Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 1 z 2 12 PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 1 až 15 z 17

Téma: Kompilátor

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Sep 2005
    Příspěvků
    22

    Existuje nejaky kompilator jazyka C pro win mobile 2003SE???
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    9,300

    Jiste, dokonce zadarmo. Microsoft eVC++ 4.0
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    1,452

    Jenze ten ma SDK pro WM2003, ne SE. Ne ze by to melo vadit, na 99% API staci 2003 SDK, ale co kdyz kdyz bude chtit otacet obrazovku
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    9,300

    A to je problem si to SDK pro WM2K3SE ci pro WM5 stahnout?
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    1,452

    Samo ze neni , ja se jen snazil upresnit tvoji odpoved na puvodni otazku, kde to chtel pro WM 2003SE , nicmene fakt je, ze se ptal na kompiler, ne na SDK, tak ze tohle je vlastne trochu navic..
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Nováček
    Registrace
    Sep 2005
    Příspěvků
    22

    Tak nejak nechapu chlapi o cem se tady bavite???Kdyby jste mi to mohli nejak vysvetlit.No a jen aby nedoslo k omylu,potrebuju kompilator jazyka C+ ne C++.Takze je teda nejaky kompilator jazyka C+???
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    9,300

    No, psal jste jazyk C, ne C+...
    BTW To je co za jazyk?
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    1,452

    Nemyslel nahodou C#???
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Nováček
    Registrace
    Sep 2005
    Příspěvků
    22

    No proste myslel jsem obycejne C a ne C++,protoze C++ zatim neumim.Nevim jestli se oznacuje C nebo C+???Proste obycejne C.
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    1,452

    No, to v tom pridade na to je ta vec jak psal Beecher, Microsoft Visual C++ 4.0. To ze to je C++ neznamena, ze se musi psat v C++. Samozrejme C zvladne taky. Vlastne snad vsechny examply v SDK jsou tak psany. Je to ale IDE s trochu odlisnym ovladanim nez li IDE jako je napr. od Borlandu.
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Nováček
    Registrace
    Sep 2005
    Příspěvků
    22

    A kde to nejak nejrozumneji stahnu???
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Nováček
    Registrace
    Sep 2005
    Příspěvků
    22

    Je nekde ke stazeni nejaka ta instalacka,brouzdam po internetu jak blbec a zatim jsem se nikam nedostal,prosim poradte mi.Diky
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #13
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    9,300
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #14
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Dec 2004
    Příspěvků
    1,250

    Neslo by to presunou do fora o programovani? Tady se to bude blbe hledat
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #15
    Moderátor Avatar uživatele Zdenek Malinsky
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    9,888

    Šlo. Přesunuto.
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 1 z 2 12 PosledníPoslední

Podobná témata

  1. kompilator C
    Od JirKa.K_ce4you v sekci Programování
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 07-12-2004, 21:37