Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 12 z 12

Téma: MAC adresa

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Jul 2005
    Příspěvků
    4

    Předem se omlouvám za svůj dotaz, protože tu už jistě někde je (hledal jsem, nenašel jsem) nebo je to pod vaši úroveň to řešit. Jak zjistím MAC adresu svého wi-fi adaptéru u hx 4700? Zapnu wi-fi, podívám se do settings/Network Adapters, kliknu na HP iPAQ Wi-Fi Wireless Adapter a zobrazí se mi dvě možnosti týkající se pouze IP adresy. Je tam někde také MAC adresa?
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Dec 2001
    Příspěvků
    3,121

    Neni treba nekde pod baterkou napsana?
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Nováček
    Registrace
    Jul 2005
    Příspěvků
    4

    Není. Jedině že by byla 14ti místná...
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Aug 2002
    Příspěvků
    2,193

    ... jednoduše, zapneš WiFi a jdeš se podívat do Asset Vieweru, záložka WiFi ...
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Nováček
    Registrace
    Jul 2005
    Příspěvků
    4

    Aha to je možná ten problém. To už jsem zkoušel ale celý můj asset Viewer je z nepochopitelného důvodu rusky, a já neumím azbuku... PDA mám anglicky, bez lokalizace, nechápu proč to je takto...
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Aug 2002
    Příspěvků
    2,193

    ... wow rusky? Co si tam instaloval? Zkus hard reset.

    Co se tyce, MAC adresy, tak ji jeste dokaze zobrazit napr. PocketTools (zalozka Network).

    Kazdopadne by nemel byt problem ji odecist i z tveho ruskeho Asset Vieweru. MAC ma presne dany tvar
    (napr. muze vypadat nasledovne: 00:09:2D:1F:08:43).
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jul 2005
    Příspěvků
    97

    Když sme u ty adresi, jde nějak maskovat, opravdova mac adresa nějakou fake ? Když to jde na PC v oknech tak by to mohlo jit aji na PDA ne ?
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Občasný diskutér
    Registrace
    Apr 2004
    Příspěvků
    102

    Citace Původně odesláno od mainboard
    Když sme u ty adresi, jde nějak maskovat, opravdova mac adresa nějakou fake ? Když to jde na PC v oknech tak by to mohlo jit aji na PDA ne ?
    Jde to ale zalezi na konkretnim zarizeni a WiFi chipsetu. Hledej na Furu MiniStumbleru (NetStumbler.org)
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jul 2005
    Příspěvků
    95

    TomasBilek: Jo, tak stejny problem jsem resil vcera, v AV mam taky klikyhaky, ale jde tam dole zvolit Advanced Details a pak se report otevre jako textak a tam uz to precist jde. Kdybys prisel, porc se tam zobrazuji klikyhaky dej prosim vedet, protoze me to takhle blbne i v Ozim na pravitku pro mereni vzdalenosti.
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Nováček
    Registrace
    May 2005
    Příspěvků
    7

    Kazdopadne by nemel byt problem ji odecist i z tveho ruskeho Asset Vieweru. MAC ma presne dany tvar
    (napr. muze vypadat nasledovne: 00:09:2D:1F:08:43).
    Ahojky,povedlo se mi najít dle návodu MAC adresu PDA,mám i IP PC,PDA a Routru WL 500g ale nějak se mi nedaří abych viděl Routr.Zadal jsem IP do příkazového řádku,dá mi to nabídku Jméno Heslo a poté se zobrazí 401 Unauthorized Authorization required.
    Nemůžete prosím někdo poradit ?
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Nováček
    Registrace
    May 2005
    Příspěvků
    9

    Citace Původně odesláno od PavelM
    TomasBilek: Jo, tak stejny problem jsem resil vcera, v AV mam taky klikyhaky, ale jde tam dole zvolit Advanced Details a pak se report otevre jako textak a tam uz to precist jde. Kdybys prisel, porc se tam zobrazuji klikyhaky dej prosim vedet, protoze me to takhle blbne i v Ozim na pravitku pro mereni vzdalenosti.
    Ja mam podezreni na lokalizaci od Sunnysoftu.
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jul 2005
    Příspěvků
    95

    Delaji to fonty pro foneticky zapis vyslovnosti z Lingei Lexikon. Protoze foneticky zapis nepotrebuji, tak v adresari Windows\Fonts jsem ty 3 fotny z Lingeii prejmenoval a uz vali jak Asset Viewer tak i pravitko v Ozim.
    Odpovídat lze po přihlášení



Podobná témata

  1. MAC adresa
    Od SG_ce4you v sekci Touch Diamond
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 17-03-2009, 17:04
  2. WI-Fi MAC adresa
    Od pauel v sekci Zbývající zařízení Asus
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 20-05-2008, 12:49
  3. MAC adresa
    Od idaho_ce4you v sekci Dell
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 27-04-2007, 13:22
  4. URL adresa
    Od Ing.Jiří Mrňák v sekci Zbývající zařízení HP a Compaq
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 02-11-2005, 15:51
  5. IP adresa
    Od pdq v sekci Obecné problémy
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 23-02-2005, 10:19