Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 2 z 2 PrvníPrvní 12
Zobrazené výsledky: 16 až 22 z 22

Téma: Quake 3 arena CE

  1. #16

    Registrace
    Nov 2007
    Příspěvků
    0

    Citace Původně odesláno od Kája
    Citace Původně odesláno od wibra
    doufam ze to nejak vykoumaj aby to nemelo tak maly FPS a "docela" velky naroky
    ..jo, kdyby to udělali jako 2d plošinovku
    Ale vážně-nechápu, proč to neudělali přímo pro x50v (na kterém to snad ani díky 64MB ram běžet nemůže?)
    Uz proto ze ho nema
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #17
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Sep 2004
    Příspěvků
    760

    Teda už se mi klíží víčka, tak asi proto, ale kdo co nemá? já nechápu?
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #18
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Sep 2004
    Příspěvků
    1,648

    Protože ten autor nemá x50v

    Tak už to někdo zkoušel? Jestli to mám stahovat.
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #19
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Sep 2004
    Příspěvků
    760

    áááá, koukám na tu stránku, takže do nové verze už je v plánu i podpora g2700 na x50/51v a autor slibuje, že si osahá wm5, to už zní o moc lépe (jen doufám, že když sem tam jen tak seknul okem a přeskakoval, ten sem se nepřehlídnul )
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #20
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    0

    tak to je dobra zprava me s to nepodarilo rozjet na X51V s W5 tak pak to snad pojede
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #21
    Občasný diskutér
    Registrace
    Nov 2007
    Příspěvků
    59

    Nazdar ludia, ..nemat niekto verziu ktora podporuje opengl es ? a teda g2700 lebo mne to priserne seka mma 1 az 0 fps a to mam ubgrade ram na 128 mb!!!
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #22
    Občasný diskutér
    Registrace
    Nov 2007
    Příspěvků
    59

    no :d tak ma ot 2-3fps ale sranda je vtom ze asi nemam verziu pre graficky akcelerator ,..nemate niekto verziu pre g 2700 alebo nazov ? alebo dwnld link thxa
    Odpovídat lze po přihlášení



Strana 2 z 2 PrvníPrvní 12

Podobná témata

  1. Pocket Quake
    Od Rodian v sekci Hry pro Pocket PC
    Reakcí: 72
    Poslední příspěvek: 17-04-2008, 11:21
  2. Quake 2
    Od Thomas. v sekci Hry pro Pocket PC
    Reakcí: 22
    Poslední příspěvek: 18-02-2007, 09:56
  3. Quake a DN3d
    Od woncha_ce4you v sekci Zbývající SMP
    Reakcí: 50
    Poslední příspěvek: 06-08-2006, 22:24
  4. POCKET LOOX 600 BG a QUAKE 2
    Od LOCHi_ce4you v sekci Fujitsu Siemens Computers
    Reakcí: 15
    Poslední příspěvek: 20-03-2005, 11:27
  5. QUAKE 2
    Od v sekci Programy pro Pocket PC
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 14-05-2003, 20:45