Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 13 z 13

Téma: jaký software používá buzz_lightyear??

  1. #1
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Nov 2004
    Příspěvků
    660

    ahoj, prosím poraďte mi jakým softem pracuje buzz, jde mi o to čím se dostane do rom, do souborů, potřeboval bych udělat jednu úpravu v rom ale nemám tušení čím.. moc dík za pomoc
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    4,002

    A proč se ptáš nás, a ne přímo jeho:?: :O Má vlastní web o xda, icq, a pár příspěvků na ce4you takže mu můžeš napsat i Soukromou Zprávu.:yes:
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jan 2004
    Příspěvků
    970

    No - ja bych spis dodal, ze kdyz ani nevi, co se k tomu pouziva, tak to tezko bude umet ovladat.. A uprava ROM nebude imho zadna sranda.
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Nov 2004
    Příspěvků
    660

    jj, už jsem mu napsal sz i na buzzdevu, nevim že mě to nenapadlo, no dík, vim co potřebuju upravit to není problém.. uvidíš
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jan 2004
    Příspěvků
    970

    Jo? Tak se pochlub, co vlastne potrebujes upravit
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Dec 2003
    Příspěvků
    795

    Tuším že někde zmiňoval, že používá normální hexeditor, což musí být vážně na hlavu - udělat změnu - flashnout - zjistit jestli to něco udělalo.
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jan 2004
    Příspěvků
    931

    Citace Původně odesláno od yasmeene2
    Tuším že někde zmiňoval, že používá normální hexeditor, což musí být vážně na hlavu - udělat změnu - flashnout - zjistit jestli to něco udělalo.
    Tak to určitě né, to bych spíš věřil tomu, že si vsadí ve středu jeden sloupec sportky, vyhraje 1 cenu a hned v neděli si to zopakuje.
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Dec 2004
    Příspěvků
    1,250

    Citace Původně odesláno od aaischa
    jj, už jsem mu napsal sz i na buzzdevu, nevim že mě to nenapadlo, no dík, vim co potřebuju upravit to není problém.. uvidíš
    doufam ze se pak s nama rozdelis o nabyte know how:yes:
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Nov 2004
    Příspěvků
    660

    určitě pak dám vědět, čekám jestli mi odpoví na sz na buzzdevu..
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jan 2004
    Příspěvků
    970

    Radsi dej vedet, co chces upravit - to by me zajimalo daleko vice Btw. VS 2k5 Beta 2, s WM5 kitem (nebo jak se jmenuje - ostatne taky ho mam nainstalovany). A k tomu Device emulator (a ten imho prave umoznuje nacist/emulovat ROMky )
    Ale berte to prosim s rezervou..
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    9,300

    Kato, byl bys velice naivni, kdyby sis myslel, ze do toho Device Emulatoru nahrajes ROMku z MDA2...

    ROMky jsou tam predpriprave a jine se tam nahrat nedaji...
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Nov 2004
    Příspěvků
    660

    jedná se o nějaký microsoft device manager nebo jak se to jmenuje, proto jsem se ptal... je to soft který vlastní výrobci jako HTC HP a tak, prostě vemou jen základní windows mobile a tímto do nich implantujou svoje ovladače a software a pak to nějak z kompilují do nbf, nebo img souboru...
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #13
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    1,452

    Vyrobci maj Platform Builder, ve kterym delaj svoje ROMky pro dany zarizeni..
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. Jaký software používáte
    Od yajda v sekci Programy pro Smartphone
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 04-05-2008, 00:05
  2. Jaký GPS software je dobré zvolit na PDA ASUS P535??
    Od Patrician v sekci Jakou si vybrat / koupit navigaci?
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 14-03-2008, 13:22
  3. Jaky software nesmi chybet ve vasem PDA
    Od suving v sekci Programy pro Pocket PC
    Reakcí: 28
    Poslední příspěvek: 15-08-2006, 15:26
  4. Jaký používáte software na správu pošty?
    Od Seki_ce4you v sekci Programy pro Pocket PC
    Reakcí: 41
    Poslední příspěvek: 24-07-2006, 18:17