Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 15 z 15

Téma: jak rozlišit stejne 2sim na ploše u MDA compakt

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Sep 2005
    Příspěvků
    39

    pořídil jsem si čipsimkartu 2 in 1 (podobné jako dvouslot na simkarty)a mám stejného operátora,přewpínám pomocí leteckého módu.
    Jak je mohu viditelně odlišit. Dá se v mobilu nastavit stálé zobrazování aktuálního telefoního čísla?Nebo jiný způsob ze kterého bude jasné která karta je aktivní?Vláďa
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Nováček
    Registrace
    Sep 2005
    Příspěvků
    39

    Jinak musím potvrdit,že adaptér je super a maká bez nejmenší chyby,bez složitého klonování o velikosti jedné simkarty.Doporučuji všem.
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Feb 2005
    Příspěvků
    223

    Nevim jak to bude u MDA, ale ja to na Nokii taky resil. Napadla me jen takova mala vec - na pohotovostni klavesu jsem si dal "hlasovou schranku". Cislo hlasovky je ulozeno v simce, takze do prvni sim jsem ulozil cislo 001 a do druhe 002. Pak mi uz v pohotovostnim stavu telefonu staci stisknout onu klavesu a zobrazi se mi ono cislo hlasovky. Asi jsem ti moc nepomohl...
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    1,452

    A kde to roste?
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Nováček
    Registrace
    Sep 2005
    Příspěvků
    39

    Tady to roste: http://www.stumobil.cz/zarizenihtml/2in1sim.php
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Apr 2004
    Příspěvků
    689

    Ostříhat SIMku to je soda.:no:
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Nováček
    Registrace
    Sep 2005
    Příspěvků
    39

    Zase takové drama to není, protože lze využít klasického obchodu a tam mají vždy kleště.Součástí balení je samolepící šablonka která ti pomůže se trefit přesně tam kde je třeba.Kolega užil nůžky na nehty - rovné a super.Vše bylo hotovo za 3minuty!!Mé zkušenosti po měsíci jsou na 1.Stejně ale pořád řeším jak zobrazovat aktivní číslo na mda prográmkem za méně peněz.Vláďa
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    1,452

    Tak jsem si ten adapter poridil a nejak nechapu instalaci, resp. myslim ze mi este neco chybi. Mam ten plechovej SIM hajzlik s chipem, dva plasty s dirou a sablony na strihani. Nejak mi neni jasny, v cem ty ostrizeny simky budou drzet. V tom navodu u toho je neco o "double card holderu", do kteryho se pak zasuine ten plech.
    Muzete mi to nejak objasnit? Koupil jsem ten z STUMobil..
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jan 2004
    Příspěvků
    931

    Citace Původně odesláno od Saman
    Nejak mi neni jasny, v cem ty ostrizeny simky budou drzet.
    Osobně používám jiný adaptér, ale z obrázku je zcela jasné, že musíš Svoje dvě SIMky ostříhat ( ořezat ) tak, aby se Ti vešli do toho adaptéru. A ten adaptér pak vložíš na místo SIMKy Svého přístroje.
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    1,452

    No, z obrazku to patrny je ze skutecnosti moc ne..Tam totiz neni zadna aretace pro ty orezany SIM.. Nemaj na tom jak drzet..

    EDIT: Rozhodne to nevypada jako tohle, to by mi bylo jasny..
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    1,452

    Tak nic, vono staci stahnout ten plech z toho adapteru.. Je to asi novejsi typ..
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Moderátor Avatar uživatele Zdenek Malinsky
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    9,888

    Trošku OT
    Chápu, že má někdo 2 SIM karty - jednu třeba na levné SMS (Oskar) a druhou na volání. Ale 2 SIM od stejného operátora??
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #13

    ZRH ZRH je offline
    Občasný diskutér
    Registrace
    Aug 2004
    Příspěvků
    47

    To jsme my, pracující lid. Mám jedno číslo soukromé a jedno firemní, a jsem líný nosit dva telefony. Firemní věci vyřizuji přes služební číslo a soukromé - proč by měl vědět šéf (z výpisu), s kým si povídám? No a příchozí hovory mi chodí na jeden přístroj.
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #14
    Nováček
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    0

    Už dlouho uvažuji o pořízení. Ale stále mě trápí SIMToolkit, slyšel jsem, že poté nefunguje. Je to stále tak nebo má někdo jinou zkušenost?
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #15
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jun 2005
    Příspěvků
    60

    Citace Původně odesláno od Bud
    Už dlouho uvažuji o pořízení. Ale stále mě trápí SIMToolkit, slyšel jsem, že poté nefunguje. Je to stále tak nebo má někdo jinou zkušenost?
    Mám tento adaptér volný, nevyužívám ho. Nabízím za 333,- peněz. V případě zájmu odpověď přes SZ. (L)
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. 2sim alias rozlišení operátorů nebo čísel
    Od vlhana v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 5
    Poslední příspěvek: 06-03-2008, 20:04
  2. SD karty s usb pro MDA Compakt
    Od vlhana v sekci + Soubory & Paměťová média
    Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 11-01-2007, 21:38
  3. SD 1GB a více do MDA Compakt
    Od vlhana v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 18
    Poslední příspěvek: 25-06-2006, 13:00
  4. MDA Vario a ikony na ploše
    Od jan.majka v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 15-05-2006, 11:38
  5. problem u MDA compakt
    Od galony v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 9
    Poslední příspěvek: 28-11-2005, 23:57