Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 11 z 11

Téma: Napis Safe Mode na displayi

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Aug 2004
    Příspěvků
    8

    Ahoj,
    ne že bych si nedokázal přeložit význam "safe mode". Ale včera jsem nedopatřením vybil baterku až došlo k hard resetu. Po obnově ze zálohy vše funguje jak má, akorád po soft restartu se mi na displey objeví na pár vteřin nápis "press action to entre safe mode". Když v tu chvili zmačknu jaké koliv hw tlačítko na displey se objeví něco jako " toto je safe mode, neinstalujte žádné programy,¨pro opuštění proveďte soft restart." Po soft restartu je vše zas OK. Nikdy jsem se stím na svém PDA nesetkal. Když provedu hard reset a nenahraju data ze zálohy, tak to taky nedělá.
    Jo, při první obnově dat ze zálohy, jsem omylem nechal PDA připojené k PC a tudíž aktivní ActiveSync. Obnova proběhla sice dobře, ale ActiveSync pak nefungoval. Provedl jsem další hard reset, obnovu a dál už je výše popsáno.
    Mám Acer N30, ROM version 1.00.17.

    Dík za případné info.

    Marek.
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    9,300

    Rek bych, ze tam mate nainstalovany tento software...
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Dec 2001
    Příspěvků
    3,121

    pokud jsi tam nedaval nic specialni, jako safe mode, tak to bude asi z PocketPlus 3.0, ktera to taky obsahuje...staci to v jeho nastaveni vypnout, nebo zmenit pamarametry...
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Mar 2005
    Příspěvků
    1,334

    Ale já bych tuto funkci určitě NEDOPORUČOVAL vypnout, neboť tě může zachránit před nepříjemnostma. Je to to naprosto to samé jako safe mode na PC, kdy po nuceném restartu stroje po nějaké softwarové chybě není P(P)C schopen korektně naběhnout. V safe mode můžeš situaci (pokud to jde) vyřešit. Takže vlastně žádné zbytečné HR. :yes:
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Nováček
    Registrace
    Aug 2004
    Příspěvků
    8

    Citace Původně odesláno od beecher
    Rek bych, ze tam mate nainstalovany tento software...
    Ja vedel, ze to bude banalita. Pred casem jsem si tenhle programek stahl, zabalenej nechal na karte a zapomnel na nej. Musel jsem ho nejakym pretuknutim omylem nainstalovat. Diky za uklidneni.

    PS: Mala technicka pripominka k temto strankam. Jinak jsem jako nazev tematu dal ...Napis "save mode" na displey. Jako nazev tematu se ted objevuje jen "napis" a vypada to divne. To asi ty uvozovky??
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    9,300

    Jo, muzou za to... Uz jsem to opravil...
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    1,452

    Jenze jak po Safe modu vse vratit zpet. Kdyz zjistim, ze na vine je PocketPlus, ktery pak v safe modu odinstaluju, resetnu to, a je to samozrejme jako v tom safe modu..
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    9,300

    Restartujes to po odinstalovanim pres to tlacitko na Today? Pokud to restartnes hardwareove, tak se neobnovi nastaveni, ktere ten SafeMode zrusil...
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Dec 2004
    Příspěvků
    1,250

    Tim to nebude HW reset funguje stejne jak to na today, pri obou se vse vrati,
    problem je v tom ze Saman odinstaloval Pocket+ a ten uz nemel moznost vratit Today polozky, ktere odstranil kvuli SAFE MODE, takze po HR mu zustal prazdnej Today,
    snad je to trochu rozume napsany:?, ale nejak jsem se zamotal do slovicek
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    1,452

    Jo, kdyby jen Today, on odstavi servisy apod. Zkousel jsem rucne prochazet registry, jde jednoduse prijit na to jak to vratit, ale to silena prace. Mel by to delat aspon pri odinstalovavani..
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    9,300

    Hm, tady je nekdo zraly na HR a reinstall...
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. Safe mode - kompatibilní aplikace
    Od pidot v sekci Touch Diamond2
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 18-09-2009, 10:50
  2. MDA Compact - nápis "serial" při startu
    Od flash2 v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 01-07-2007, 14:10
  3. Safe Mode pro WM5
    Od TheMelin v sekci Programy pro Pocket PC
    Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 09-02-2006, 11:19
  4. Logo/napis operatora na today
    Od Mirek77 v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 9
    Poslední příspěvek: 31-01-2006, 13:29