Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 2 z 2 PrvníPrvní 12
Zobrazené výsledky: 16 až 28 z 28

Téma: První podrobná rezenze HTC Wizard (T-mobile MDA Vario, imate K-JAM, Qtek 9100)

  1. #16
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Aug 2002
    Příspěvků
    2,193

    Citace Původně odesláno od MRH
    Uvidime za nejaky cas, co je mozne a co ne, pokud jo, tak mam u Tebe pivo
    ... OK
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #17
    Občasný diskutér
    Registrace
    Dec 2004
    Příspěvků
    50

    Tahle hracka se u nas asi prodavat nebude, co?
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #18
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Dec 2001
    Příspěvků
    3,121

    doufejme, ze jo, lidi to chteji...na objednavku to sice jde uz ted, ale prece jenom cena a problem se servisem...
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #19
    Čestný člen Avatar uživatele Pavel Koza
    Registrace
    Aug 2000
    Příspěvků
    4,831

    Jestli v tom nebude nejakej zakopanej smradlavej pes (tipoval bych ten procesor), tak je o mem budoucim zarizeni jasno

    S tim VGA - mam pocit, ze se pred casem objevila informace o tom, ze je mozny udelat i mensi VGA (Google napovida, ze nekecam). Ale jednak budou prekazkou naklady, a pak taky prichazi ke slovu ergonomie... Na fotky by to urcite pomohlo, ane na beznou praci asi moc ne. A takovy RealVGA, ani nechci pomyslet.
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #20
    Občasný diskutér
    Registrace
    Dec 2004
    Příspěvků
    50

    Citace Původně odesláno od Pavel Koza
    Jestli v tom nebude nejakej zakopanej smradlavej pes (tipoval bych ten procesor), tak je o mem budoucim zarizeni jasno
    No, procesor sice nic moc, ale vymenou za EDGE jsem ochoten ho tolerovat. To spis ten nedostatek podpory a cena, byt moznost to koupit jako dotovane zarizeni, tak uz si ho bezim osahat.
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #21
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Aug 2002
    Příspěvků
    2,193

    ... a zde je jiz pomerne obsahly blog o imate K-JAM ...
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #22
    Občasný diskutér
    Registrace
    Apr 2004
    Příspěvků
    109

    ...mno stroj je to pravdu krásnej, ale docela mě fakt mrzí ten procesor: Porč bych se měl k sakru vracet k tak líným zařízením, chci přeci využívat na plno svojí cihlu!!!!:no: Asi proto chápu toho skypa!!!
    .... měl bych možná pro výrobce příslušenství jednu radu, jesli chcete něco trhnout, tak vyrobte docela malou BT klávesnici jako měl kdysi Ericsson a budete mit co prodávat.. mě by třeba nevadilo nosit sebou klavesničku k mé cihle.
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #23
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    9,300

    Lehce OT: Jako neco takoveho?
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #24
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Mar 2005
    Příspěvků
    1,836

    No, ja nevim, ale Freedom Keyboard je sice moc fajn, ale mohlo by to byt o neco lepsi. Mam vetsi sestru te miniaturni a pravdou je, ze to obcas ma trochu vetsi prodlevu(

    Jinak integrovana klavesnice je krasna v tom, ze mate zarizeni v 1 kuse... to je to eso.
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #25
    Občasný diskutér
    Registrace
    Apr 2004
    Příspěvků
    109

    Citace Původně odesláno od beecher
    Lehce OT: Jako neco takoveho?
    ...díky.
    .... mno něco podobného,ale upraveného na PDA....a ani to moc nestojí....:yes:

    .... souhlasím, velika klávesnice je pohodlnější, ale musí se sebou furt tahat, jak jsem řekl, jsem pro,aby dělal zařízení s klávesnicí, ale aby tomu nebrali procesor :
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #26
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    9,300

    1. Nechapu, to "musi sebou tahat". Kdyz ji nepotrebuji, tak si ji proste nevezmu, ne? Rek bych, ze prave u tech integrovanych je to o tom "musi sebou tahat"
    2. Integrovana klavesnice nikdy nenabidne stejne pohodli pro psani jako velka, tedy aspon pro nas, co piseme vsemi deseti.
    3. Co jsem tak cetl na tom blogu o tom K-Jamu, tak ten vykon zase neni tak spatny, pry je to podle testu stejne rychle jako Intelacky PXA272 416MHz (ten co je v Compactu).
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #27
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Aug 2002
    Příspěvků
    2,193

    ... další rezenze imate K-JAM zde. Jen by me zajimalo proc do tohoto PDA narvali do ROM Skype, kdyz jej nelze ani spustit - viz:

    Skype is also included in the ROM of the i-mate K-JAM. However, I couldn't even get as far as the screenshot above (edit: v nasem pripade dole). My version wouldn't launch Skype at all (even after a hard reset)!
    tzn. s tim vykonem procesoru beechere to zase az tak ruzove nebude ...
    Připojené obrázky Připojené obrázky
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #28
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Aug 2002
    Příspěvků
    2,193

    ... no a zde jsou udajne fotky zarizeni HTC Wizard pro operatora O2 ... a zase vypada uplne jinak ...
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 2 z 2 PrvníPrvní 12

Podobná témata

  1. Reakcí: 10
    Poslední příspěvek: 25-09-2008, 12:19
  2. Reakcí: 48
    Poslední příspěvek: 29-06-2008, 12:14
  3. Reakcí: 129
    Poslední příspěvek: 11-05-2007, 23:26