Zdravím
mám USB klávesnici jak je napsano v titulku a acer n30 SE
vim ze se tu resilo mapovani klaves a pod. ale v SE je asi tento problem jiz vyresen protoze klavesnice po pripojeni pise cesky.... ovsem ne vzdy!!!
kdyz klavesnici pripojim a pustim word tak se obcas chova jako anglicka a obcas jako ceska... neni v tom zadna pravidelnost. kdyz se chova jako ceska tak dokonce funguje zkratka ctrl+shift pro psani americkych znaku... ovsem pri anglicke uz to naopak neplati...navic nekdy je proste anglicka pisu ve wordu a treba pustim synchronizaci s pc a klavesnice najednou z niceho nic pise zase cesky... je v tom vazne zakopanej pes nekde
lokalizaci mam interwrite 8.6 a vzdy pisi se zvolenou qwerty CZ klavesnici, ovsem mam ji "zabalenou" aby nezabirala misto na obrazovce
poradte nekdo jak korigovat ktera znakova sada se mi zrovna line z klavesnice...
btw.: usb klavesnice je super vec...vsem doporucuji...
dale by mne zajimalo zda lze nejak naprogramovat multimedialni klavesy na ruzne funkce windows...pri pripojeni defaultne funguje pouze mesicek pro vypnuli zarizeni a f7, f8 pro regulaci hlasitosti ... nejake napady?