Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 1 z 2 12 PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 1 až 15 z 20

Téma: Používání programu Klient terminálových služeb

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Jan 2004
    Příspěvků
    42

    A ještě bych měl dotaz,jak používat a připojit Klient terminálových služeb...Když jej spustím,chce to po mě nějaký server.Zadal jsem tam server,u kterého mám internet,ale nic to nedělá..Jak na to?
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Jul 2005
    Příspěvků
    165

    klient terminalu je program, ktery se pripojuje k Windowsum s pustenym terminalovym serverem. Vetsinou Server, ale da se (vicemene) zapnout i na XP.

    Takze: serverem je myslen pocitac, na kterem bezi "terminalovy server". pokud mate XPcka, zapnete ho takle: Start - Nastaveni - Ovladaci panely - System - (karta) Vzdaleny pristup - POVOLIT PRIPOJENY VZDALENYCH UZIVATELU K TOMUTO POCITACI.

    pak kliknete na tlacitko pod tim (Vybrat vzdalene uzivatele) a ujistete se, ze jste v seznamu nebo je dole poznamka, ze jste jiz vybran.

    jeste poznamka: muste mit heslo, bez toho to nejde!
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Nováček
    Registrace
    Jan 2004
    Příspěvků
    42

    No jo,ale já tam nemám nic na výběr,co tam mám zadat abych se připojil?
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Nováček
    Registrace
    Jan 2004
    Příspěvků
    42

    Co mám zadat v PC a co mám zadt v pocket pc?Název mého počítače nebo IP Adresu nebo server internetu? A ještě kde mám dát to heslo,když to bez něj nepude?
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Nováček
    Registrace
    Jan 2004
    Příspěvků
    42

    A co je to VPN ? To mám taky nějak nastavit?
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Jul 2005
    Příspěvků
    165

    pekna palba otazek :-)

    no, nejdriv by bylo pekne vedet, co od toho ocekavate, ze to bude delat.
    Je jasne, ze muzete pouzite i VPN (nakonce, proc ne,ze) ale opravdu ji doma potrebujete ?? :-)



    Microsofti navod na RDP
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Nováček
    Registrace
    Jan 2004
    Příspěvků
    42

    Očekávám od toho,že se z pocket pc připojím na stolní pc a budu se tam moc prohrabovat
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Nováček
    Registrace
    Jan 2004
    Příspěvků
    42

    takže...VPN na PC jsem nastavil a když zadám v pocket pc IP adresu pc,tak se mi objeví okno na zadání Uživatelského jména a hesla.
    No jo,ale kde to zjistím,když normálně nemám můj osobní pc zaheslovaný?
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Jul 2005
    Příspěvků
    165

    jmeno je vase uzivatelske jmeno, heslo mit musite, takze si ho nastavte.

    jinak lze pouzit i jine programy, ktere jsou podstatne jednodussi (treba VNC) a ktere doma budou stacit...
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Nováček
    Registrace
    Jan 2004
    Příspěvků
    42

    Dobře a ty samé údaje mám zapsat jak do nastavení VPN v PC tak v Pocket PC?
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Nováček
    Registrace
    Jan 2004
    Příspěvků
    42

    Nejjednodušší by bylo,kdybyste mi napsal přesný postup,jak jste to nastavoval vy.Jak postup nastavení v pocketu tak PC
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Jul 2005
    Příspěvků
    165

    tak k tomu mam jen dve 'drobne' poznamky:

    * myslim, ze pouziti VPN je pro vas opravdu zbytecne
    * ja VPN nepouzivam, jinak terminale se pripojuji na cca 20 pocitacu, ale ten doma mezi ne nepatri :-)

    Jste si opravdu jisty, ze vy VPN potrebujete?
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #13
    Nováček
    Registrace
    Jan 2004
    Příspěvků
    42

    Já fakt nevím...Prostě mi prosím Vás napište přesný postup nastavení jak v Pocket pc tak v PC
    NEvím,jak se to má nastavit
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #14
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Jul 2005
    Příspěvků
    165

    popis zapnuti vzdalene plochy ("terminaloveho serveru") jsem vam poslal nekde na zacatku. v pda spustite terminal klienta, jmeno serveru je ip adresa vaseho pocitace (toho, kde je zapnuta vzdalena plocha).
    jako jmeno a heslo pro prihlaseni pouzijte PRESNE to same, co pouzivate na "velkem" pocitaci (heslo mit v tomto pripade musite, prazdne vas neprihlasi)

    tot (v podstate) vse.
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #15
    Nováček
    Registrace
    Jan 2004
    Příspěvků
    42

    Ok a musím se přitom odhlásit ze stolního počítače,když se chci připojit?
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 1 z 2 12 PosledníPoslední

Podobná témata

  1. K čemu je program Klient Terminálových Služeb v PPC 2003 ???
    Od Rodian v sekci Windows Mobile a Windows CE
    Reakcí: 44
    Poslední příspěvek: 24-11-2007, 18:14
  2. Klient terminálových služeb
    Od pavelec v sekci Programování
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 11-02-2007, 22:01
  3. HP rx3715 - chybí klient terminálových služeb
    Od dvoracekp v sekci Zbývající zařízení HP a Compaq
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 28-10-2006, 07:20
  4. Nefunkční Klient terminálových služeb
    Od rihak v sekci Obecné problémy
    Reakcí: 8
    Poslední příspěvek: 26-06-2005, 23:28