Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 1 z 2 12 PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 1 až 15 z 27

Téma: TomTom Navigator 5 na Palmu

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Oct 2005
    Příspěvků
    1

    Dobrý den,

    Prosím o radu vlastním PDA Palm Tungsten T + gps . Chtěl bych vědět jestli navigační soft. TomTom 5 bude s touhle konfigurací fungovat .)

    Děkuji
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Feb 2004
    Příspěvků
    1,503

    Odpověď bych hledal tady.
    S Palmy tu moc uživatelů nepracuje ...
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Jan 2005
    Příspěvků
    457

    Fungovat bude perfektne, hlavne nove Treo je na nej idealni

    A je mnohem rychlejsi nez na Woknech a netrpi mnozstvim win-only chyb (padani BT, padani pri nahrati POI)

    Aktualni verze pro Palm je 5.12, pro Win 5.10. Moznostmi jsou obe verze stejne, databaze vlastnich mist neni prenositelna
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Nováček
    Registrace
    Feb 2009
    Příspěvků
    0

    Citace Původně odesláno od petr22
    A je mnohem rychlejsi nez na Woknech a netrpi mnozstvim win-only chyb (padani BT, padani pri nahrati POI)
    padání při nahrání POI byla snad chyba samotné aplikace TomTom 5.0, řeší to update na 5.1
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Jan 2005
    Příspěvků
    457

    Byla to chyba wokenni verze

    Taktez pripojeni BT GPS zadny problem - on totiz Palm nepouziva IRQ ani COM porty

    Kolega si ted poridil Treo600 a k tomu TT - a neda na to dopustit. Oproti wokenni verzi na stejne vykonnem HW je palmi vyrazne rychlejsi (odezva, nacitani). Vypocet trasy je stejny.

    Tecko je na funkci TT dostacujici, jen se dyl pocita trasa
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Nováček
    Registrace
    Jan 2006
    Příspěvků
    9

    Ahoj ve spolek, chci se prosim zeptat, mam Palm LifeDrive a nainstaloval jsem do nej TT5 ale po instalaci pri kliknuti na ikonu TT na plose problikne jen logo TT a pak uz nic je vubec TT5 schopen na tomto Palmu fungovat ?
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Nováček
    Registrace
    Apr 2005
    Příspěvků
    20

    TT5 na LD Funguje bez problémů ...
    Citace Původně odesláno od Stir
    Ahoj ve spolek, chci se prosim zeptat, mam Palm LifeDrive a nainstaloval jsem do nej TT5 ale po instalaci pri kliknuti na ikonu TT na plose problikne jen logo TT a pak uz nic je vubec TT5 schopen na tomto Palmu fungovat ?
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Nováček
    Registrace
    Jan 2006
    Příspěvků
    9

    No tak se me podaril TT rozchodit ale zase sem se zasek na GPS - chce po me heslo pr sparovani ale jak mam do GPS zadat heslo ? V manualu jsem zadny nenasel a kdyz to odkliknu bez zadani tak se proste nespoji. Mam BT GPS Leadtek 9553.
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Nováček
    Registrace
    Dec 2005
    Příspěvků
    43

    Citace Původně odesláno od Stir
    No tak se me podaril TT rozchodit ale zase sem se zasek na GPS - chce po me heslo pr sparovani ale jak mam do GPS zadat heslo ? V manualu jsem zadny nenasel a kdyz to odkliknu bez zadani tak se proste nespoji. Mam BT GPS Leadtek 9553.
    zkus 0000 (ctyri nuly)
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Nováček
    Registrace
    Dec 2005
    Příspěvků
    43

    Citace Původně odesláno od Stir
    Ahoj ve spolek, chci se prosim zeptat, mam Palm LifeDrive a nainstaloval jsem do nej TT5 ale po instalaci pri kliknuti na ikonu TT na plose problikne jen logo TT a pak uz nic je vubec TT5 schopen na tomto Palmu fungovat ?
    Od noveho roku TT provozuju na Palm Zire a absolutne bez problemu. To co uvadite muze byt zpusobeno spatnou instalaci (instaloval jste z exe souboru? Nebo pretazenim na kartu?) Nebo nedostatkem pameti.
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Nováček
    Registrace
    Jan 2006
    Příspěvků
    9

    Zkousel jsem instalaci i pretazeni souboru, LD ma 4gb hdd takze o nedostatek mista nouze neni, ty 0000 fungujou ted uz to zadny heslo nechce ale i presto ze se BT spoji a jsou sparovany tak tam mam hlasku ze neni zadna GPS.
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Nováček
    Registrace
    Apr 2005
    Příspěvků
    20

    Nechci Vam kazit radost z nakupu nove gps, ale mam pocit ze tato gpska (Leadtek 9553) s TomTomem na palmu nechce komunikovat.
    Testoval sem ji s palmem TX a TomTom ji nechtel najit resp. nedavala mu zadna data

    PS: nechcete si radeji zajit na nejake forum urcene pro palm usery, treba na pdasoft.cz, nebo pdabrno.com?
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #13
    Nováček
    Registrace
    Dec 2005
    Příspěvků
    43

    Citace Původně odesláno od trocken

    PS: nechcete si radeji zajit na nejake forum urcene pro palm usery, treba na pdasoft.cz, nebo pdabrno.com?
    Proc porad v kazdem klubu pri zmince o PALM OS chteji, aby sel uzivatel jinam, neni to utlacovani ? Na zminenych serverech neporadi co se TT tyce tak, jako tady. Ovsem co se tyce problemu s BT tak doporucuju taky pdasoft. Jinak s tou pameti sem nemyslel pamet na karte ale nekdy bejva problem prave s pameti v PDA (operacni) ktera je plna, resp je ji malo na otevreni programu.
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #14
    Nováček
    Registrace
    Apr 2005
    Příspěvků
    20

    Hmm, hlavne ze tady poradej s operacni pameti na palmu ... mozna ma otevreno moc programu :O

    PS: mezi palmisty je TomTomu uplne stejne jako mezi Woknari, neb ho sajeme vsichni od stejneho zdroje a navic Simona Hosek (TomTom) je byvala manazerka pro vych. Evropu u Palm Inc.
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #15
    Nováček
    Registrace
    Jan 2006
    Příspěvků
    9

    volneho prostoru na operacni pameti je 52Mb, toho Leadteka jsem koupil driv nez Palma a pouzival jsem ho na MDA com s TT a tam fungoval.
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 1 z 2 12 PosledníPoslední

Podobná témata

  1. HP 214 WM 6 + TomTom Navigator 5
    Od sulc v sekci TomTom
    Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 18-05-2008, 10:17
  2. TomTom Navigator 6 - mapy
    Od graver v sekci Zbývající zařízení HP a Compaq
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 01-07-2007, 17:24
  3. Reakcí: 26
    Poslední příspěvek: 24-05-2006, 23:05
  4. n35 a TomTom navigator 5
    Od ondral_ce4you v sekci Acer
    Reakcí: 35
    Poslední příspěvek: 25-04-2006, 14:48
  5. Tomtom 5 navigator
    Od Vrzák Michal v sekci Yakumo
    Reakcí: 15
    Poslední příspěvek: 03-02-2006, 22:06