
    ta k s tímto mohu jenom souhlasit :yes:
    Tak musim rict,ze jste asi nemeli moc MDAc v ruce!!!Tohle treba ja muzu udelat treba stokrat a nic...jak jinak bych to asi dela!!!Pruser je v tom,ze to ten telefon najde,dam odeslat,ukazuje,ze odesila a treba obrazek 70kb to posilalo i tricet minut a nic..opakovane...restart obou pristroju,znovu sparovat a to same
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #14
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Jul 2005
    Příspěvků
    268

    Citace Původně odesláno od duffioso
    Tak musim rict,ze jste asi nemeli moc MDAc v ruce!!!Tohle treba ja muzu udelat treba stokrat a nic...
    Tohle se mi taky obcas stava...
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. HTC TYTN Widcomm stack
    Od mainboard_ce4you v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 16
    Poslední příspěvek: 29-03-2007, 16:20
  2. Návod: Widcomm Bluetooth stack 1.5 pro MDA/XDA 2
    Od yasmeene2 v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 23
    Poslední příspěvek: 26-11-2006, 13:52